Autoraeda Bil & Service AB

Autoraeda Bil & Service AB

• BadgeTwoYears
4.8
Ligue 0920-22 55 12 Compartilhar

Välkommen till Autoraeda Bil & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Luleå! Vi är din lokala verkstad i Storheden och vi erbjuder dig professionell bilservice, reparationer och felsökning för alla bilmärken och modeller. Våra erfarna tekniker utför tjänster som AC-service, bromsservice och byte av hjullager, batteribyte,...

183 omdömen om Autoraeda Bil & Service AB

Bo Johan W
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Trevlig personal, kunniga, löste arbetet före utsatt tid! Kan rekomendera detta ställe!

Per Magnus N
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabb professionell service med bra kommunikation gentemot kund.

Carl Roger C
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra service. Bra kommunikation. Inga överraskningar.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Lars Michel M
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Hade först tid hos Bilia (Mercedes märkesverkstad) i Luleå… där var det riktigt dåligt bemötande, svårt att få dem att vilja felsöka på min Mercedes… och när är man väl fick dem att titta på bilen så hittar de inget fel via datorn även fast det såg ut som en julgran i instrumenteringen… skulle få ny tid om 6 veckor för eventuell ny felsökning… Då valde jag att åka till Autoraeda… där var det riktigt bra bemötande och de tog in bilen samma dag. Efter 15-20 minuter så hade de kunnat konstatera att ett motorstyrdon behövde...

Hs Copy & Skyltfabriken A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra bemötande och lätt att få tid samt mycket kunniga och Bra utförda jobb

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Fellmans Maskinservice A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket bra bemötande. Trevlig, snabb service

Maja J
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Otroligt trevliga grabbar som ger snabb service och ger det lilla extra. Hit kommer jag komma varje gång jag behöver hjälp med bilen! ☺️

Amanda Sofia Carolin S
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Fick snabb hjälp av super trevliga grabbar!

Johan Jakob J
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Fick bra hjälp med bilen, enkelt och problemfritt att få hjälp. Allt gick smidigt. Jag är väldigt nöjd. Första gången jag anlitar Autoraeda och jag kommer göra det fler gånger

Karl Jakob U
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabb hjälp, trevligt bemötande. Kan bara rekommendera.

Bostadsrättsföreningen G
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

En riktig bilverkstad med mycket kompetent och trevlig personal.

Svenska Norrbygg A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Seriöst bemötande och väl utförda jobb av kunniga mekaniker!

Prestige Watches Sweden A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabbt, proffsigt och väl utfört arbete på Porsche! Rekommenderas starkt.

Lars Ragnar A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra motagnig snabb & bra service & bra pris mycket nöjd kommer att serva fler gånger

Carl Christian J
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Kort väntetid , Bra personlig snabb service.

Anders Håkan K

Trevligt bemötande,snabbt och elegant

Jan Stefan G

Snabbt, smidigt och okomplicerat! AAAAA+++++

Conny N
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket trevligt och bra bemötande och snabbt hanterat med allt. Det var normal service med oljebyte, växellådsoljebyte och bromsvätskebyte. Uppskattar Lånebilen som tillhandhölls Förväntningarna är höga och som vanligt uppfylldes dom.

Bengt Jacob S

Bra service, fint kundbemötande

Stig Urban E
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabb och nära tillgång till hjälp och åtgärd.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Lars-Åke Johan M
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Fick hjälp direkt akut var I ett utsatt läge är tacksam

Eva Katarina L
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Trevligt bemötande och trygg att veta att de kan sin sak. Servade bilen och satte in en motorvärmare. Man upptäckte ytterligare en sak som behöver åtgärdas men skall få ett kostnadsförslag på detta. Det är inte billigt att hålla bilen i bra skick.

Karl Erik L

Bra Service. Bra att det fanns lånebil

Kurt Staffan Robert C
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Trevliga, duktiga och snabba mekaniker. Bilen kändes som ny efter service. Mycket nöjd!

Mats Rikard S
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra går alltid hit när bilarna krånglar.

Göran F
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra kompetens och bra leveranstid 👍

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Breno R
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Gick snabbt och trevlig personal Väldig proffsig

Erik Ingemar P
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Perfekt kontakt personligen där jag informerade om mitt problem, oljeläckage i motorn. Jag fick en tid för inlämnande av bilen. Det var flera ställen där läckage konstaterades varefter reparation började med de viktigaste läckagen först. Rep produkter hade bestämt och fanns på plats. Arbetet gick bra varför jag kunde hämta bilen efter oväntat kort tid. Nu överraskar priset där jag hade väntat ett tre dubbelt högre kostnad!?!! Diskuterade byte av vind- ruta och andra bilproblem. GLAD KUND!!!!

Kurt Johan B

Topp killar/mekaniker på alla plan 10/10

Jan Olof B
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Förstklassigt mottagande och bra service.

Lars Magnus E
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket nöjd hade behov att få bilbatteriet bytt fast dom hade mycke jobb så fixa dom det under dagen

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Linda Erika N

Trevliga och serviceinriktade!

Lars Petter Arvid A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Tog in min bil och löste mitt problem på kort varsel till en rimlig peng. Kan varmt rekommendera.

Kjell Yngve L
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabbt utfört och trevligt bemötande

Erik Johan Alfred I
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket bra service och trevlig personal!

Eva Gabrielle E
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket snabb och bra service och trevligt bemötande!

Jens Joacim B
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Väldigt trevligt bemötande och toppen service! Mycket kunnig personal.

Sandön Holding A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Fick bilen lagad snabbt och det är det viktigaste för oss när man behöver bil dagligen. Snabb återkoppling samma dag som vi lämnade in bilen och med felsökning / pris direkt är ju också ett extra plus.

Emelie Johanna H
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra och professionell service. Prisvärd på alla sätt. Rekommenderas !

Hamzo Mohamed A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Bra bilservice från Autoraeda Bil.

Mats Peter A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabb återkoppling efter konstaterat fä Trevlig personal

Ingrid Anneli T

Snabba puckar Trevlig personal

Kjell Erik Sture S

Bra och snabb service!

Stig Fagervall Konsult A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabbt, enkelt och bra kunskap. Lämnar alltid in här.

Per Robert L
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Grym personal och grym service kring allt.

Björn Erik Alexande L
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Det gick kanonsnabbt från fråga, till kostnadsförslag och bokad verkstadstid. Jättenöjd med bemötande, kvaliteten på installationen och framförallt smidigheten i bokningen.

Pierre Robert A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Snabb och bra service! Utom dom så skulle bilmarknaderna se annorlunda ut, heja Kenneth och Johan!

Karin Kristina A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Trevligt bemötande och bra service. Dock svårt att få kontakt för att boka tid - lång väntan i telefon.

Weab I Luleå A
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Mycket trevlig bemötande, Perfekt utförda arbeten, samt rent och snyggt inne på verkstaden. Rekommenderas 😃

Kenth-Erik J
Escreveu sobre Autoraeda Bil & Service AB

Som vanligt kundbemötandet och servicen👍