Beartrack Fordonskonsult

4.9

22 omdömen om Beartrack Fordonskonsult

Karl Torgny A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Alltid bra bemötande service och reparationer na bra utförda

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Hälsningar Petra

Björn Niclas B
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Lätt att få bra service, hjälpsamma Bra priser ..

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra

Andersson Ludwig A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Blev bra bemött och har ett högt förtroende för verkstaden. Fixade lite smågrejer och la om däcken. Mycket nöjd!

Ingrid Kristina A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Trevligt bemötande och snabb hjälp.

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra

Thomas Sigurd L
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Alltid gott och trevligt bemötande! Höga förväntningar som uppfylls väl! Har lämnat in alla bilar i flera år nu och är mycket nöjd, vi kommer tillbaka!

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra

Jere Markku Tapani H
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Riktigt bra bemötande, man får upplevelsen precis som en verkstad ska vara. Varit här några gånger nu och aldrig blivit besviken. Även hänt vid något tillfälle man fått dubbel kolla om priset verkligen stämmer för de vart så mycket billigare än vad man tänkt sig. Rekommenderar stället enormt grymt bra kund kundbemötande och grymt bra expertis

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra

Bo Henrik S
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Trevligt bemötande och kunnig personal. Toppen!

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänligen Petra

Hans K
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Alltid bra bemötande och professionellt utfört arbete.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänligen Petra

Carl Tomas K
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Bra bemötande. Har gjort en service.

Lars Göran J
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Superbra service. Mycket kompetent. Har lämnat in både husbil och min laddhybridbil.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra

Lars Mikael L
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Allting från bokning till hämtning gick som förväntat,dvs helt perfekt.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra

Anna M Christine L A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Ett proffsigt bemötande, bra genomfört jobb och en tydlig redogörelse över vad som gjorts. Dessutom en beskrivning av saker som är på gång och som behöver åtgärdas på kort och lång sikt.

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra

Dalgången A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Världsklass och familjärt! Känns alltid bra att lämna in bilen här, de är väldigt flexibla och tillmötesgående. Rekommenderas!

Jan Magnus Stefan O
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Bra service och bra bemötande.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Hälsningar Petra

Karl Olof L
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Rent och snyggt i verkstaden. Alltid bra bemötande och bra kommunikation. Har fullt förtroende för personalen så kommer fortsätta serva min bil här.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra

Lottie Lise-Lottie Z
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Trevligt bemötande och snabb hjälp

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack för ditt fina betyg, vi jobbar hårt för att bli ännu bättre! Vänligen Petra

Taxi Nyköping-Oxelösund A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Alltid snabb och bra service. Aldrig omöjliga och går att diskutera med vilka åtgärder som behöver göras.

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra

Bengt Arne L
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Alltid trevligt bemötande och en känsla av att man fått ett bra arbete utfört. Att priset på jobbet blev lägre än det prisförslag jag fått tidigare var förstås positivt. De bytte bara det som behövdes för att få bilen i bra skick. Kan varmt rekommendera denna verkstad!

Stort tack – ditt omdöme gör vår dag! Vi ses nästa gång. Vänligen Petra

Monika Birgitta J
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Blir alltid väl bemött trevlig personal och serviceminded. Jag servar min bil och har däckhotell senast bytte jag vindrutetorkare. Kan rekommendera dem varmt

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänligen Petra

Kerstin Margareta S
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Trevligt bemötande ,rimliga priser snabb reparation ,alltså inget att klaga på ...

Ingrid Elisabet Å
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Lätt att få kontakt med trevligt bemötande

Vide Logistik A
Skrev om Beartrack Fordonskonsult

Bästa bil verkstad i Nyköping. Bra bemötande, service och väldigt prisvärd. Rekommendera stor.

Svar från Beartrack Fordonskonsult

Wow, tack så mycket för de fina orden, vi blir verkligen glada! Vänligen Petra