Vänligt bemötande. Service på min Mercedes. som jag förutsätter utfördes korrekt.
Bilakuten i Oskarshamn AB
15 omdömen om Bilakuten i Oskarshamn AB
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Mycket kompetent verkstad och trevligt bemötande. Löser speciella problem på speciella sätt.
Professionellt bemötande och utförande.
Som vanligt har de ett väldigt trevligt bemötande. Jag tyckte dock att tjänsten kostade ovanligt mycket denna gång!
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker! Hälsningar Petra
Var mycket bra. Dom sa när den skulle vara färdig. Och det stämde. Bra jobbat
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Jag tycker det fungerar bra och man blir bra bemött, och får hjälp med det man undrar över
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Bra bemötande, utmärkt utfört arbete samt jättebra information.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra
Jag blev mycket bra bemött. Jag hade en lagning, service och en massa småfix. Jag tycker att de är serviceinriktade och till skillnad från vissa större firmor upplever jag att de är flexibla och det känns som att prissättningen är mer rimlig än på vissa andra firmor. Hjälpsamma till ett humant pris. Mycket nöjd, kommer fortsätta att anlita dem.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra
Bra bemötande ! Bra utfört arbete ! Bäst i Oskarshamn helt enkelt !
Bra! Enligt förväntningarna............................................................
Bra , snabb o trevlig personal!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra
Arbetet utfördes till stor belåtenhet samt ett pris som motsvarade min uppfattning. Snabb service och trevlig personal.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra
Mycket bra bemötande. Snabbt hanterat. Rimlig prisnivå. Arbetet professionellt utfört. Kommer att anlita Bilakuten fler gånger.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra
Ett bra bemötande mot kunder samt informerade kunden om vad som behövs bytas.
Alltid snabba och jag får tid väldigt snabbt