Bilakuten i Oskarshamn AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0491-137 59 Dela

Välkommen till Bilakuten i Oskarshamn AB – din Autoexperten Bilverkstad i Oskarshamn! Vi är din lokala bilverkstad i Kalmar län där vi tar hand om din bil oavsett märke och modell. Vi servar och lagar även transportfordon, husbilar och husvagnar. Vi erbjuder ett brett utbud av verkstadstjänster som exempelvis bilservice, AC-service,...

240 omdömen om Bilakuten i Oskarshamn AB

Kjell-Arne Birger W
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Köpte årlig service till min husbil. Blev vänligt och korrekt bemött. Lätt att boka, fick tid direkt. Servicen gick snabbt och blev väl dokumenterad. Priset var helt rimligt kommer att serva husbilen här i fortsättningen.

Susanne I

Mycket bra mottagande och ett proffesionellt jobb. // Mvh Patrik I

Ylva Christina M
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra kundservice. Bilen klar i tid

Ingrid Madeleine P
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Supertrevligt bemötande och och fick hjälp att skifta vinter till sommardäck på rekordtid.

Lars-Niclas Ibb V
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande, snabbt lagat och bra information.

Britt Annika Mari K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Snabb bra service. Bra bemötande.

Göran I
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Mycket bra service och trevlig bemötande från personalen

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Miranda Maja Christi C
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Jag har fått bra hjälp med bilen!

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.

Ingegärd Birgit Viol K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Jag blev mycket vänligt och trevligt bemött. Man gav mig besked om vad arbetet som skulle utföras skulle kosta i runda slängar, så det skulle inte bli någon överraskning när jag hämtade bilen. På grund av arbetet som skulle utföras ville verkstaden ha kvar bilen över natten. Detta fick jag också veta när jag beställde tid för servicen. Allt gick mycket korrekt och trevligt till. Jag är mycket nöjd.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Håkan Erik J
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Hej, kan inte bedöma arbetet än, då jag är bortrest för en månad. Bilen blev klar precis efter att jag reste och Bilakuten körde bilen till en inhägnad p-plats. Bästa bemötande och snabbt arbete när katalysatorn levererades till Bilakuten.

Kajsa Inger Linnéa G
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Kontakten på plats när jag bokade service var tillmötesgående och bra på alla sätt vis så förutom bytet av kamremmen så kom vi fram till att motorolja och filter är smidigt att byta samtidigt dessutom fick jag hjälp med att få igång AC:en igen.

Morgan H

Trevlig personal bra bemötande

Petra Johanna B
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Mycket trevligt bemötande både i telefon och över disk. Gjorde en mellan service och byte av positions lampa och bilen känns som ny😊hade tidigare ett konstigt ljud någonstans i från som tidigare verkstad inte kunde hitta som nu är borta !! Fick dessutom ett assistans på bilen som gäller ett år. Toppen nöjd att jag hittat en ny bra verkstad. Petra

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen

Hans Ove Conny R
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra mottagning och bra och trevliga montörer

Emka O
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande och bra priser med bra kvalitet

Elliott Wilhelm L
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Jag blev mycket väl mottagen i receptionen av en mycket tillmötesgående och trevlig personal. Jag blev positivt överraskad över hur fort bilen blev klar! Dom bytte en fjäder till stötdämpare och gjorde ett toppjobb till ett bra pris! En trygg och nöjd känsla efter besöket. Jag kommer definitivt anlita dom igen.

Jasmina S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Jag är nöjd med personalen på bilakuten. Dem var jätte trevliga,hjälpsamma och förklarar bra för mig vad som är fel.

Peter Filip J

Jjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Inger Annette K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Trevligt bemötande och tillmötesgående. Ger prisuppgifter och håller kontakt.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Joacim Anders K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Trevligt bemötande och kunnig personal.

Elida I
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande och kunnig personal. Rekommenderar!

Per Anders L

Bra och snabb service.Duktiga.mekaniker

Ingrid Annelie J
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Gjorde det som var överenskommet till förutbestämt pris, enkelt och pålitligt utan krångel.

Kurt Åke L
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Enkelt och lätt att beställa arbete samt få prisuppgift. Snabbt och bra utfört arbete.

Camilla Margareta G
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

God och snabb service och trevligt bemötande.

Tove R
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Det var kanonbra tack så jättemycket

Josefin Maria Sofi I
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Proffesionellt bemötande, snabbt och smidigt arbete. Hade delen jag behövde hemma, bokade in mig och bilen var lagad inom några dagar. Ett stort plus var att det var halva priset i jämförelse med konkurrenternas priser. Rekommenderar starkt.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lars Johan W
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Trevligt bemötande. Allt enligt förväntan, det ger en känsla av kvalitet.

Ulf Jimmy Tomas A
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande och information om vad som gjorts med bilen.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Mats Olof W
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Det var första gången jag var där och det var jätte bra.Jag vet inte vad jag ska skriva mer!

Fredrik S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande och hjälp. Bra personal och man får den hjälpen man behöver.

Fredrik S och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Yvonne Elisabeth O
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Byte av torkarmotor ,fungerade utan problem. tog längre tid än vad jag trodde, men allt fungerade som det ska

Jessika Marie S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra bemötande och snabb åtgärd

Dick Rune V
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Stans bästa verkstad och kanske dyraste också.

Magdalena Isabella H
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra service och bra bemötande. Fick bra hjälp med min bil.

Daniel Sven Ingvar S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Noggrann beskrivning på vad som gjorts. Besvarade på frågor som jag undrade om bilen. Snabb service.

Gert Elis Ringborg G
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Mycket bra omhändertagande av allt till bilen bra bemötande och hjälp

Katarina Elisabet P
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Snabbt handläggande. Trevligt bemötande.

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Stig Gösta Gunnar K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

En ny bekantskap trevligt bemötande

Karl Johan L

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Karl Åke S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Mycket trevligt bemötande! Snabbt fixat!

Stanley Karl Hugo L
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bytte flexrör hos er,har kollat nu att flexröret är felaktigt ditsatt och läcker som ett såll,i ock med den person som svetsat dit det nya har satt det snett är det knäckt,inuti.inte nöjd

Svar från Bilakuten i Oskarshamn AB

Vi är tacksamma för att du tog dig tid att lämna en kommentar. För vidare synpunkter kan du kontakta kundservice: autoexperten.se/kundservice.

Karl Erik Niklas E
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Dom ger ett bra bemötande 👍🏻👍🏻👍🏻

Jimmy Roger N
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Alltid trevligt bemötande och en av få bilverkstäder som jag litar till 110% på.

Jimmy Roger N och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Amanda B
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Bra kundservice och bra utförd arbete

Andréas K
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Återkommande kund. Suverän service och bemötande som vanligt.

Carl Johan Peter N

Trevligt bemötande Hjälpsamma Levererade det som sagts

Östen Joakim Thomas S
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Mycket bra service super nöjda ,rekommenderas starkt

Carl Eric Lennart L
Skrev om Bilakuten i Oskarshamn AB

Super bra servis fantastisk bemötande och alltid kunden i fokus

Barbro Anette S

Alltid bra bemötande & bra service! 🤩