Bilservice HKV AB

Bilservice HKV AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Bilservice HKV AB – din Autoexperten Bilverkstad i Limhamn! Vi är din lokala bilverkstad där trygghet och kvalitet står i fokus. Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss hittar du ett brett utbud av däck och fälgar när det är dags för nya hjul samt trygg däckförvaring i vårt däckhotell....

239 omdömen om Bilservice HKV AB

Kent Mickael N
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid trevligt bemötande. Samt de gör ett bra o noggrant jobb. Super nöjd

Lizzie Ingegerd P
Skrev om Bilservice HKV AB

Fint bemötande och bra service.

Per N
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid väl bemött. Utför arbetet till 100% kundnöjdhet. Hjälper till om det krisar med bilen. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Aidan Anthony M

Bra service,....................,............................. 👍

Björn Mikael D
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra service och kommunikation!

Håkan Weste N
Skrev om Bilservice HKV AB

Anlitat pågarna på HK i många år och blivit lika nöjd varje gång. Hederliga, yrkeskunniga/professionella och dessutom mycket trevliga. Har med mycket gott samvete rekommenderat dem till goda vänner.

Eva Charlotte J
Skrev om Bilservice HKV AB

Vi är så nöjda med HKV. Alltid trevliga, snabba och smidiga. De har bra priser och ger jättebra råd och tips. Det är aldrig svårt att få tid och de håller vad de lovar. Vi kör både däckbyte med däckhotell och service hos HKV samt oförutsedda ärenden. Rekommenderar varmt!

Bo Anders O
Skrev om Bilservice HKV AB

Allt bara bra! Ha ha ha ha ha ha

Halil Burak C
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra och snabbt service. Jag blev nöjd

Svar från Bilservice HKV AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Göran Albert L
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra service bra mottagning Håller lovad tid

Svar från Bilservice HKV AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Nils P

Beste servicen hittil i Malmø 😀👍

Arne Roland V
Skrev om Bilservice HKV AB

Kunniga. Ger konstruktiv förklaring vad som fattas bilen.

Svar från Bilservice HKV AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Heinz Gunter K
Skrev om Bilservice HKV AB

Akutbesöket gick mycket bra ! Trevligt och givande bemötande ! HKV AB's verkstad kan jag bara rekommendera !

Ann-britt G
Skrev om Bilservice HKV AB

Allt funkar bra. Bra bemötande.

Eva Diana Anita H
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid nöjd med den service jag får av HKV AB. Får den hjälp jag behöver och personalen är professionell och kunnig. Om något behöver åtgärdas utöver det jag sökt för hör personalen av sig och rådgör med mig vad som blir bäst att göra för mig och mitt fordon.

Kitty Marie B
Skrev om Bilservice HKV AB

Trevligt bemötande av proffsig personal Kan varmt rekommendera HKV😊 Bästa hälsningar från Kitty Bäck

Bengt David Oskar P
Skrev om Bilservice HKV AB

Snabb och effektiv service! Återkommer!

Anna Katarina E
Skrev om Bilservice HKV AB

Behövde byta däck på bilen. Det skötte de trevliga killarna på HKV snabbt och professionellt som vanligt. Är mycket nöjd.

Kent Anders J
Skrev om Bilservice HKV AB

Snabb och bra service vänligt bemötande och bra utfört jobb

Jules K
Skrev om Bilservice HKV AB

Prisvärdigt, god och snabb sevrvice, ordning och reda. Min alternativ till Bilia

Leif E
Skrev om Bilservice HKV AB

Väldigt bra personal lösningsorienterade ärlig o rimlig prissättning rekommenderas

Cornelia L
Skrev om Bilservice HKV AB

Perfekt, trevligt service Känner mig trygg

Svar från Bilservice HKV AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Berit Viola S
Skrev om Bilservice HKV AB

Säsongsbyte däck. Personalen är kunnig, vänlig och tillmötesgående. Lyssnar och ger bra information och råd.

Paul Erik Ö
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra seriöst bemötande och service.

Nils H
Skrev om Bilservice HKV AB

Trevligt bemötande vid ankomst. Otroligt snabb hantering vid byte fr sommardäck till vinterdäck. Anlände verkstan 14.20 och var på väg hem 14.40. Koll av däckens kvalitet o koll av lufttryck. Känns mycket tryggt att ge sig ut på vintervägar med den servicen!!!

Lars Bertil Ingemar S
Skrev om Bilservice HKV AB

Som vanligt profsigt bemötande o bra utfört arbete.

Svar från Bilservice HKV AB

Vi vill gärna förstå mer om vad som kunde gjorts bättre.

Carl Håkan T
Skrev om Bilservice HKV AB

Snabbt svar vid bokning och snabbt däckbyte. Väntade på plats bara 20-25 minuter för att få tillbaka bilen. Kaffe finns. Bra information om status på sommar- resp vinterdäck. Allt enligt förväntan.

Thorsten Lennart Å
Skrev om Bilservice HKV AB

Snabbt och bra …………….och trevlig personal

Ingrid Solveig J
Skrev om Bilservice HKV AB

Vänligt bemötande, förståelse för problemet som kollades upp.

Elise Höjkrogh N
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra service på min husbil och bra bemötande.

Svar från Bilservice HKV AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Allan S
Skrev om Bilservice HKV AB

Underbart bemötande. Otroligt proffsigt och bilen genomgången grundligt med detaljerat protokoll. Fick bilen tillbaka samma dag samt att jag fick låna gratis lånebil. Bara tanka det du kör! Kan verkligen rekomendera bilservice HKV! /Allan

Charlotte Else-Marie S
Skrev om Bilservice HKV AB

Känns tryggt att serva och reparera bilen hos er. Upplever att ni gör det som behövs men inte mer, på min äldre bil. Trevlig service. Dessutom gångavstånd hem, smidigt.

Ingrid Lise-Lott N
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid trevliga och servieminded! Jag har rekommenderat HKV till många vänner!

Svar från Bilservice HKV AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Eva Elisabeth P
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra bemötande + fick mycket bra svar på de frågor jag ställde.

Antigoni De L
Skrev om Bilservice HKV AB

Mycket kunnig personal, fick hjälp med min bil, har varit hos andra som inte visste varför motorlampan lyste, men här fixa dom direkt och bilen var fräsch när jag hämta den så jag är väldigt nöjd, kan rekommendera starkt

Lena Kerstin S
Skrev om Bilservice HKV AB

Mycket vänligt bra service och trevlig personal

Bengt Henrik H
Skrev om Bilservice HKV AB

Trevligt bemötande, smidigt att lämna och hämta.

Pia G
Skrev om Bilservice HKV AB

Har inget att anmärka på. Trevligt bemötande och snabb hjälp

Jan Anders Mathias A

BråaaaaaAaAaaaaaaaaaaaaaaaasssasaaaaAaaaaaAAAAAA

Milad Naseer T

Nils Ronny J
Skrev om Bilservice HKV AB

Lokalt bekvämt bra bemötande Snabb och bra service

Svar från Bilservice HKV AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Johan Olof Markus G
Skrev om Bilservice HKV AB

Mycket bra, har lämnat både bil och moped hos dem på service.

Jenny Marie W
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid lika trevligt, bra service och information vid behov.

Lars Gilbert Mika F

Bra service . Trevlig personal

Max Wilhelm L
Skrev om Bilservice HKV AB

Alltid lika bra service. Har både servat min bil och bytt däck med däckhotell på HKV under många år

Krister Evert A
Skrev om Bilservice HKV AB

Har använt mig av Hkv i 7-8 år och jag kan säga att det har fungerat lika bra alla år.

Inger Elisabeth J
Skrev om Bilservice HKV AB

Bra service och kundbemötande. Kunniga och intresserade.

Ali M
Skrev om Bilservice HKV AB

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos er. Personalen var trevliga, hjälpsamma och professionella. De förklarade tydligt vad som behövde göras med bilen och arbetet blev klart snabbare än jag förväntade mig. Bilen fungerar perfekt nu, och priset var rimligt. Jag uppskattar verkligen deras goda service och bemötande – jag kommer definitivt tillbaka nästa gång jag behöver hjälp med bilen!

Johan Axel Torgny P
Skrev om Bilservice HKV AB

Snabbt och effektivt med trevlig personal.

Bo Jan T
Skrev om Bilservice HKV AB

Jag har alltid fått bra mottagning hus är ock bra jobb hälsningar Jan