Alltid fantastisk service o engagemang 👍
Bilservice HKV AB
Välkommen till Bilservice HKV AB – din Autoexperten Bilverkstad i Limhamn! Vi är din lokala bilverkstad där trygghet och kvalitet står i fokus. Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss hittar du ett brett utbud av däck och fälgar när det är dags för nya hjul samt trygg däckförvaring i vårt däckhotell....
39 omdömen om Bilservice HKV AB
Som alltid bra service och väl utfört arbete.
Trevlig personal och bra service
Bra och kompetent service. Byte av bromsljus och en reparation av bakluckelås.
Mycket trevligt bemött, Service blev utförd på utsatt tid. Bra kommunikation innan besöket. Det enda jag kan uppmana till för framtiden är att höra av sig innan man utför något som kommer kosta extra. Jag hade velat ta ett beslut på om byta lampor tillexempel. Men det var till självkostnadspris iaf. Kommer säkert tillbaka!
Bra återkoppling om bilen efter utförd service.
Bra bemötande - konkurrens kraftigt pris på byte av kamrempacket
Alltid perfekt service kan fixa allt sedan är de trevliga och alltid positiv
Bra bemötande och tillgänglighet. Felet på bilen blev snabbt identifierat och avhjälpt. Dessutom prisvärt. Är mycket nöjd.
Alltid vänliga och glada. Min bil större fel än väntat, men jag fick behålla lånebilen tills reservdelar kommit och bilen var klar. Supersmidigt.
Kundorienterade och Inlyssnande. Trevligt bemötande och problemorienterade med fokus på kundens behov. Varmaste rekommendationer.
Jag är mycket nöjd. Fin service De är kunniga och är noga med att ta rätt betalt. Kan man spara in på något så gör de det. Tänker på bilen och kundens bästa. Kan rekommenderas.
Bra bemötande och bilen blev väl omhändertagen, A service på Mercedes
Årsservis på min bil. Alltid samma fina bemötande och alltid nöjd med utförda arbeten. Rekommenderas starkt
Alltid trevligt och professionellt bemötande. De vet vad de pratar om och kommer med tips och trix på hur man bäst tar hand om sin bil. Har såklart höga förväntningar som de lever upp till. Har haft min bil hos Audi innan och där får man mycket sämre bemötande. Denna gång service, snabbt och till ett rimligt pris. Väldigt glad att jag hittade rätt med HKV.
Alltid vänligt bemötande och bra service. Har varit kund där i många år
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänligen Autoexperten
Alltid bra bemötande, snabb hjälp, alltid seriöst och tydligt. Det känns alltid tryggt att lämna bilen hos HKV!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Autoexperten
Mkt bra och trevligt bemötande
Snabb och proffsig service. Kan varmt rekommendera HKV bilservice👍🏻
Jag är nöjd fick snabbt tid och ett bra bemötanden
Altid trevlig - informativ. Hittar altid en lösning på problemet eller kommer med professionelle förslag. Altid ett bra job och utsökt kundskap.
Alltid professionellt och trevligt bemötande och service. Det konstaterades vad det var för fel på bilen och vilken reparation behövdes. Den reparation utfördes som lovat. Alltid nöjd med bemötandet och servicen från personalen på HKV AB.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Korrekt, kunnigt och trevligt bemötande.
Alltid snabbt och trevligt bemötande! Lösningsfokuserade!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Jag är 68 år och har bara bra att säga om dessa killar, ärligaste bilreparatör vi haft under snart 42 år med bil Kan bara rekommendera dem
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Smidigt, klar besked, bra dialog, trevligt och proffesionellt bemötande
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Helt nöjd inget att klaga på ses nästa gång.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Bilservice HKV
Har lämnat min bil i 5 år hos Hkv bilservice och är extremt nöjd. Dom är väldigt proffesionella, har bra priser och en tydlig kommunikation som jag uppskattar. Jag råder alla som har bil att anlita Hkv ni kommer inte bli missnöjda.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden
Känns tryggt och säkert att lämna sin bil där! Fixade min bil snabbt till bra pris! Kan varmt rekommendera dom! ☺️
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Bra bilverkstad som jag använt i flera år.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Seriösa, kunniga och prisvärda! Lätt att snabbt få en tid också.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan
Jag kunde boka en relativt snabb tid. Felet på bilen åtgärdades under förmiddagen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid tillmötesgående och hjälper till med att förklara vadsomhelst gjorts .Rekommenderas till vänner och bekanta .
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid lika trevligt och proffsigt bemötande Lätt att få tid
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Utmätta håller tiderna och och sina offerter, Precis de man önskar
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan
Bra service, ärliga med priser och säljer inte på extra produkter eller tjänster. Som det ska vara helt enkelt
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från oss på verkstan
Kunniga och serviceminded. Bra redogörelse av vad som gjorts vid utlämnandet av bilen
Jag behövde akut hjälp och HKV lyckades klämma in min bil samma dag, lika vänliga och hjälpsamma som alltid 10 poäng till er.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan
Trevlig personal . Snabb och bra service
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan