Bilservicehuset i Gävle AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 026-10 28 48 Dela

Välkommen till Bilservicehuset i Gävle AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gävle! Vi är din lokala bilverkstad med gedigen erfarenhet. Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell och erbjuder allt från bilservice, felsökning och bromsreparationer till AC-service, hjulinställning och däckservice inklusive däckbyte och...

225 omdömen om Bilservicehuset i Gävle AB

Yvonne Marie A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande . Verkstad löste fläktproblemet bra nu funkar den igen.Fick hjälp med lite småfix också. Tack för att ni löste mina bilproblem snabbt. Nu kan jag åka bil igen .😀

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Per Herbert H
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande av grabbarna när man kliver in, får hjälp direkt. De på verkstaden gör jobben klara snabbt och effektivt lämnar inte ut en bil innan de klara och problemen är lösta. Kan varmt rekommendera Bilservicehuset i Gävle.

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Christer Olof B
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra och snabb service när man behöver hjälp.

Hans Andreas E
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Mycket bra service och utfört jobb

Michaela A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra kommunikation Snabbt och proffsigt arbete Bra reservdelar och konkurrenskraftiga priser

Anna-Lena Elisabet F
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra bemötande trevlig och hjälpsam personal. Fick jättebra hjäp med problem med ladd ing av bilbatteri. Åtgärdades snabbt och till ett rimligt pris.

Fos Bil A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande o fantastisk service.

Ylva Margareta L
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt och bra bemötande. Fantastiskt service och hjälp när de som jag kom in med bilen för att fixa visade sig inte göra någon skillnad. Fick ny offert på det verkliga problem.

Per-Olof L
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt och proffsigt bemötande Bra servicehantering

Jonas Ingemar P
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra och snabb service som vanligt 😃

Tore Karl Martin N
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Väl utfört arbete och mycket bra kundservice.

Bäcktorp Trafik A

Bra bemötande snabb hjälp mvh Håkan Bäcktorp Trafik AB

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Barbro Kristina O
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Snabb och bra service och bra bemötande

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Björn Christer R
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Alltid trevligt bemött och bra jobb har använt dom till alla mina bilar i över 10 år

Monica Bir D
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

De är räddare i nöden när bilen plötsligt inte startar. Support via telefon. Den regelbundna servicen görs och förklaras så att jag som bilägare förstår fel och brister. De har ett ärligt förhållningssätt till mig som kund. Alltid ett trevligt bemötande.

Michael John R
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevliga och kunnig personal.Problemlösare.

Per Jörgen H
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande och snabb hjälp

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Emmelie Chinara M
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för hjälpen, trevlig personal och god service.

Jw Takunderhåll A

Supernöjda med service & utförandet

Urban Per-Inge Johann N
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Löste problemet på bilen utan problem, gick igenom besiktningen!

Kenneth S
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Alltid bra och professionellt bemötande. Tydlig dokumentation och praktiskt med SMS kommunikation kring tidsbokning, pris och när fordonet är klart. Kan varmt rekommendera denna verkstad.

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Rolf Valfrid S
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt och proffsigt mottagande samt kompetenta mekaniker

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Per A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Detta har jag svarat på en gång tidigare och jag kan fortfarande inte lämna ett omdöme innan jobbet är utfört. Återkom efter den 12 januari. God fortsättning.

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Tack för att du delar dina erfarenheter, det hjälper oss att se vad vi kan göra bättre.

Sylvi Margareta A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande och god service som alltid.

Mattias E
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Suverän service med ett professionellt bemötande.

Siv Johanna Elisab Z
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Enkel och snabb att ha göra med trevliga

Per David B

Mycket bra som vanligt.

Camilla Margareta D
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra och trevligt bemötande. Löste även lånebil under dagen, vilket var toppen. De skötte nödvändiga kontakter mot min bilhandlare på ett proffsigt vis.

Tli-Protection A

Bra service trevlig personal 👍👍

Bo R
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Det bästa jag har upplevt 👍👍😄

Irene Eivor Margareta C

Bra service,trevligt bemötande.

Nils Erik E
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra bemötande, snabb återkoppling och en bra reparation.

Svar från Bilservicehuset i Gävle AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Värderingsinstitutet M
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Reparerade problemen och beskrev väl med dokumenterade bilder vad som utförts.

Gävle Byggteam A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Alltid trevlig bemötande & rätt hjälp till rätt pris!

Anette H
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Smidigt, trevliga och bra pris, jämfört med andra aktörers offertpris på motsvarande reparation.

Johan Olof Morgan F
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevligt bemötande och kanonsnabb bokning. Kan bara säga att det är superbra.

Reino N

Bra kommunikationer raka besked

Sven Per-Erik G
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Snabbt och bra kundbemötande. Vid upptäckt av andra brister i samband med planerat jobb togs en kontakt och därefter togs beslut av mig att gå vidare. Snabvt och bra utförande.

Gävle Gummiverkstad A

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alexander N
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Jag blev bemött på ett väldigt trevligt, professionellt och hjälpsamt sätt. Personalens bemötande var lugnt, tydligt och de tog sig tid att förklara allt utan stress. Jag kände mig trygg från första stund. Mina förväntningar var att få ett snabbt, ärligt och kvalitativt arbete. Bilservicehuset överträffade faktiskt mina förväntningar – de höll vad de lovade, återkopplade i tid och gjorde jobbet noggrant. Allting gick smidigt och utan några överraskningar. Jag lämnade in bilen för reparation avgassystem, service, felsökning...

Emma Sofia R
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Snabb, enkel och trygg service!

Inger Katarina B
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra bemötande Fick den service som jag hade beställt. Fick ett utförligt protokoll Fick rekomendation från en annan kund om att ni var bra.

Ingela Helena K
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Snabb tid för felsökning. Bra bemötande av kunnig personal.

Thomas B
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Problemet fixat inom rimlig tid även med tillägget som jag bad om när jag kom dit. Trevlig kunnig personal och en kaffe under väntetiden. Hittills fungerar allt bra, förhoppningsvis så länge vi har bilen kvar.

Curt Edvin Christer G
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bara bra helt enkelt personlig kontakt håller vad msn låvar!

Lina Helena Christina H
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra service och trevlig personal, och kunnig, och rimliga priser. Kommer bli en återkommande kund.

Thomas Lars-Rune A
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Väldigt bra bemötande vid kontakt och man får ett sms vad det kommer att kosta när dom kollat upp bilen som varje gång jag varit där med min bil har stämt.

Kristina Virginia B
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra och snabb service trevligt bemötande och fint väntrum

Erik Mattias F
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Bra snabb service och kunnig personal! Kommer garanterat anlita dem igen.

Eva Anneli Maria W
Skrev om Bilservicehuset i Gävle AB

Trevliga o proffsiga "grabbar" !!!!!