Alltid ett proffsigt trevligt bemötande. Tydlig dialog om vad som behöver åtgärdas och vad det kommer att kosta.
Biltjänst
Välkommen till Biltjänst – din Autoexperten Bilverkstad i Huddinge! Biltjänst i Huddinge är din lokala bilverkstad med ett brett utbud av tjänster för personbilar, lätta lastbilar, husbilar och husvagnar. Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer, inklusive bromsservice, byte av hjullager, felsökning samt installation...
18 omdömen om Biltjänst
Mycket bra! Mycket bra! Mycket bra!
Blev bra bemött. Fick tid snabbt så de kunde fixa de akuta delarna
Allt fungerade från början och jobbet gick bra och tiden hölls perfekt
Professionellt arbete och familjärt bemötande. En bra och ärlig verkstad.
Mycket bra bemötande, som kund känner man sig välkommen.
En personlig kontakt och väl bemötande. En professionell analys av problemet och ett tydligt förslag på åtgärd.
Service och vis reperation. Allt har fungerat prickfritt.
Blir alltid trevligt bemött när jag lämnar bilen hos dom i huddinge c
Enkelt att ha med Biltjänst att göra. Nöjd med resultatet och tillräckligt snabbt med tider.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Som alltid snabbt och bra. Trevlig personal!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra service vänligt bemötande Tack
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Bemötande: Bra. Tjänst: Byte av turbo.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Har servat bilen där några gånger nu. Trevliga och hjälpsamma, och verkar ha rätt bra priser.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevlig o kunnig personal
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid grym service! Trevligt bemötande, flexibelt, bra pris. Inget att klaga på.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan
Kunniga och trevliga och klara i tid..Tar sig tid att gå igenom dina önskemål.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan