Biltjänst

Biltjänst

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Biltjänst – din Autoexperten Bilverkstad i Huddinge! Biltjänst i Huddinge är din lokala bilverkstad med ett brett utbud av tjänster för personbilar, lätta lastbilar, husbilar och husvagnar. Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer, inklusive bromsservice, byte av hjullager, felsökning samt installation...

106 omdömen om Biltjänst

Monika P
Skrev om Biltjänst

Helt ok. Jag fick nya vinterdäck påsatta. Jag fick det jag hade beställt.

Svar från Biltjänst

Vi hör vad du säger och vill ta med oss detta i vårt arbete framåt.

Erik Peter V
Skrev om Biltjänst

Jag fick en väldigt bra service och trevligt bemötande.

Svar från Biltjänst

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Charles J
Skrev om Biltjänst

Snabba och proffsiga samt personlig service. Kund i många år!

Staffan Erland J

Bra service och trevlig personal!

Maura Tytti Sinik H

Varit kund i över tio år och alltid fått en snabb service. Känns tryggt att anlita Biltjänst.

Jan Christer L
Skrev om Biltjänst

Som stadigvarande kund uppskattar jag det personliga bemötandet och tryggheten i att jobbet utförs med hög kvalitet, på utlovad tid och konkurrenskraftigt pris. Fixar ofta det enkla ovälkomna lite störande problemet på momangen.

Svar från Biltjänst

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Annelie T
Skrev om Biltjänst

Alltid trevligt bemött Snabbt jobbat och alltid i tid.

Svar från Biltjänst

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karin Susanne L

Alltid bra service. Har varit kund i många år och kommer att så vara.

Andreas F
Skrev om Biltjänst

Alltid bra utfört arbete och sjysst service.

Tore Lennart P
Skrev om Biltjänst

Kanonbra service. lokal firma. hyggligt pris. NÖJD.

Inga R
Skrev om Biltjänst

Lite lång väntan efter överenskommen tid

Svar från Biltjänst

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Dan Oskar Arvid P

Har varit kund i flera år och det fungerar alltid bra. Bra service och finns alltid flexibilitet i att boka en tid.

Elsy Irén J
Skrev om Biltjänst

Snabb och bra service. Trevligt bemötande

Astrid Barbro Kristi S

Trevlig personal som inte tycker någonting är svårt eller krångligt. Byter däck snabbt och tar in de använda för tvätt och förvaring tills det är dags att byta igen. Allt går snabbt och smidigt.🥰

Jan C
Skrev om Biltjänst

Alltid bra och lätta att ha att göra med. Trots att vi flyttat från Huddinge, fortsätter vi att anlita er för däckbyte och däckförvaring. Så nöjda!

Kerstin Elisabet L

Bemötandet var bra. Trevlig personal.

Svar från Biltjänst

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Roger S
Skrev om Biltjänst

Väldigt nöjd, engagerade mekaniker.

Svar från Biltjänst

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Ted Lars Johan R

Fungerade bra. Tillkom extra jobb då fjäder var av som de löste snabbt, tack!

Svar från Biltjänst

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Ture Jerker Nanne S

Fantastisk kompetens och service, stort tack!

Alfred L
Skrev om Biltjänst

Trevlig bemötande och snabb jobb mycket bra

Eva Maria P
Skrev om Biltjänst

Bra och gjorde det som skulle göras !!

Jenny Maria S
Skrev om Biltjänst

Smidigt. Trevliga. Prisvärt. Bra service.

Lisa Viktoria H

Snabb service med bra resultat

Svar från Biltjänst

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Angela Carita B

Tillmötesgående och trevliga!!

Carin Vega Margareta V

Trevlig personal, lätt att få tid och ligger nära min bostad.

Johan Einar G E

Bra bemötande och uppföljning.

Leif Arne J
Skrev om Biltjänst

Utmärkt som vanligt. Bästa meken.

Hans Lennart Å

Bra som vanligt har hittills inte strulat.

Per T
Skrev om Biltjänst

Personalen är vänlig, kunnig och snabba.

Annika Maria N
Skrev om Biltjänst

Jättebra service 😊 trevlig personal snabbt och enkelt

Bernt Daniel Anton J

Hög kompetens och trevligt bemötande.

Svar från Biltjänst

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ulf Arne Ö
Skrev om Biltjänst

Bra bemötande och service Som alltid av dom

Gunnar Erik B

Personligt bemötande. Bra jobb. Ingen kötid

Ronny Lennart H

Bra bemötande Bra vissat intresse för min problem Väl utfört arbete

Gunilla E K

Bra bemötande. Snabb service. Hjälp med rost och lack. Bra oris

Johan S
Skrev om Biltjänst

Snabb hjälp och trevlig service!

Leif Birger T
Skrev om Biltjänst

Alltid snabbt och trevligt bemötande

Anders Roy Tommy B

Precis allt hanterades perfekt!

Ingrid Margareta L

Alltid bra och snabb service, helnöjd!

Svar från Biltjänst

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Per Ola S
Skrev om Biltjänst

Ärliga och duktiga, bra kommunikation och bemötande.

Göran A
Skrev om Biltjänst

Vid varje kontakt med Leo och hans medarbetare har jag fått ett personligt och vänligt bemötande. Och man har snabbt och effektivt servat min bil på bästa sätt.

Svar från Biltjänst

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Ann-Sophie Sara Ros Å

Smidigt att lämna in bilen .service på bilen. Ringde när bilen var klar . Hämta ut bilen trevligt bemötande och berätta att allt gått bra med servicen. Kvitto med allt som blev gjort. Återkommer gärna.

Kenneth K

Bra. Att felet blir åtgärdat. Bra bemötande snabbt åtgärdat bilreparation

Svar från Biltjänst

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Laila Margareta U

En mycket bra verkstad. Blev mkt nöjd!

Fredrik L
Skrev om Biltjänst

Bra och snabb hjälp med bilen, tack!

Ralf Henrik M
Skrev om Biltjänst

Bra bemött ,service !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva P
Skrev om Biltjänst

Alltid bra bemötande och får alltid hjälp med allt jag undrar/behöver med bilen. Servat bilen på där I flera år.

Bengt-Olof O
Skrev om Biltjänst

Trevligt bemötande men VÄLDIGT dyrt. Oljebyte och filter för 3300:- är inte försvarbart

Svar från Biltjänst

Tack för din feedback. Våra priser speglar att arbetet utförs av utbildade tekniker med rätt kompetens och med rätta reservdelar, något som ger kvalitet och trygghet i längden.

Henrik A
Skrev om Biltjänst

Som vanligt; snabbt, professionellt och trevligt. Kan bara rekommendera. /Henrik

Pär Anders Pärre C

Trevligt bemötande av kunnig personal, snabbt att få tid för service, bra utförda jobb. Allsidig verkstad.