Nöjd ! Bra återkoppling, snabb hjälp!
Lindqvist Gummiverkstad
Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...
340 omdömen om Lindqvist Gummiverkstad
Hej. Jag heter inte Kerstin. Ni har skickat till fel nummer
Allt flöt på från första telefonkontakt till själva servicen. Kommer absolut fortsätta serva min bil där.
Trevligt bemötande! Dessutom har de plats för mina vinterhjul! (Bilens…)
Väldigt trevlig personal och mycket hjälpsamma.
Proffsiga ,...................
Trevligt bemötande snabba med att lösa problemet... Mycket nöjd...
Blev lite knepigare än vanligt men arbete utfördes utmärkt.
Bra lverans ,väldigt bra däck mjukt på vägen sam bra mönster djup jag är .myckeg nöjd !
Min man hälsar ” Bra jobbat” Hälsar Ulla-Britt
Superbra service! Trevliga, snabba och kunniga
Bra prisbild och erbjöd billigare alternativ
Jag är väldigt nöjd! Trevlig service, snabbt och prisvärt.
Bra bemötande trevliga killar som jobbar där.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Byte skivor och belägg runt om samt byta av olja och filter. Väl utfört arbete och väldigt hjälpsamma. Rekommenderas varmt.
Är mycket nöjd med deras arbete med bilen min.
Svårt att skriva ang en upplevelse när man får chok besked .. jag kommer inte ihåg riktigt hur jag kände ..men jag har inget att klaga på blev bra bemött och de gjorde allt va de skulle och lite till
Alltid lika trevliga och service inriktade!
Bra bemötande. Snabbt svar på mail.
Fint bemötande, snabb hjälp nu när aktiviteter med däck är som störst.
Personligt igenkännande Pris tydligt Väntrum mer en kopp kaffe Tips på andra förbättringar, i vårt fall om golvmattor Snabb service
Ovanligt snabbt och dessutom komplett.
Snabba och trevliga. Proffsigt
Fick tid snabbt och återkoppling på arbetet
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Missnöjd med typ alt. Kommer inte tilbaks dit.
Tack för din ärliga återkoppling, vi beklagar att du är missnöjd med ditt besök. Kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.
Trevlig och väldigt serviceinriktad. Mycket positiv och kommer lämna min bil denna verkstad framöver.
Mycket trevliga och hjälpande.
Bra service och prisvärd och jag fick snabbt hjälp med en
smidig och bra service bra tillgänglighet för snabb hjulbyte
Trevligt och varmt bemötande. Serviceinriktade och hjälpsamma
Snabb hjälp med byte av däck och trevligt bemötande.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Alltid mycket trevlig personal och dom utför jobbet mycket professionellt och snabbt dom är toppen…
Trevligt bemötande, snabbt jobbat
Bra service, gediget arbete och trevlig personal.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Allt fungerade perfekt vid däckbyte Behövde bara vänta i 15 mln Mycket trevlig personal
Bra och snabb service, däcken levererades till planerad tid.
Bra bemötande snabbt jobb trwvlig personal och rätt utfört.
Vänliga och snabba skapliga priser
Väldigt bra kan rekommendera andra
Snabb och bra service, mycket bra kundservice
Snabbt och bra. Kundvändligt!.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Som i gamla tider, alltid på topp
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra och snabb service gick snabbt
Snabb, trevlig o bra service. Mycket bra
Tycker jag blev väldigt bra mottagen snabb service. Alla förväntningar blev infriade. Kan bara rekommendera.
Trevlig personal och bra service
Mycket snabba och bra. Nöjd med resultatet
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Jag glömde helt bort min tid, men dom ringde och fråga om jag skulle komma. Sen fick jag en ny tid samma dag och dom fixade mitt bromsbyte. Mycket nöjd!
Jag kom dit med punktering ett däck och fast jag inte hade någon tid så fixade dom det direkt, kanonservice!!!
Trevlig personal både i kundmot och verkstad. Bra och snabbt utfört jobb. Kommer åka dit igen