Kundmottagningen var riktigt dålig, information att de stänger för semester framgick inte vid beställning av felsökning samt åtgärd. Efter felsökning lovades det att återkomma om tid, ej hört något på två dagar.
Lindqvist Gummiverkstad
Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...
362 omdömen om Lindqvist Gummiverkstad
Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.
Snabb bra service och reparation.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Bra och snabb service på min kärra
Jävligt nöjd! Ringde in och på kort varsel så fixade han iordning drivrem och bytte spännare så jag fick tillbaka bilen tills nån dag efter då jag var i behöv av den🌸 stort tack till er✨️✨️✨️✨️✨️
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Lämnade in bilen för felsökning, och de hittade felet. Ska in på reparation om en vecka. Fick även reda på annat som måste fixas så småningom, och en offert på den kostnaden. Mycket nöjd! Återkommer när det andra ska fixas också.
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Snabba killar 😁 Alltid bra och väl utförda jobb
Bra service o kundkontakt. Smidigt!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Mycket snabba och trevligt bemötande
Suverän service. Gjorde allt jag sa plus lite extra. Riktiga reparatörer, inte bara en reservdelsbytare. Påpekade dessutom fel som inte rörde just det bilen var inlämnad för, vilket jag visste men hade glömt. Riktigt trevlig verkstad.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Snabb och smidig hjälp! Bra bemötande!
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevligt och fint bemötande. De var ärliga och priset var rimligt. Bland annat skulle en lampa bytas men det visade sig att den bara var glapp. De hade kunnat byta lampan ändå och tjäna pengar, men det gjorde de inte. Kommer definitivt att komma tillbaka.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Snabb och bra service tycker jsg
Mycket trevligt bemötande av personalen
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Mycket nöjd med servicen på min bil och bemötande. 👍🏽
Tacksam för väldigt omgående hjälp. Bra service och trevligt mottagande.
Snabba och serviceinriktade.
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
Bra och trevlig personal. Snabb åtgärdat. Mange suverän. Rekommenderas.
Mycket nöjd, bra service och trevligt bemött.
Magiskt! Fantastisk personal och bemötande!
Snabbt och Bra jobbat 👍👍👍.
Nöjd, bra kundbemötande och svarar snabbt på mail
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Nöjd ! Bra återkoppling, snabb hjälp!
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Hej. Jag heter inte Kerstin. Ni har skickat till fel nummer
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Allt flöt på från första telefonkontakt till själva servicen. Kommer absolut fortsätta serva min bil där.
Trevligt bemötande! Dessutom har de plats för mina vinterhjul! (Bilens…)
Väldigt trevlig personal och mycket hjälpsamma.
Proffsiga ,...................
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Trevligt bemötande snabba med att lösa problemet... Mycket nöjd...
Blev lite knepigare än vanligt men arbete utfördes utmärkt.
Bra lverans ,väldigt bra däck mjukt på vägen sam bra mönster djup jag är .myckeg nöjd !
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Min man hälsar ” Bra jobbat” Hälsar Ulla-Britt
Superbra service! Trevliga, snabba och kunniga
Bra prisbild och erbjöd billigare alternativ
Jag är väldigt nöjd! Trevlig service, snabbt och prisvärt.
Bra bemötande trevliga killar som jobbar där.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Byte skivor och belägg runt om samt byta av olja och filter. Väl utfört arbete och väldigt hjälpsamma. Rekommenderas varmt.
Är mycket nöjd med deras arbete med bilen min.
Svårt att skriva ang en upplevelse när man får chok besked .. jag kommer inte ihåg riktigt hur jag kände ..men jag har inget att klaga på blev bra bemött och de gjorde allt va de skulle och lite till
Alltid lika trevliga och service inriktade!
Bra bemötande. Snabbt svar på mail.
Fint bemötande, snabb hjälp nu när aktiviteter med däck är som störst.
Personligt igenkännande Pris tydligt Väntrum mer en kopp kaffe Tips på andra förbättringar, i vårt fall om golvmattor Snabb service
Ovanligt snabbt och dessutom komplett.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Snabba och trevliga. Proffsigt
Fick tid snabbt och återkoppling på arbetet
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Missnöjd med typ alt. Kommer inte tilbaks dit.
Tack för din ärliga återkoppling, vi beklagar att du är missnöjd med ditt besök. Kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.
Trevlig och väldigt serviceinriktad. Mycket positiv och kommer lämna min bil denna verkstad framöver.
Mycket trevliga och hjälpande.
Bra service och prisvärd och jag fick snabbt hjälp med en