Lindqvist Gummiverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0155-329 00 Dela

Välkommen till Motorkonsult i Nyköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice, reparation och felsökning av alla bilar, även lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig att fixa din besiktningsanmärkning, gör AC-service på din bil och monterar motor- och kupévärmare samt...

268 omdömen om Lindqvist Gummiverkstad

Maija Leena Kyllikki E
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Mycket bra service, tillmötesgående och bra arbete.

Else-Marie L
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Toppen service, vänligt bemötande. Jag känner mig välkommen!!

Lars Eric A
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Alltid snabb och bra service av kunnig personal

Bengt G
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

De är alltid tydliga med informationen om vad som behöver göras

Thomas Rune S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bytte däck,har däckhotell.Jag har alltid blivit väl bemött,lätt och trevligt,snabba killar på verkstan

Lena Ingrid Elisab S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Fick även lite information om framtida däckköp. Så väldigt nöjd. Snabbt o smidigt för mig.

Zet Emil Oskar W
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Lindqvist Gummiverkstad har genom åren hjälpt mig med däckhotell och däckskifte vår och höst. De har alltid varit tillmötesgående och hittat tider som passar mig trots högsäsong. De erbjuder ypperlig service genom att på eget initiativ ringa upp och informera mig om när däcken är slitna och behöver bytas inför säsongen.

Mary Christina B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Kundvänlig personal, hjulbyten utföres i tid som utlovats. Snabbt men som det känns utan stress och bra utfört arbete.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Paul Ingemar L
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Mycket bra service fick hjälp direkt

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Inga-Britt O
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra och snabb service. Återkommer i vår.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Leif Gustav Roland B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra service och det gick lätt att boka. Tiden hölls

Karl E
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Vi blev bemötta av en trevlig och kunnig personal, dom bytte våra sommardäck till vinterdäck, dom har bytt våra däck i många år och vi är så nöjda allt går lätt och snabbt och vi kommer anlita dom nästa år också Dom får fem av fem plus av oss 👍👍👍👍👍

Harriet Gunilla F
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabbt byte till mina nya dubbdäck och bra bemötande

Johan A
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Hej Mycket bra, snabbt hanterat av ärendet.

Björn Robert L
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Kunde snabbt få tid och de fixade bytet. Trevlig personal.

Eliassons Järn A

Toppen ……………………………………………..,,,..

Britt Inger Elisabe W
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Däcksbyte, däckhotell. Trevligt bemötande, snabbt och enkelt att få kontakt för tidsbokning.

Ingalill Susanne Mar B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Trevligt bemötande, tillmötesgående. Snabbt att få tid.

Harriet Elisabeth K

Alltid trevligt bemötatande 😃👍🏻

Hugh Masters C
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabb service, trevlig och duktig personal.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Kerstin Lillemor S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra bemötande och snabb service.

Gun Annika J
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabbt utfört och trevligt bemötande

Hans Ingemar S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabbt och effektivt. Kan inte bli bättre

Bengt Anders A
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Utmärkt hjälp! Beställde hjulskifte. Behövde inte vänta länge. Fick varning om att sommardäcken var slitna in på cordan o att hjulinställningen var fel. Det hade min auoktiserade missat vid service. Åkte dit och berättade om detta o fick en tid två veckor snabbare. Detta gjorde att jag förmodligen räddat vinterdäcken pga fel hjulinställning. Toppenservice!

Björn Christer Z
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Enkelt att beställa tid ock supersnabbt byte till vinterdäck.Förvaring och kontroll av däcken mycket bra.

Siv Marie-Louise K
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra bemötande, och trevlig personal. 👍🏻

Bo Tage Christer E
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Alltid stor vänlighet och bra gjortsrnete

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Bo C
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Som en formula 1 depå och med gott kaffe. Tackar.

Mary Christina B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Smidigt och bra som vanligt. Alltid fint bemötande.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Christer Gunnar Bert B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra service trevlig personal och trevligt bemötande.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Claes Roger Sigvard N
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Mycket trevliga och bra service

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Agneta Lou M

Snabbt, bra service och vänligt bemötande ❄️ 🚙

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Ingela Marie M
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra service. Snabbt och enkelt. Trevlig personal.

Inga Lena Elisabeth A
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabb och bra service, bra bemötande

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Hanna Marianne L
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra bemötande och gick snabbt och smidigt

Claes Göran T
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Däckbytet går så snabbt att man inte hinner dricka upp bjudkaffet.

Ulla Margareta K
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Enkelt att boka tid. Arbetet utfört smidigt och bra. Bra service.

Jan Helge E

Jag är så nöjd Så snabbt och bra 👍

Maud Elisabeth J
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Lätt att få tid , snabbt däckbyte medans jag väntade Lite väl dyrt med däckhotell & däckbyte

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Erik Harald Z
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Trevligt bemötande och snabb service.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Torbjörn Lennart A
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Trevligt bemötande både när jag lämnade och hämtade bilen. Dessutom blev fyrhjulsmätningen och inställningen snabbt åtgärdade 👍

Hans Gunnar H
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabbt och bra och med goda råd

Erik Chrispin Sören S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Bra trevligt bemötande jättebra service

Kaija Birgitta S
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Däckbyte och däckhotell. Kan inte bli bättre! Väldigt trevligt och proffsigt bemötande!

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Paul B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Allt finemang. Kund där sedan 6 år tillbaka.

Svar från Lindqvist Gummiverkstad

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

S O Alexa K
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Trevligt bemötande och mycket hjälpsam personal. Hjälpte mig att bära in däcken från bilen, aldrig hänt förut!

Jonas Klas Olov A

Bra mottagande,snappt jobbat,bytte däck

Christina B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Trevlig personal med korrekt bemötande!

Katalin B
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Snabbt och trevligt bemötande. Trevlig och hjälsam personal.

Ingrid Anna-Lena N
Skrev om Lindqvist Gummiverkstad

Alltid trevligt bemötande Har inget att anmärka hittills La om till vinterdäck