Bollnäs Bilaffär AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0278-185 00 Dela

Välkommen till Bollnäs Bilaffär AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bollnäs! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi är en auktoriserad verkstad för Hyundai och tar även emot Polar husvagnar. Vi utför bilreparationer av olika slag som exempelvis bromsservice och byte av hjullager...

158 omdömen om Bollnäs Bilaffär AB

Pia Elisabet O

Bra utförda arbeten . Otroligt service medvetna

Kerstin S
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Blev bemött på ett utmärkt sätt. Reparation av bromsar tog litet längre tid, eftersom de inte hade rätt delar hemma, men bromsbeläggen byttes vid första besöket och jag fick ny tid inom en vecka. Reparationen gick snabbt, medan jag väntade och nu fungerar allt som det ska. Fick dessutom möjlighet dela upp kostnaden på längre tid.

Ulla Margareta R
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Fint och trevligt bemötande Fick hjälp med ny bränslepump Fick en förklaring om vad som skulle göras på bilen. Stort tack till er som var involverad

Lars Anders N
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevligt bemötande och klokt samtal. Reparationen till stor belåtenhet

Frida Linnea F
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Suveräna att ha å göra med, finns inga problem som inte går att lösa.

Kalle Hans Karl-Gus J
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bra info vid såväl bokning som efter bilservice! Trevligt bemötande.

Curth Stefan R
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Blev väldigt bra bemött. Fastän alla var upptagna lyckades de ordna med hjälp. Jag fick hjälp med byte av ett stödben till husvagnen. Stödbenet togs från en annan ny vagn. Ett stort tack.

Nina Lina Rut Sofia B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabbt smidigt och enkelt. Bra pris också

Eva Helen R
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabbt och rätt. Bra pris och service

Britten U
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Allt perfekt trevligt bemötande fick hjälp med ett bra bilköp, samt bra service på bilen. Tyvärr ingen plats i hotelldäcket står på kö. Känns att dom finns där. Ser framemot fortsatt hjälp av dom.

Nils Anders Jonas J
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bra bemötande, skicklig felsökning Priset helt ok

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Nils Magnus L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevligt bemötande och bra jobb!

Ingela Margareta P
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Allt gick jättebra. De är proffsiga. Alltid trevliga.

Sigrid Gunilla D
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bra. Håller tid. Presenterat prisförslag stämde. Måste dock laga mer efter konstaterat fel under ockulärbediktningen. Det är dyrt att ha en bil.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Inga Anita S
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Vi har alltid varit nöjda med bemötandet från personalen.Mycket bra kunnande på verkstaden.Vi får tider för service som passar oss. Tack så mycket.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Gerd Marianne A
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Dom är alltid trevliga och hjälpsamma. Man behöver aldrig känna att man som kvinna ställer dumma frågor, det jag inte förstår föeklarar dom på ett enkelt vis. Jag servade bilen och fick vinterdäck påsatta. Så bekvämt att ha deras däckhotell och att kunna serva bilen på samma gång.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Karin Margareta B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Jag blev väi mottagen. Kommer att anlita dem fler gånger. Gjorde oljebyte på min Kia Hälsningar Karin Berger

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mikael Seung Joo B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Alltid bra service och bemötande. Rimligt pris och snabbt arbete.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Stig Ingemar J
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevlig och kunnig personal som tar hand om sina kunder

Karl Roger E

Bra service och kommunikation

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Carina Helene E
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Vi blir alltid bemötta på ett mycket trevligt sätt. Är så nöjda med servicen.

Arvidssons Åkeri I Bollnäs A
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bollnäs bilaffär har alltid haft ett mycket bra kundservice och ser alltid till kundens bästa. Jag har alltid handlat bilar hos dom tackvare deras service

Eva Helena Charlotta S
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevligt bemötande. Skiftade däck och det gick ganska fort.

Karin Britt Marie J
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabbt jobbat tillmötesgående ..

Inger Ingela Maria N
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Utan tidsbokning, snabb service...

Bengt Ola H
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Har blivit Professionellt bemött varje gång samt fått mina frågor besvarade på ett sätt jag förstått

Jens Erik Wilhelm W
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabb service, rätt pris och vänligt bemötande!

Per Tomas Roger E
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Okej bemötande som vanligt, jag vet hur dom är ,service på bilen

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Maud Kristina A
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bra kundbemötande, trevlig personal och tackar för snabb service.

Sara Marianne B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabb och smidig hjälp som vanligt.

Ann-Marie W
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Bra trevlig service och bemötande.

Karin Marie-Louise L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Sbabb och effektiv hjälp med mitt däcksbyte

Anna Kristina Ö
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevligt bemötande och bra service.

Mats Karl-Gunnar L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Mycket bra affär med trevlig personal, kunskap och bra bemötande. Tar alltid mina bilservice hos dem.

Björn Tomas B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Mycket trevligt bemötande. Malin var toppen.

Ann-Kristin E
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Dom gjorde ett utmärkt jobb med min pärla som jag råkat feltanka med bensin i en dieselbil. Fick dessutom bra tips i övrigt från en trevlig personal Mycket nöjd kund!

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Maria Therese B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabb och bra service, trevlig och kunnig personal.

Marita Elisabeth L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Alltid trevligt bemötande när jag är dit, denna gång var det däckbyte

Johan Lennarth R
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Hur smidigt och bra som helst!

Per Magnus D
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabbt, smidigt och trevlig personal.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Annika Vilhelmina Ö

Bra bemötande, och information

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Lena Maria B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Som vanligt bra service fick låna en bil . Gick snabbt att byta tändspolen

Bengt Mikael H
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Trevliga, duktiga och tillmötesgående.

Hans Tore L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Det blev bra De gjorde det de skulle

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Frida Teresia S
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Mycket trevlig personal och väldigt tillmötesgående.

Hans Mikael F
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabbt lagat och trevligt bemötande

Pär Urban P
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Snabb tid, och snabb service med bra kostnads nivå.

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ulf Albin B
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Mycket bra personal och mycket bra service, snabbt och smidigt

Bo Johan Erik H
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Dåligt service på en bil som inte är två år och man måste betala för nytt batterie

Svar från Bollnäs Bilaffär AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Lena Britt Ulrika L
Skrev om Bollnäs Bilaffär AB

Mycket bra service och bemötande av personalen. Bästa stället!