Såg inte timpris och tidsåtgång tydligt på kvittot
Autoexperten Gumsbacken
Välkommen till Autoexperten Gumsbacken – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Autoexperten Gumsbacken finns för dig som bor i Nyköping med omnejd. Vi tar hand om din bil när du letar efter en professionell bilverkstad för bilservice eller reparation. Vi har ett stort utbud av verkstadstjänster som exempelvis däckservice,...
33 omdömen om Autoexperten Gumsbacken
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Trevlig personal. Nöjd med arbetet.
Lämnade in min BMW för att jag såg att dem hade bra resentioner. Fick bra bemötande o så men mycket saker gick fel hos mekanikerna. Nu vill inte jag säga att det va dem. Men tex så fick jag höra att tre bultar till ventilkåpan var knäckta i blocket/ motorn o det är liksom svårt o säga om det var dem som knäckte de eller om dem redan var så. Så vad skulle jag ha gjort? Säga nej det var ni som knäckte dem? Då blir det ord mot ord bara då jag sa bara okej. Så där blev det mer grejer att betala för både arbete och bultar. Får...
Vi är ledsna att ditt besök inte motsvarade förväntningarna, kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.
Mycket snabb reparation och fint bemötande.
Mycket trevlig personal!! Snabb service och gott kaffe.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Bra service, trevligt bemötande, rimligt pris.
Bra och snabb service. Trevlig personal.
Bra service och bra personal. Bokade på eget bevåg en tidigare tid än planerat. Tack!
Mycket bra service, det spelar ingen roll om det är stora eller små arbeten så löser de det smidigt och bra.
Bra service, trevligt bemötande
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Alltid bra bemötande, denna gång ett mindre fel, men som lätt fixades utan trubbel. Om någon frågar kommer jag att rekomendera Bilpunkten varje gång.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Det ligger nära vår bostad, personlig kontakt och bra bemötande, bra genom gång av service och kommande behov.
Bra bemötande och jättebra service på min bil
Proffsig mekaniker som gjorde service på min Kia samt bjöd på kaffe.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Mycket trevligt bemötande. Snabbt utfört arbete och till ett bra pris. Bytt bla damasker på båda stötdämparna fram
Br mottagande väldigt bra avrapportering och folk som bryr sig i receptionen
När felet uppstod åkte jag direkt till verkstan som direkt tog in bilen och kollade vad som var fel, hände en fredag. Måndag bytte de fjädrar fram samt båda bromsar bak och någon grej på handbromsen. Tisdag morgon var bilen klar för hämtning. Så snabb hantering samt trevlig och serviceinriktad personal. STORT TACK
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Jag lämnade in min bil på service hos Autoexperten Gumsbacken. Trevligt bemötande och snabbt & noga utfört jobb! Rekommenderar att lämna in din bil här!
Allt toppen. Smidigt och trevligt.
Möttes på ett bara sätt. Bilen min blev körbar igen. Tack för hjälpen.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Världsklass. Bra mottagande och mekaniker som kan skruva. Inte som märkesverkstäderna som pluggar in en dator och finns det inga felmeddelanden kan dom inte göra något fast det är uppenbart att bilen ha ckar och går dåligt. Ni är bäst.
Bästa möjliga bemötande. Kunnig och trevlig personal.
Mitt ärende var kontroll och påfyllning av ac, det gick bra och jag är nöjd!
Fick tips om vilket fel det var på högtalarna i bilen och var jag kunde få hjälp.
Trevligt bemött. Snabb felsökning och åtgärd. Både bil och inköpta tjänster hos Autoexperten Gumsbacken, rekommenderas varmt.
Bra och snabb service . Och bra bemötande av kund
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Mycket bra 👍 Bra service och bemötande samt kunnig personal
Mycket trevliga o förklarar mycket bra jag kommer fortsätta o serva där 👍
Trevligt emottagande. Inget tjafs.
Bra bemötande och snabbt och proffsigt fick komma in samma dag som ja ringde och fick påfyllning av ac.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra. Haft lite svårt med finansiering system, men annars servicen var okej
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag är jätte nöjd .Snabbt utfört. Proffsigt samt mkt trevligt bemötande.
Felmeddelande ang oljenivå. Troligen givare som åtgärdades med kort varsel
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.