Hej, Jag är en återkommande kund och blir alltid trevligt bemött och får ett prisförslag på jobbet. Jag får ibland råd om var jag själv kan få tag på begagnad reservdel för att sänka kostnaden. Jag rekommenderar å det varmaste denna verkstad till vänner och bekanta.
Jakobssons Bilservice
Välkommen till Jakobssons Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Luleå! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (även lätta lastbilar) oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med allt från felsökning, bromsservice, batteritest och batteribyte till en komplett däckservice med däckbyte, däckförvaring på däckhotell...
170 omdömen om Jakobssons Bilservice
Proffsigt!! Mycket bra jag återkommer.
Trustworthy, welcoming and helpful! Went there to service my car.
Thank you for your review. We are glad to hear that you are satisfied with your visit with us.
Trevligt bemötande och väl utfört arbete
Proffesionellt! Bra bemötande!
Mycket trevligt bemötande och bra service. Rekommenderas varmt.
Bra. Fick snabbt en tid, rekommenderas.
Snabbt och enkelt! Blev till och med lite billigare än offerten. Rekommenderar starkt
Bra bemötande på tidig morgon.
Trevligt bemötande, snabb och bra service.
Bra trevlig och kunnig personal …har haft bilar där för ut
Proffitionellt bemötande och utmärkt arbete resulterade i en fungerande bil
Bra bemötande och man kunde känna sig trygg med att lämna bilen på service.
Bra service och smidigt utfört arbete.
Fantastiskt bemötande, otroligt bra verkstad med kunnig personal. Kommer definitivt att anlita dom igen.
Riktigt bra utfört arbete till bra pris.
Snabb återkoppling på prisförslag samt snabb bokning av tid för verkstad. Jättenöjd.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Mycket bra service, alltid nöd!
Bra servis! Bra bemötande! Snabbt!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bra bemötande och bra priser.
Alltid fint bemötande och bra service hos Jacobssons Bilservice.
Snabbt byte av avgassystem och till mycket bra pris
Jättebra, på alla sätt, rekommenderas.
Trevligt bemötande proffsigt utförande
Snabb och effektiv. Jag hade önskat ett tillval för tvätt och balansering av däcken.
Enkelt, smidigt, snabbt, trevliga och lätta att ha att göra med. Rekomenderar absolut.
Snabb och proffsig verkstad, som får jobbet gjort.
Har däckhotell och tycker att det fungerar jättebra.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Mycket bra service. Var jag som inte hade förberett mig tillräckligt.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Superbemötande av Anders ! Tack från Ingrid Granberg 5 poäng
Bra och trevlig service. Allt gick smidigt. Bra med assistans också.
Bra och jordnära bemötande. Inga problem
Jag har alltid varit nöjd med servicen hos honom. Bra bemötande.
Bra bemötande trevlig personal. Hade min jaguar xf på service för andra gången Lika bra utförd service som första gången till ett bra pris , återkommer när det blir service dags igen.
Bra bemötande. Bra servuce och ett väl utfört arbete till ett humant pris. Rekommenderas
Snabbt arbete och bra bemötande.
Alltid toppenservice och trevligt kundbemötande, man känner sig trygg och nöjd som kund vid varje besök.
Bra bemötande Proffsiga mekaniker Ingen lång väntan Verkstan rekommenderas
Min upplevelse var positive. Är nöjd!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Väldigt bra bemötande samt snabb service. Beställde service kombinerat oljeservice och inspektionsservice . Rekommenderar denna Bilservice .Jag återkommer gärna till Jakobssons Bilservice.
Bemötandet var helt perfekt. Mina förväntningar var att få däcken skiftade o det blev de. Fort o bra. Hela upplevelsen var att det hela gick proffsigt till. Mycket nöjd.
Bra jobb, bra pris, förtroendeingivande. Kommer tillbaka
Alltid lika bra service, snabb hjälp och proffsiga!
Ytterst kunniga och ett engagerat och intelligent bemötande
Trevligt bemötande samt snabbt hjulskifte.
Lätt att boka, klart på några timmar och enkelt att hämta!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Mycket bra service kunnig personal
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Snabb service lätt att hitta dit
Mycket bra service och lätt att få tid.
Alltid bra bemötande. Nöjd med allt.Får snabbt hjälp med problem som uppstår!