Bra bemötande och hjälpsamma. Fick min bil delvis fixad. En ny tid för resten av servicen när delar finns på plats. Rimliga priser.
Jakobssons Bilservice
Välkommen till Jakobssons Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Luleå! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (även lätta lastbilar) oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med allt från felsökning, bromsservice, batteritest och batteribyte till en komplett däckservice med däckbyte, däckförvaring på däckhotell...
20 omdömen om Jakobssons Bilservice
Känns som det blev en nyare bil. tack
Jakobssons Bilservice är som alltid en räddare i nöden när man äger en 20 år gammal SAAB. Tack för all hjälp 🙏
Bra och proffsigt utfört arbete mao mycket nöjd
Mycke bra service men en kaffe apparat vore toppen
Allt bra! Service och felsökning samt åtgärd av problemet utfördes vid besöket.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Snabbt och kompetent utfört arbete!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Perfekt service bra bemötande. Byte av styrstag.
Bokningssystemet är krångligt och fungerade inte, fick mejla för bokning och prisuppgift, dröjde några dagar innan vi fick svar. Bra och snabbt bemötande vid inlämning av bil, sms när bilen var klar och snabb hantering vid betalning, pris enligt tidigare uppgift och betydligt bättre än märkesverkstad.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder. Vänliga hälsningar från verkstan
Kanonbra ställe, så bra att ni finns.
Bra bemötande och rimliga priser. Gör bra jobb och informerar om vad jag som bilägare behöver veta om evt kommande åtgärder. Denna gång servades bilen.
Vänligt bemötande. Effektiv felsökning efter larm om fel i motorstyrningen. Snabbt byte av laddtryckgivare som identifierades som troligaste fel. Inga nya felmeddelande hittills vilket verkar hoppfullt. Jag kommer definitivt fortsätta att anlita denna verkstad.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Supernöjd!! trevligt mottagande och nöjd med resultatet
Mycket bra service men skulle vara lite bättre att v svara i telefon
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänliga hälsningar från verkstaden
Lätt att boka tid via nätet. Snabbt utfört jobb! De gjorde ett byte av hjullager vänster fram efter att jag fått en 2:a på bilbesiktningen.Klarar jag ombesiktningen så blir det 5+
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra bemötande.Bra med ett litet företag där man träffar mekanikern som har utfört jobbet.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Jättebra service och bra kommunikation!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan
mycket bra bemötande och flexibelt organiserat!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Trevligt bemötande bra pris och kanonjobb
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar från oss på verkstan
Bra service och trevligt sakligt bemötande
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan