Trevligt bemötande av personalen. Fruktansvärd hög timpris.
Järvsö Bilservice AB
Välkommen till Järvsö Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Järvsö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster inkluderar bland annat felsökning, AC-service, däckservice med däckbyte, däckmontering, hjulinställning och bromsservice. Vi utför installation...
88 omdömen om Järvsö Bilservice AB
Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.
Bra o trevligt motagande utmärkt service
Snabb service .trevlig personal.+att man kan lämna bilen efter stängning
Mycket bra bemötande, professionella och kunniga!
Lämnade bilen för en service. Bra bemötande som vanligt, och arbetet klart på utlovad tid.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevligt bemötande där. Jag anlitar jämt nisse för service och reparationer av våra bilar. En mycket bra verkstad
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Jag blev vänligt bemött, fick förståelse för mitt ärende, sakkunnigt råd och snabbt avklarad hjälp med att flytta fram indikerad service i fordonsdatorn (km och datum) eftersom bilen endast rullat 600 mil sedan föregående service. Efter påfyllning av olja så kan jag nu tryggt fortsätta köra min bil fram till nästa servicetillfälle.
Mycket bra, kort sagt. Familjär stämning och proffsigt utförande.
Trevligt bemötande och snabb service.
Bra bemötande Trevliga. Lätt att boka tid Kunniga och bra arbete
Trevlig personal, bra o snabb service.
Bra bemötande så det känns skönt att man kan lita på att det blir fixat det man vill ha hjälp med
Min erfarenhet är att ni gör bra jobb.
Alltid vänligt bemötande Är alltid nöjd med utfört arbete
Snabb hjälp dagen efter. Trevligt bemötande och en noggrann mekaniker.
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Trevligt bemötande och snabbt svar på förfrågan.
Mycket bra bemötande. Känner mig trygg.
Positivt .Bra bemötande.Kommer gärna tillbaka.
Smidig och snabb hantering av service och reparation.
Alltid väldigt bra bemötande. Gick snabbt att få tid för reparationen. Kunnig mekaniker som verkar kunna lösa de flesta problem oavsett bilmärke. Kostar alltid vad de sagt att det ska kosta och prismässigt billigare än märkesverkstad. Har använt denna verkstad i två år nu och det har fungerat perfekt!
Trevligt och bra och snabb service
Kontaktade Järvsö Bilservice för kamremsbyte på min Citroën C3 2018 och fick en tid veckan efter. Fick ett bra bemötande då bilen lämnades ca 9.00 bilen blev klar samma dag, och till en kostnad lite under det pris jag tidigare fått.😊
Bra bemötande och utmärkt utfört
Bra bemötande kunnig personal .
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Trevliga och sakliga, professionellt utfört arbete samt rimlig prissättning.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Som alltid bra bemötande och snabb hjälp!
Trevlig och kunnig personal, kommer besöka denna verkstad igen för framtida problem.
Alltid glad,trevligt mottagande. 100%nöjd med arbetets utförande. Det senaste växellåda lagning,kamremsbyte.hydraloljerör utbytt,olje byte,och genomgång före besiktning.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid serviceminded och vänliga :) Toppbetyg.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Järvsö Bilservice har en fantastiskt professionell och trevlig personal. Företagets personal utför ett jättebra jobb, min nyservade bil kunde hämtas någon timme samma dag som den lämnades in. Personalen servade min bil med filter- och oljebyten, lade på nya däck och bytte till nytt batteri. Om de hade upptäckt några fel eller exempelvis slitna delar så hade de påpekat och informerat mig om detta, samt erbjudit sig att ordna detta och dessutom till rimliga priser.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Behövde att någon tog en titt på bilen då något satt löst och här fick jag allt fixat bara två dagar efter jag ringde.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Bra service trevlig personal. Kommer tillbaka till nästa service 😀
Vi blir glada för din kommentar och att du väljer oss som din verkstad. Vi hoppas vi ses när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök! Hälsningar Autoexperten
Mycket bra service, bemötande och utmärkt utfört arbete
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
TrevBligt bemötande Bra. Trevlig personal.,köpte en bilservic
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Mvh Autoexperten
Mycket bra service och trevlig personal, inget att klaga på!
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Duktig bilmekaniker som tänker utanför boxen. Känns tryggt att anlita dom.
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevlig personal, bra bemötande och bra kommunikation. Helt nöjd med utfört arbetet.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Fixar ett problem på min husbil trots fulltecknat arbetsschema. Dom är alltid trevlig och hjälpsam
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra respons och snabba och duktiga trevligt bemötande
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Alltid ett vänligt bemötande! Snabb service! Kunnig mekaniker som ger bra tips och råd!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
De kan bilar, genuint kunnande.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Väldigt trevligt bemötande och kunnig personal.
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Raka puckar, inget tjafs och frun nöjd
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Proffsigt, tryggt, smidigt. Helt enkelt superbra på alla vis
Serviceminded, kunnig och trevligt bemötande
Perfekt bemötande och utfört jobb
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra å lätt pratade smidigt fixat på min semester
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Tydligt kommunikation inför besöket och lika tydligt kring vad som har gjorts. Jag har blivit rekommenderad att anlita dem och besökt levde upp till mina förväntningar.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevlig, professionell hantering. Rekommenderas.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten