Vi har anlitat Källa Fordonsservice i flera år nu. Kompetens, snabbhet, trevligt bemötande och en känsla av att de bryr sig gör att man känner sig trygg när man lämnar in bilen, eller bara ställer frågor.
Källa Fordonservice AB
Välkommen till Källa Fordonservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Löttorp! Vi är din lokala verkstad i Källa på norra Öland. Vi servar och lagar alla bilar, även bussar, mopedbilar, husbilar, husvagnar, motorcyklar, lastbilar, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner. Vi är en allbilsverkstad och tar emot alla personbilar...
51 omdömen om Källa Fordonservice AB
Kompetent mekaniker. Snabb service
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket nöjd med bemötandet och resultatet.
Bra service.......................................,.
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Snabb och högkvalitativ service.
Trevligt och inget onödigt säljsnack. Snabb service. Fanns inte det jag ville ha men fick liknande.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Servat o repat bilen under flera års tid hos Björn, väldigt nöjd än så länge. Bra bemötande och kompetent verkstad i mina ögon.
Alltid nöjda!. Proffsigt snabbt och bra priser.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt bemötande och bra service
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Toppen! Björn är noggrann och anoassr
Bra bemötande och snabb service. tack Björn
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten
Bra bemötande som levde upp till mina förväntningar. Lagning av punktering medan jag väntade snabbt och bra.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Mvh Autoexperten
Bra och snabb hjälp på mitt problem med bilen.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Snabb, perfekt och vänlig service!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Björn och Nauriz är helt fantastiska. Jag ser till att alltid planera så att jag kan lämna in min bil i Källa. Det blir alltid bra!
Kunnig och trevlig personal. Kommer förmodligen att åka dit igen med min bil. Vet direkt vad som är fel.
Källa Fordonservice tar väl han om mig som kund tack vare att det är ett litet företag så är de mycket måna om sina kunder och ger en bra service och inga ockerpriser
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Service, bred kunskap och tradition ! Samt gott kaffe kl 9!
Bästa verkstaden , extremt hjälpsamma och exceptionellt duktiga
Personligt engagerat och kompetent!
Vänligt bemötande! Snabbt o proffsigt bemötande!
Mycket nöjd sedan 20 år tillbaka.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Vänligen Autoexperten
Akut! Punka på slåtter krossen jd 1350. Vallarna står o pressen på ingång. 100% service. 18 minuter senare var däcket lagat. Rekommenderar🚜👍
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Autoexperten
Vänligt bemötande, och en känsla av trygghet infann sig.
Stor kunskap och bästa service! Kan alltid lita på dom! Tack för all hjälp!
Super bra bemötande och kunskap!
Lätt att komma överens om passande tider!!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Fantastisk service och trevligt bemötande.
Tillgänglighet med bra service och ansvar samt löser uppgiften.
Alt fungerade helt enligt plan med vänligt bemötande. Häls. Olle
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Bemötande: Toppen 100 % Förväntningarna uppfylldes med råge ! Mycket, mycket nöjd med allt !!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Snabba , vänliga och professionella!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten
Hade helst velat ge 6 av 5. I ett lite akut läge med begränsade dagar att lämna in och hämta bilen klämde ägaren in mig i ett annars fullbokat schema och hjälpte mig. Sådana verkstäder kommer man tillbaka till MVH
Trogen kund. Alltid snabb och bra hjälp.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Gott bemötande. Årliga servicen av bilen. Nöjd med hanteringen av ärendet.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! mvh Autoexperten
Mycket trevligt bemötande och bravteknisk kunskap.
Stort tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Hälsningar, Autoexperten
Den var bra jag är nöjd..Nu kan jag fortsätta att köra säkert.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Källa Fordonsservice AB
Lätt att ha att göra med, och hjälpsamma!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Hög kompetens och snabba och pålitliga arbeten varje gång jag haft min bil där för service eller reparation .
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar verkstaden
Fint bemötande och professionellt utförd insats. Akut behov som åtgärdades i stort sett omgående.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket snabb service! Vi hade ett nödläge med vår husbil och Björn tog emot oss meddetsamma måndag morgon efter en långhelg. Rekommenderas varmt!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Perfekta åtgärder och humana priser
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid snabb o bra service. Aldrig omöjliga att hjälpa till på bästa sätt, när det är något som är akut. Meddelar om det är något som behöver fixas, utöver det man "beställt"
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra bemötande, kunnig personal och snabb hjälp med service och reparationer.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Den hjälp jag fick överträffade mina förväntningar. med råge. /Arne
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan
Fick hjälp med en gång att byta en trasig lampa.
Bra bemötande, fast jag var inte beredd på att prata engelska, men tillsammans löste vi det genom att gå ut och titta praktiskt på problemet. Fick pyspunkan fixad.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre! Hälsningar Verkstan
Häftig och intressant! Vi tror att arbetet var väl utfört.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Jag fick omedelbart hjälp med ett akut däckläckage.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Jag var i behov av nya bildäck och tog kontakt per telefon. Fick tid för detta med kort varsel. Snabb hjälp medan jag väntade. Mycket bra service, även vid andra tillfällen. Känns säkert att anlita Källa fordonsservice.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan