Karlgrens Garage Täby AB

Karlgrens Garage Täby AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 08-756 31 80 Dela

Välkommen till Karlgrens Garage Täby – din Autoexperten Bilverkstad i Täby! Du hittar oss i Viggbyholm och vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför bland annat felsökning, hjulinställning, bromsservice, batteritext och batteribyte. Vi hjälper dig med däckbyte och förvarar dina...

123 omdömen om Karlgrens Garage Täby AB

Johan Patrik N
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid trevligt bemötande och bra service.

lisa josephine h
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Otroligt trevligt och professionellt bemötande!

Anette Helen R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Behövde akut hjälp och de klämde in mig dagen efter 😊så nöjd

Elisabeth Maria D
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Jag hade bokad tid på Karlgrens garage för byte av bromsar, men fick akut problem tre dagar innan och ringde. Jag fick komma direkt och de tog in bilen och fixade nya bromsar samma dag. Fantastisk service! Kan varmt rekommendera Karlgrens garage i Täby.

Mårten Gunnar B
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Snabb och bra service. Hittade billigare lösningar än tänkt.

Maria D
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Hade bokad tid för byte av bromsar, fick akut problem tre dagar innan och fick komma direkt. Bilen var klar att hämtas senare samma dag. En otroligt fin service! Kan varmt rekommendera Karlgrens garage i Täby.

Thor Erik Johan S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Rimliga priser på arbete, erfarna och snabba. Ser fram emot när de kan få reservdelarna från andra än dyra Autoexperten.

Carl-Fredrik H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Perfekt utfört arbete, är nöjd kund

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Mats S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Proffsig, kunnig, aldrig några problem.

Johan Olov L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Har använt Carlgrens garage i 6 år och alltid fått ett trevligt och proffsigt bemötande samt erhållit snabb och bra service.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Anna Emmeli E
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Personligt och otroligt bra bemötande

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Carl Johan Fredrik S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt bemötande, lätt att få tid. Kunnig personal som rekommenderar bra lösningar till vettiga priser. En riktig bilmekaniker. Rekommenderas!

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Birgit Maria Torstensd S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Kort väntetid. Vänligt bemötande. Jobbet gjort enligt önskan.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Julia Martina W
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra service, trevligt och snabbt

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Dianthus Omsorg A
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra upplevelse! Trevligt bemötande och bra utfört arbete

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Per-Olof R

Proffsigt, erfaren, bra bemötande

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Michaela L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid ett trevligt bemötande och man får alltid tydlig information om vad som är gjort. Jag skulle rekommendera Karlgrens Garage Täby, alla dar i veckan. Kan ni vara snälla att byta ut namnet till Michaela Lönegren då min man gick bort för 2,5 år sedan. Tack 🙏

Jeanette J
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

De kanske hade mycket att göra men bemötandet var inte särskilt trevligt ville egentligen fråga några saker men struntade i det. Mycket trevligare atmosfär på Karlgrens garage på Vendevägen.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Om du önskar ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta verkstaden i första hand. Du kan även läsa mer eller kontakta vår kundservice via https://www.autoexperten.se/kundservice/.

Bruce Thomas R

Bra service trevlig bemötande

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Eva Erika Margareta H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevlig personal. Snabbt tid för besök och snabb service

Siv Harriet Linna H

Bra, men fel namn, Siv avled 2022

Peder F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra och kunnig kundtjänst. Prisvärd service för bilen. Vänlig och trevlig personal.

Ulf Anders Mikael B
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Ett helt fantastiskt mottagande och de räddade ett midsommarfirande 50 mil bort som annars hade fått ställas in med kort varsel! Mycket uppskattat och snabbt ordnat! Tack!

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Fredrik L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra verkstad med stor spännvid på kunskapsområde, de löser våra bil problem på ett kostnadseffektivt sätt

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Monika Elisabeth L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt bemötande samt snabb service.

Lena Marie T

Trevligt bemötande. Sevice på bilen. Gick snabbt att få tid. / Lena

Eric Henrik B
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Proaktiv, ärlig, trevlig, kunnig - kan varmt rekommendera!

Kjell Fredrik L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mer än nöjd och positivt överraskad av vad Carlgrens kunde hjälpa mig med och hur deras bemötande var! Jag kommer tillbaka!!!

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Nils Anders W
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Snabb och bra hantering av felen på min släpvagn,

Max Gustav Fredrik E
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Fantastiskt kundbemötande! Utförde en större service och inspektion av bilen, fick angivet ett rimligt pris och eftersom bromsbeläggen bak började ta slut så fick jag även förslag om att byta dessa vid ett annat tillfälle! Tack! :)

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Urban Lorentz F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra bemötande. Tydlig information om vad som kommer göras till vilket pris. Snabb och smidig hantering.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Stephan L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra service och tydliga prisuppgifter

Set Agne M
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra bemötande och service

Martin Ö
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Ett mycket bra och snabbt utfört jobb, fick ett proffsigt bemötande, en tydlig genomgång av vad som gjorts och varför. Priset var också betydligt lägre än de flesta andra verkstäder som jag kollade upp. Fick en grundservice gjord och byte av drivaxeldamasker.

Carl Johan E
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

De är proffsiga och har ordning i verkstan. Återkopplar och lever upp till vad de säger.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Per-Olof C
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Serviceinriktade duktiga att förklara vilka åtgärder som är lämpliga att utföra med aktuell fel beskrivning. Bilen har alltid levererats på utlovade tider till överenskommet pris. Önskar er en fortsatt fantastisk dag Pelle

Lars-Erik W
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra bemötande och service,och bra Med lånebil

Björn Anders Gunnar D
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid bra utfört arbete och omgående hjälp vid akut behov.

Svein Odmar H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Snabba svar Bra tillgänglighet Lyssnar Bra kompetens Bra "bang for the buck"

gurun k
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Personalen på Karlgrens garage ger jättefin service och är alltid trevliga och hjälpsamma.

Vidomir V
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Vi är långvarig kund hos dem med alla våra bilar. Inte utan anledning. Conny är väldigt tillmötesgående, kunnig och håller det han lovar. Mycket nöjda med honom. Dubravka o Miro

Tom Mikael Christian R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

De ger en snabb och bra service, mitt släp blev som nytt och dessutom till ett lägre pris än vad deras första uppskattade belopp. Suveränt!

Göran Olof K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra! Alltid snabb service och trevligt bemötande.

Susanne J
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Vänligt bemötande. Fick snabbt hjälp.

Eva Gunilla L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Conny & Co fixar saker som inte ens märkesverkstaden klarar av. Finns det bättre betyg?

Andreas F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Kan varmt rekommenderas. Jag har lämnat in flera olika bilar av olika märken där genom åren och har alltid varit väldigt nöjd. Tillmötesgående, professionell och trevlig personal som ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Arbetet håller hög kvalitet och priserna är schyssta. En pålitlig verkstad med bra service!

Ville F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra bemötande, arbete utfört snabbt o smidigt!

Hartvig R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra nöjd med arbetet.återkommer gärna Hartvig

Nf F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt ärligt bemötande och prisförslag före åtgärder

Peter Jasper H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Fixar det mesta. Bra service. Trevlig personal.