Jättebra kommunikation från början till slut och snabb och effektiv service.
Karlgrens Garage Täby AB
Välkommen till Karlgrens Garage Täby – din Autoexperten Bilverkstad i Täby! Du hittar oss i Viggbyholm och vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför bland annat felsökning, hjulinställning, bromsservice, batteritext och batteribyte. Vi hjälper dig med däckbyte och förvarar dina...
11 omdömen om Karlgrens Garage Täby AB
Det är väldigt bra .allt trevligt bemötande åh dom fixar allt bra.har gjort service åh en hel del där.åker alltid dit .
Bra service och tydlig information.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Väldigt trevlig personal. Tog sig tid att förklara vad dom gjort. Gjorde en 6000-milaservice och är så nöjd. Hit åker jag definitivt nästa år och om det blir något fel. Min nästa verkstad! 😀👍🏻
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid trevligt bemötande av oerhört kunnig personal. Fem stjärnor +++++
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra bemötande. Tydliga kostnadsförslag och rimliga priser Klarar av alllt på äldre bil som märkesverkstäder inte gör.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Snabb, enkel och bra service inom rimligt avstånd. Tack
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevliga, alltid hjälpsamma. Och duktiga.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
•Alltid trevligt bemötande. •Jag vet att dom alltid gör ett bra arbete och detta var inget undantag. Så mina förväntningar var att dom alltid ska göra detsamma. •Oljebyte + byte till nytt batteri. Upplevelsen var som vanligt bra, verkstaden tog sig även tid att åtgärda min bil på en gång medans jag satt och väntade, då jag har lång resväg mellan verkstad och hem. Så slapp jag åka emellan. Kommer att vara en återkommande kund.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Bra och allt blev till mina önskemål, kommer nog tillbaka till denna verkstad igen, känns proffsig
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar från oss på verkstan
Jag fick hjälp både smidigt och snabbt.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan