Karlgrens Garage Täby AB

Karlgrens Garage Täby AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 08-756 31 80 Dela

Välkommen till Karlgrens Garage Täby – din Autoexperten Bilverkstad i Täby! Du hittar oss i Viggbyholm och vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför bland annat felsökning, hjulinställning, bromsservice, batteritext och batteribyte. Vi hjälper dig med däckbyte och förvarar dina...

90 omdömen om Karlgrens Garage Täby AB

Martin Ö
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Ett mycket bra och snabbt utfört jobb, fick ett proffsigt bemötande, en tydlig genomgång av vad som gjorts och varför. Priset var också betydligt lägre än de flesta andra verkstäder som jag kollade upp. Fick en grundservice gjord och byte av drivaxeldamasker.

Carl Johan E
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

De är proffsiga och har ordning i verkstan. Återkopplar och lever upp till vad de säger.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Per-Olof C
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Serviceinriktade duktiga att förklara vilka åtgärder som är lämpliga att utföra med aktuell fel beskrivning. Bilen har alltid levererats på utlovade tider till överenskommet pris. Önskar er en fortsatt fantastisk dag Pelle

Lars-Erik W
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra bemötande och service,och bra Med lånebil

Björn Anders Gunnar D
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid bra utfört arbete och omgående hjälp vid akut behov.

Svein Odmar H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Snabba svar Bra tillgänglighet Lyssnar Bra kompetens Bra "bang for the buck"

gurun k
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Personalen på Karlgrens garage ger jättefin service och är alltid trevliga och hjälpsamma.

Vidomir V
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Vi är långvarig kund hos dem med alla våra bilar. Inte utan anledning. Conny är väldigt tillmötesgående, kunnig och håller det han lovar. Mycket nöjda med honom. Dubravka o Miro

Tom Mikael Christian R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

De ger en snabb och bra service, mitt släp blev som nytt och dessutom till ett lägre pris än vad deras första uppskattade belopp. Suveränt!

Göran Olof K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra! Alltid snabb service och trevligt bemötande.

Susanne J
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Vänligt bemötande. Fick snabbt hjälp.

Eva Gunilla L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Conny & Co fixar saker som inte ens märkesverkstaden klarar av. Finns det bättre betyg?

Andreas F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Kan varmt rekommenderas. Jag har lämnat in flera olika bilar av olika märken där genom åren och har alltid varit väldigt nöjd. Tillmötesgående, professionell och trevlig personal som ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Arbetet håller hög kvalitet och priserna är schyssta. En pålitlig verkstad med bra service!

Ville F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra bemötande, arbete utfört snabbt o smidigt!

Hartvig R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket bra nöjd med arbetet.återkommer gärna Hartvig

Nf F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt ärligt bemötande och prisförslag före åtgärder

Peter Jasper H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Fixar det mesta. Bra service. Trevlig personal.

Ingrid Ulrika V
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Det är fantastiskt. Bra arbete och fint beteende. Så nöjd alltid.

Cecilia H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Varmt mottagande och snabb och proffsig hjäkp

Monika B

Klart bristande serviceinställning.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback.

Ellen Jonna S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Vi får alltid snabb och professionell service.

Ulla Karina Å
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Det var en trevlig och bra upplevelse. Kommer att återvända

Kent A
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Kompetenta, pålitliga och bra återkoppling genom hela servicen.

Ann-Cathrine K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

En vanlig ett års service av bilen som jag brukar göra hos Karlgrebs Garage Täby AB.

Jonas Birger N

Bra jobbat…………………………………………………..

Malin Eva Charlotta S

Bra bemötande, snabb service😊

Malin Elisabeth L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra service. Trevligt bemötande. Kommer använda deras tjänster igen.

Christel Anna Maria H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Jag är väldigt nöjd och kan rekommendera Karlgrens!

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Marie K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt bemötande. Lite för lång väntetid. Hade inte möjlighet att ta mig hem eller någon annanstans under tiden.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Suzanne R
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid snabb o trevlig service

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Peter Piotr K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Professionella, lätt tillgängliga och trevliga att ha att göra med.

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Britt Cecilia K
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Jag har förtroende för Karlgrens, Conny är min kontakt och han ger mig all service jag kan önska, jag känner att jag kan lita på hans omdömen om min bil

Ulf Niklas Arne N
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra mottagande, snabb service, vettiga priser.

Lars Roland F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket trevligt bemötande och förhållandevis snabb service

Minja Maria Å
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Får alltid mycket trevligt bemötande, omgående hjälp och tillförlitliga prisuppgifter. Rekommenderas varmt!

Anneli Marie T

Engagerad, kundmedveten, prisvänlig

Svar från Karlgrens Garage Täby AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Max D
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Mycket nöjd med det arbete som utfördes!

Seppo Maajola A
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt bemötande, närheten på gångavstånd, försöker alltid hitta en tid!

Elisabeth A
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Knakade under bilen. Stötdämparna fram av så de byttes dagen efter. Snabbt gjort! Bor inte i Täby o skulle åka hem dagen efter, samma dag som bilen blev fixad.

Nils Håkan Eugen N
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid ställt upp när det gäller och när det går sönder på bilen. Justa.

Anna F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Bra kommunikation och förslag om åtgärder som behövs alt inte behövs pga gammal bil. Bra information om vad ett erbjudande från annat bilföretag innebär.

Lars Gunnar P
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Helt ok bra bemötande snabbomhändertagande bra utfört Uppdrag

Ingemar N

Hjälpsam. Skysta priser.

Sten Anders N
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Trevligt bemötande, snabb hjälp, humana priser.

Anders Stig Jo H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid toppen rekommendationer. Prisvärt och trevliga!

Rosemarie Ellen Kristina B
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Snabb och mycket trevligt bemötande

Yvonne Britt-Marie S
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Tryggt, förtroendegivande och trevlig personal.

Jan Gunnar H
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Felsökning på ljus på släpkärra samt lagning. Hanterades snabbt och smidigt.

Kerstin F
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Alltid supersnabb och superklvalificerad hjälp!

Tomas Jan L
Skrev om Karlgrens Garage Täby AB

Karlgrens är för mig världens bästa bilmekaniker. De har räddat två äldre bilar men fina jag haft. De är lyhörda och kommunicerar mycket bra. Aldrig någon överraskning. Rimliga priser. Jag är trygg i livet för jag vet att om någon av mina bilar går sönder så kommer jag få hjälp.