KBM-Service AB

KBM-Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
5.0

Välkommen till KBM-Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Råneå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat felsökning, bromsservice, däckbyte, hjulinställning däckmontering, byte av hjullager, installation av motor- och kupévärmare samt dragkroksmontering. Vi utför även...

36 omdömen om KBM-Service AB

Katarina Elisabeth E
Skrev om KBM-Service AB

Bra service och väl utfört arbete.

Carola Viola S
Skrev om KBM-Service AB

Snabb och suverän service trevligt bemötande

Svar från KBM-Service AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Harry Erik H
Skrev om KBM-Service AB

Rekommenderar varmt.Ringde onsdag fick tid fredag klockan 7:00.Bilen var i behov en större service och är förvånad hur snabbt verkstaden fick fram reservdelar så bilen var klar att komma och hämta vid 16-tiden. Känns bra att fara till bilbesiktningen.

Svar från KBM-Service AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Åsa Karin A
Skrev om KBM-Service AB

Krister är verkligen serviceminded.

Håkan Josef J
Skrev om KBM-Service AB

Snabb och bra och prisvärd service

Eva-Lena K
Skrev om KBM-Service AB

Jag upplevde en bra service och fick snabbt hjälpt med min bil.

Henry Hans-Peter E
Skrev om KBM-Service AB

Saklig service utan krusiduller.

Sandra Desiré A
Skrev om KBM-Service AB

Snabb och bra service! Helt klart enkelt och smidigt. Kunnig och trevlig varje gång bilen behöver service eller lagning av något slag.

Svar från KBM-Service AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Berit Vivianne B
Skrev om KBM-Service AB

Mycket bra bemötande. Verkade kunnig.

Jarmo Kalevi K
Skrev om KBM-Service AB

Byte bromrör och vätska mm Bra snabb service

Rolf Daniel N
Skrev om KBM-Service AB

Alltid ett bra bemötande. Riktigt bra service. Har anlitat dem under flera år till service och andra jobb. Nu senast montering av motor/kupévärmare och laddare i husbilen.

Svar från KBM-Service AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Leif Göran L
Skrev om KBM-Service AB

Trevligt bemötande. Gav mycket hjälp hur maskinen funderade. Båtmotorn funderade perfekt och kan rekommendera företaget..

Brita Helena E
Skrev om KBM-Service AB

Bra bemötande och service och tacksam för svar på alla frågor jag har om bilen utöver det jobb jag beställt vilket var service.

Svar från KBM-Service AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Anna Cecilia P
Skrev om KBM-Service AB

Krister har trevligt bemötande, kunnig, noggrann , hjälpsam och bra att göra med.

Bror Ebbe J
Skrev om KBM-Service AB

En kunnig o trevlig serviceman.

Maria Kristina S
Skrev om KBM-Service AB

Snabb och bra service! Personligt bemötande, känns tryggt att lämna in sin bil. Kan absolut rekommenderas!

Svar från KBM-Service AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Maud Irene N
Skrev om KBM-Service AB

Mycket bra och snabb service alltid positivt bemötande

Svar från KBM-Service AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Eva Celine N
Skrev om KBM-Service AB

Har haft min bil på rep x antal gånger. Alltid trevligt bemötande, noggrann och professionell.

Per Erik Håkan H
Skrev om KBM-Service AB

Snabb respons, serviceminded och hjälpsam.

Svar från KBM-Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Erik Mikael E
Skrev om KBM-Service AB

Bra bemötande och utmärkt service. Försöker hjälpa en så fort det går, med problemet man har. Mycket uppskattat, kommer rekommendera Kbm-service till andra. Nöjd kund 🙂

Dag Toreson Ö

Förstklassig service som alltid, denna gång repades framvagnen på min L200

Svar från KBM-Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Bert Arne Ingvar H
Skrev om KBM-Service AB

Kompetent och proffsigt, sakligt och seriöst.

Svar från KBM-Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Kyrkbyns Kök & Matsalar A

Bra och trevlig service till min stackars caddy👍😃

Svar från KBM-Service AB

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jenny Marie J
Skrev om KBM-Service AB

Hjälpsam och bra och snabb service 👌

Svar från KBM-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Malin Margareta H
Skrev om KBM-Service AB

Trevligt bemötande och bra service!

Svar från KBM-Service AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Karl-Axel H

Bra servicenivå 🌞 Hög kompetens

Svar från KBM-Service AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars Henrik L
Skrev om KBM-Service AB

Ett bra och trevligt bemötande 😃 KBM levde upp till alla mina förväntningar Och servat bilen och bytt diverse slitage delar med gott resultat 🙏

Svar från KBM-Service AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sara Mariana A
Skrev om KBM-Service AB

Lämnade in bilen för byte av styrled för ombesiktning. Allt gick väldigt snabbt och smidigt från förfrågan om att utföra arbetet till att det blev gjort och till rimligt pris. Mycket nöjd och jag kan varmt rekommendera KBM-service AB!

Svar från KBM-Service AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Madeleine Cecilia C F

Toppen service och bemötande varje gång jag lämnat in mina bilar under många många år

Svar från KBM-Service AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per Jonas A

Snabbt utfört arbete Trevlig personal Kommer gärna tillbaka 👍

Anna-Therése J
Skrev om KBM-Service AB

Mycket bra upplevelse, bra information, bra bemötande. Förväntning att få service på min bil - vilket jag fått.

Svar från KBM-Service AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Karin Maria Pernill V

Bra bemötande och snabb hjälp.

Svar från KBM-Service AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.

Krister Tobias G
Skrev om KBM-Service AB

Trevligt bemötande, kunnig och genuin. Mycket nöjd med hjälpen jag fått!

Svar från KBM-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Axel Ragnar Mar N
Skrev om KBM-Service AB

Snabb, seriös och kunnig! Bra information om problemen

Svar från KBM-Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Tom Daniel S
Skrev om KBM-Service AB

Trevligt bemötande och bra service. Helt ok prissättning.

Karin Maria Elisabeth E

Mycket bra med trevligt bemötande och bra service.

Svar från KBM-Service AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan