Bra snack, ville verkligen hjälpa till.
Autoexperten Kinna
Välkommen till Svaneberg Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Kalmar! Vi tar emot alla bilar för bilservice och reparationer, oavsett märke, modell och drivlina. Vi är din pålitliga bilverkstad i Kalmar med fokus på hög kvalité på våra tjänster. Vårt team tar hand om allt från felsökning, bromsreparationer och däckbyten till...
87 omdömen om Autoexperten Kinna
Alltid Hjälpsamma, Bra och Trevliga
Det här rekommenderas varmt! Finns inget att klaga på!
Bra bemötande! Lovade lev.tid uppfylldes!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Ett proffsigt att och bemötande
Bra service och trevligt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid hjälpsamma och trevliga, och gör ett bra arbete!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Trevligt och förtroendeingivande ställe.
Mycket bra och service inriktad personal.
Bra service, bra bemötande, vi är nöjda.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Trevlig och kunnig personal. Det gick snabbt att få tid också.
Enkelt, snabbt och smidigt. Mycket bra jobb.
Bra tider att boka, och lätt att göra det. Väl bemötande,återkoppling när man bokar ersättningsbil och när man ska hämta sin egen.
Bokade ett byte av bromsar. Allt gick väldigt smidigt till, tidsbokningen var flexibel och väl bemött på själva verkstadsdagen. Rekommenderas!
Trevligt mottagande, kunnig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevlig personal och bemötande.
Otrolig trevlig person i mottagningen, som också gav väldigt bra info under hela tiden min bil var där.
Väldigt bra kundbemötande och väl genomförd service!
Löste problemet samma dag!
Vänligt kundbemötande och bra servicemaind från personalen i verkstaden.
Bra service och mycket trevligt bemötande
Ett professionellt bemötande samt kunniga och hjälpsamma
Snabb och professionell service med god kommunikation till kund
Mycket bra 👍 ++++++++++++**+***
Väldigt bra mottagande snabb trevlig personal.
mycket bra service, kunnig personal.
Trevligt och rimligt pris, rekommenderas!
När vi väl fick kontakt genom 7H bil så har allt fungerat tillfyllest. Bokade över sommaren och flera personer var inblandade vilket förklarar dröjsmålet med bokningen. Vid hämtningen hos 7H´s säljare fick jag ett väldigt bra bemötande. Verkar vara ett bra samarbete! JAN
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Utmärkt trevlig bemötande ser verkligen kunden - åter kommer
Väldigt hög nivå på servicen och väldigt professionell servicerådgivning.
Kanonservice och återkoppling vid störning 👍
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi ses igen när bilen behöver service.
Proffsigt bemötande, fick hjälp snabbt av trevlig personal
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Riktigt trevligt bemötande i kundmottagning, snabb och effektiv bokning. Service utfördes snabbt och smidigt, inga klagomål överhuvudtaget!
Snabb hjälp, vänligt proffsigt bemötande, omsorgsfull förklaring av resultatet av, i detta fall, felsökning. Hit skall jag vända mej i framtiden.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Verkstad och service i världsklass
Mkt bra bemötande av proffsig personnal
Alltid trevliga proffsiga och kunniga, trivs bra som kund hos Autoexperten Tack så jättemycket.
Bra bemötande och bra service. Dom förklarade vad som var fel samt förklarade vad dom hade gjort när jag hämtade min bil
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten
Bra och professionella medarbetare som gör ett bra jobb på utlovad tid.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid väldigt korrekt bemötande och bra synpunkter
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra bemötande. Mycket kunniga. Kan bara rekommendera. A.L.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten
Läckage på bensinfiltret. Fick tid snabbt Bytet av filtret krävde specialverktyg och dito kunskap. Snabbt jobbat och trevligt bemötande. Jag är nöjd. Mvh Anders Nyström
Verkstadsteknikern Magnus Andersson gjorde genom sina ansträngningar att få fram efterfrågade delar till rimligt pris och sitt sätt att utföra reparationen till en positiv upplevelse.. Byte av bromsskivor och belägg fram på en Porsche Boxster S. Jag ville ha Bremboskivor, som var svåra att få tag på, men han ordnade det.
Jag är supernöjd med servicetekniker .
Bra service och snabb hjälp med min bil
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevlig och kunnig personal. Löser problem och vägleder
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Ordning och reda, bra pris. Svåra att nå via telefon men man kommer till en växel istället. Tyvärr så har svårt att svara på några frågor i växeln.
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Vi är mycket nöjda med den hjälp vi får på Autoexperten i Kinna. De är trevliga, prisvärda, kunniga och mycket serviceinriktade. Rekommenderas varmt! 🤩
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bra bra bra bra bra bra bra
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Imponerande! Trevlig och kunnig personal. Bra resultat!
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Med vänliga hälsningar Autoexperten