Snabbt och professionellt mottagande
Autoexperten Kinna
13 omdömen om Autoexperten Kinna
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Kundmottagaren var kunnig och förstod problemet då kupé fläkten i bilen behövde bytas. Utbytesfläkt (begagnat) enligt mitt önskemål skulle införskaffas. Jag fick totala kostnaden presenterad och vilken dag bilen förväntades vara klar. Allt stämde och priset var betydligt bättre än förväntat. Tack!
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Mycket väl bemötande, bra service, fri lånebil.Enda smolket i bägaren är att det är nästan omöjligt att komma fram på telefon.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Jobbigt med att att dialogen sker via sms som man först måste logga in på en sida först
Tack för ditt omdöme, det är viktigt för vår utveckling. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Hälsningar Petra
Det är en bra verkstad har anlitat dom många gånger Leif Johasson
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Allt gick smidigt från start till mål. Professionellt bemötande och mycket trevlig personal. Rekommenderar varmt!
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra
Bra tid, gjorde jobbet och bilen verkar gå bra.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Mycket bra bemötande! Vet av erfarenhet att de alltid gör ett mycket bra jobb så även denna service som jag lämnade in min bil för.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra
Superproffsiga! bra bemötande varje gång!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Alltid väl bemött! Känner mig som en viktig kund Jag fortsätter som kund med min bil trots att jag bor på annan ort ( Varberg o Borås) sedan 12 år. Hinner man inte med inom viss tid erbjuds jag ersättningsbiil Ingen stress för någon part.. Utser ni årligen ”Bästa Autoexpert” vill jag att Autoexperten Kinna är ett självklart val Vänligen Brittmarie Gramnäs XSF 270
Du gör oss stolta, tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vänligen Petra
Snabb service, duktiga mekaniker, löser problem på ett kundvänligt sätt, trevlig personal
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Ett korrekt och trevlig bemötande kompliteras med ett mycket bra utfört arbete så som bestämts vid inlämning av bilen. Humana priser gör att man kan rekommendera företaget till vänner och bekanta.
Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada av din respons! Vänligen Petra
Snabba och bra och mycket trevligt bemötande