Trevliga och fixar allt! Tar alltid mina problem med bilen till dem.
Kungshamns Bildepå AB
Välkommen till Kungshamns Bildepå – din Autoexperten Bilverkstad i Kungshamn! Vi välkomnar dig till en lokal verkstad med hög kompetens och stor omsorg om din bil. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, däckbyten, bromsbyten och felsökning. Vi utför också dragkroksmontering,...
10 omdömen om Kungshamns Bildepå AB
Alltid serviceminded personal som löser det man vill ha hjälp med.
Trevligt bemötande, flexibla att ha och göra med och de ser till att jobbet blir gjort på ett professionellt sätt. Helnöjd!
Trevlig personal. Felet snabbt åtgärdat.
Toppbetyg för jobb och personal.. Tackar Anitha
Alltid trevliga och hjälpsamma!
Väldigt hjälpsamma med trevlig bemötande och uppdateringar
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Har servat och reparerat mina bilar i många år hos Kungshamns bildepå har alltid varit nöjd likaså denna gång
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra service o mottagande !
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
En fin service och bra bemötande trots fullbokat på verkstaden tack så mycket Mvh Lennart på Ramsvik
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten