Bra! Ligger nära lätt att boka. Priset rimligt jämfört med märkesverkstad. Passar mig perfekt.
Mörrums Bilvård & Gummi AB
Välkommen till Mörrums Bilvård & Gummi AB – din Autoexperten Bilverkstad i Mörrum! Vi är din lokala bilverkstad i Mörrum sedan 1974. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar emot personbilar, lätta lastbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice och däckservice...
12 omdömen om Mörrums Bilvård & Gummi AB
Har alltid blivit bra bemött av personalen, trevliga och hjälpsamma allihop. Priset kommer aldrig som en negativ kalldusch, utan stämmer överens med vad som avtalats innan.
Ett gott bemötande. Efter servicen utöver att det stod på pappret så pratade de också om vad som har gjorts. Framför allt de sakerna som måste göras vid eller att det är bra å veta om.
Trevlig personal o fantastisk service. Jag är alltid nöjd när jag har lämnat in min bil till Mörrums Bilvård. Verkligen prisvärda, proffsiga o snabba.
Alltid utförlig och lättbegriplig info om vad som ska/har utförts och lagats på bilen. Och alltid bemött med ett leende.
Är väldigt nöjd med dom hör av sej om det är något som tillkommer utöver det vi bestämde
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt bemötande och alltid hjälpsamma! Snabb hjälp och god kommunikation. Rimliga priser.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Autoexperten
Mycket bra bemötande. Yrkeskunnandet verkar också vara stort. Rimliga priser. En juste verkstad!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Alltid otroligt trevliga och service inriktade. Fixar alltid våra bilar på bästa sätt. Rekommenderas varmt 👍
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Fantastisk bra världsklass i kundmötande och bra priser 👍
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Hittade felet snabbt och avhjälpta det enkelt.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevlig personal. Fick hjälp med att byta bromsar.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan