Kanonbra, smidigt och trevligt!
Motorcar i Hammarö AB
Välkommen till Motorcar Hammarö – din Autoexperten Bilverkstad i Skoghall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, reparationer och felsökning när din bil inte rullar som den ska. Vi erbjuder bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, hjulinställning och montering...
272 omdömen om Motorcar i Hammarö AB
Snabb hjälp bra bemötande jätte trevlig personal byte av en ventilation slang
Bra och uppriktigt bemötande. Snabb och bra hjälp. Kan ej bli bättre.
De är lätta att ha att göra med och det känns som att de gör ett bra och ärligt jobb.
Bra bemötande och prel priskalkyl som turligt blev något lägre vid hämtning. Bilen klar enl. tidigare besked. Återstår att se hur länge bromsoken håller.
Bra bemötande, bra utfört arbete, fin butiksmiljö. Janne henrik
Trevligt bemötande och relativt humana priser. Bra mekaniker.
Bra bemötande och snabba besked.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Jätte bra på nästan alla vis, lite dyrt annars super.
Bra o snabb service samt trevlig personal
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Snabb och bra service, tydlig information om vad som gjorts.
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Kan varmt rekommendera Motorcar, första gången jag tog hjälp av er och upplevde ett trevligt bemötande och kunnig personal och fick den hjälp jag behövde med inspektion och felsök. Hade hört positivt om er via en god vän som anlitar er 🙂👍
Alltid hjälpsam och trevlig personal.
Mycket bra dialog inför bokning och bra dialog under felsökningarbetet. Helt klart värt en femma. Tar dock ner betyget då jag har fått lära mig att man behöver dokumentera mha foto hur bilen ser ut vid avlämning och upphämtning i händelse av att jag som kund hittar en skada som uppstått under reperationstiden.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra bemöt och snabb service, kommer att anlita dem fler gånger om det behövs
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Upplevde att personalen var trevlig hjälpsam och fick väldigt bra förklaring angående min bil.🙂
Snabb och bra service, inget att klaga på
Bkev bra bemöt trevlig personal
Bra bemötande, snabb leverans och hjälp.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Snabb och bra service. Felsökte och åtgärdade problemet oerhört snabbt.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Blev mycket väl bemött och efter flera tidigare besök "visste" jag att jag skulle bli det nu också. Ett kraftigt "klunkljud" hördes från vänster sida av min bil så jag vågade inte köra den. Nu provkörde man den och undersökte den underifrån för att fastställa var felet låg. Ingen verkade vara stressad utan förklarade allt för mig på ett bra sätt.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Väldigt snabba och seriöst bemötande.
Mycket snabba med att få jobbet gjort mycket nöjd.
Jättebra bemötande. De fixade bilen på nolltid. Väldigt nöjd med allt.
Alltid profisionella. Och försöker aldrig mer än vad som behövs.
Bra och trevlig bemötande och alltid trevligt när det blir billigare än man trodde. Tråkigt att behöva leta mat i soptunnorna!
Snabbt och bra, hittar felen och fixar dom
Snabb hantering. Trevligt bemötande. Jag kommer tillbaka.
Trevligt bemötande och gjör ett bra jobb, servicen är superb
Snabba, Tydliga och ärliga. grymt bra!
Trevlig personal, och snabb hjälp
Snabbt, effektivt och trevligt
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra mottagande och eget initiativ till åtgärder, vilket inger förtroende.
Vänligt och förstående bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra och trevlig personal. Kommer alltid använda mig av dom då man kan lita på att dom gör ett bra jobb. P.S kör ifrån Marstrand som ligger 28 mil därifrån när det är något som ska göras med min bil. /Magnus
Bra bemötande å bra arbete, toppen 👍
Alltid trevligt bemötande och snabb service
Alltid skitbra service! Bra kommunikation, kunniga och rediga människor!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Lämnade min Volvo V60 på service Trevligt mottagande, bra spec på vad som gjorts
Blev bra bemött, vilket jag förväntade mig. Jättebra service!
Trevligt bemötande, och väldigt hjälpsamma!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Supersnabb hjälp med vår bild problem. Rekommenderas varmt!
Mycket trevligt bemötande och service
Snabbt och trevligt bemötande. Kommer anlita dom i fortsättningen.
Mycket bra service och bra kundservice
Alltid trevligt bemötande bra service dom är toppen!👍
Snabb och bra service. Rekommenderar
Proffessioellt,klart o tydligt! TACK !
Snabb service Bra bemötande xxxx
Trevlig bemötande och snabb hjälp!