Motorcar i Hammarö AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 054-51 80 05 Dela

Välkommen till Motorcar Hammarö – din Autoexperten Bilverkstad i Skoghall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, reparationer och felsökning när din bil inte rullar som den ska. Vi erbjuder bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, hjulinställning och montering...

218 omdömen om Motorcar i Hammarö AB

Hans Olof Gottfr G
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Utmärkt service. Nyttjar gärna igen.

Anna Karolina P
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabba svar när man ringde för att boka tid, fick tid för reperation snabbt. Och bra bemötande både över telefon och personlig kontakt. Kommer återkomma.

Stig Erik A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt och bra personligt bemötande Nogrann och bra service som fungerat väl under alla år Fortsätt så Hälsn. Stig A

Sven Gunnar Emanuel J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Det var en bra upplevelse, dom var väldigt trevliga och gjorde jobbet väldigt bra.

Hans Kristian W
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Ringde och ville boka tid för service. Fick en tid snabbt och kunde lämna bilen några dagar senare. Trevligt och kunnigt bemötande från Johnny som alltid.

Erik Nils Olov F
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Alltid lika duktiga och trevliga, rekommenderas!

Dan Tony J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevlig och kunnig personal! Byte av generator och batteri.

Leif Åke Ingemar T
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Utmärkt det var ett väldigt trevligt bemötanfe

Lars Adam E
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabb och bra service. Trevligt personal som kan sin sak.

Anna Christina S
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Klart Tydligt Prisvärt Snabbt Kommunaktivt.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Per Sören O
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Smidigt och bra som vanligt. Återkommer vid nästa behov.

Leif Roland O
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Mycket bra service som vanligt

Ole Viggo B
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra !! Bra bemötande och snabbt.

Ole Aleksander B
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Grundlig, bra service, kommer tillbaka.

Linda Elisabeth Catri L
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra bemötande och otroligt kunniga mekaniker

Sven Gunnar G
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Fick direkt hjälp av en proffsig och trevlig man.

Carin Anna H
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Väldigt bra service och priser. Alltid trevligt bemötande. Rekommenderar!

Ulla Margareta J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabb och bra service samt trevlig och tillmötesgående personal.

Fredriks Mark & Stensättning A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Service först. Går att lita på

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Iris Elisabet W
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Alltid trevligt bemötande, kunnig och informativ, jag känner mig trygg med att lämna över min bil i deras händer vid varje service och reparation

Nils Erik Johannes N
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt bemötande och bra service.

Lars-göran G
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Mycket trevligt bemötande (Jonny) . Snabbt utförande till ett mycket bra pris Mvh Lars-Göran

Glans Fasadvård A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Seriös verkstad med bra kommunikation , levererar i tid .

Kerstin M
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Fick ett väldigt trevligt bemötande. Köpte två nya vinterdäck och fick dem monterade under dagen. Allt till belåtenhet

Henrik Anders W
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Gott bemötande. Årlig service plus däckbyte. En verkstad jag litar på, som alltid är hjälpsamma vad det än gäller.

Johan A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Alltid lika bra bemött. Snabbt och korrekt. Förtroende.

Rune L
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabb o bra service samt mycket trevligt bemötande

Kenny Stig Roger C
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabbt fixat och lånebil under tiden.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Louise Sara Therese E
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bilverkstad i toppklass, mycket god service.

Maud N
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra proffesionellt bemötande och utförande.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Anders Ove Stefan A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Alltid lika nöjd när jag har lämnat bilen där för reperation.super bra bemötande ,proffsig verkstad.Jonny och övrig gör ett jättebra jobb.Bra priser👍😀

Anders Lennart L
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra och snabb service när jag hade ett akut behov av hjälp.

Kjell Anders Torsten J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra bemötande. Fick tips om saker som börjar bli slitna och behöver åtgärdas snart. Bra att veta alltså.

Evelina Therese D
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt bemötande, kunniga och bra pris.

Kjell-Åke Reidar J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt bemötande snabbt och bra jobb.

Per Daniel H
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt bemötande, tydlig information om priser och vad som skulle göras på service. Klart prisvärt. Erbjuder lånebil vilket underlättar mycket. Gällde årlig service av min bil.

Karin Maria E
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt och proffsigt bemötande, samt snabb service och rimliga bra priser. Mycket nöjd!

Rose-Marie Therese R
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Känner mig trygg när bilen lämnas in. Fel åtgärdas, feedback på fel som behövs åtgärdas men ej akut. Lämnar bilen på service kontinuerligt med fin respons. Bra bemötande från personal.

Carl Erik H
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Mycket bra bemötande. Och bra information när det gäller kostnader

Lisbeth Ellinor J
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Nya bromsar fram snabb service och bra bemötande.

Gun Ingrid Ellinor H
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Smidigt! Inga problem och bra bemötande!

Ulf S
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Snabb och bra service och trevligt bemötande.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Rolf Karl Oskar H
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Väl bemött. Arbete utfört i tid.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Anne-Marie Kristina F

Allt fungerade utmärkt!

Leif Sören G
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Trevligt bemötande...som vanligt. Hörde av sig innan rep med enprisuppgift. Efter rep fick jag meddelande att bilen var klar..topp

Anna Helena K
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

De är schyssta och ger bra service. Jag rekommenderar verkstan.

Jill A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Alltid bra service och trevligt bemötande. Litar på att jobbet blir gjort ordentligt. Får alltid reda på bilens status och vad jag måste fixa 'om en stund'.

Kent Åke A
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Inga problem med lampbyte på drop in på min husbil🫶🏻

Ulla Gunnel Yvonne W
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Upplevelsen var bra. Snabbt att få tider för reparation. Snabb reparation. Trevligt bemötande.

Leif Åke E
Skrev om Motorcar i Hammarö AB

Bra bemötande och snabb service.

Svar från Motorcar i Hammarö AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.