Ullrika S:
Alltid trevliga och professionella i sitt bemötande och utförande. Har man frågor så svarar dom ärligt och uppriktigt så att även en okunnig person som jag själv förstår. Tusen tack för en bilverkstad man kan lita på!
Lise-Lott Maria G:
Trevlig personal som hjälpte till att lösa problemet på min bil direkt.
Upplevde att de hade bra kunskap och bra service.
Kommer återkomma.
Kjell Audun Ø:
Vi er veldig fornøyd med kundemottagning og arbeidet som gjøres. Det er rask respons på telefon og email. Jeg får faglig gode svar på mine spørsmål og prisforespørrsler. Vi har vært der med flere forskjellige biler. Arbeid utføres som avtalt og til en hyggelig pris. At verkstedet ligger under senteret er et pluss. Da kan man handle og spise mens bilen får sitt! Vi kan varmt anbefale Gränsverkstad AB. Kine & Kjell
John K:
Har anlitat Thorén Bilservice (Bosch Car Service) de senaste 10 åren. Bra verkstad med hyggliga priser och framförallt kompetent och serviceinriktad personal. Rekommenderas varmt!
Bertil Viktor H:
Fick hjälp med min elmoped. Började krångla och fick tips att batteriet var slut. Ville ha hjälp att kolla batteriet innan jag köpte nytt. De mätte upp batteriet men upptäckte att en sladd satt lös!
Nu går den perfekt - supertack! Bra mottagande.