Nordmarkens Motor

Nordmarkens Motor

• Badge2025
4.6

Välkommen till Nordmarkens Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Årjäng! Hos oss får du hjälp med bilservice och reparationer, oavsett märke och modell på din bil. Vi erbjuder ett komplett verkstadsutbud med bland annat felsökning, bromsreparationer, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell och hjulinställning....

131 omdömen om Nordmarkens Motor

Tryggve T
Skrev om Nordmarkens Motor

Det tok litt tid før vi fikk bokas time, melders veldig bra!

Svar från Nordmarkens Motor

Takk for din anmeldelse. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med besøket ditt hos oss.

Hans Bert B

Helt fantastiskt o gött. Kaffe

Svar från Nordmarkens Motor

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Birgit Helena A
Skrev om Nordmarkens Motor

Har varit kund i många år. Alltid trevligt bemötande. Känner mej trygg med servicen av bilen och att man kollar så allt är ordning. Tack för assistansförsäkringen.

Olofsson Andersson My C M
Skrev om Nordmarkens Motor

Det är snabba att svara. Alltid trevliga och hjälpsamma.

Saxegaard Kristian K
Skrev om Nordmarkens Motor

Jeg er meget tilfreds med kontakten på telefon, og på mottakelsen på verkstedet.

Jansson G
Skrev om Nordmarkens Motor

Fungerar väldigt bra så jag är nöjd

Pita Ann Elisabet J
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra genomgång av verkstad innan arbetet bokades, bra information om vad som ingick och hur jobbet skulle gå till.

Espen R
Skrev om Nordmarkens Motor

En meget positiv opplevelse Alt gikk etter planen Trivelig folk i resepsjonen Kommer tilbake dit 10av10 stjerner

Gunnel Marita B
Skrev om Nordmarkens Motor

Ett serviceinriktat företag som görkan de kan för kundens bästa.

Kåre S
Skrev om Nordmarkens Motor

Veldig godt mottatt, hyggelige og hjelpsomme folk. Anbefales, og vil absolutt benytte dette verkstedet videre.

Svar från Nordmarkens Motor

Vi blir glade for kommentaren din og at du velger oss som ditt verksted. Vi håper vi sees når det er tid for ditt neste verkstedsbesøk!

Göran Oskar Ingema P
Skrev om Nordmarkens Motor

V Väldigt lätt att få anpassad tid att fungera eftersom jag bor långt i från

Axelsson R
Skrev om Nordmarkens Motor

Snabb service. Trevlig personal!

Skogström C

Bra service,trevligt bemötande.

Sjöberg M

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Trond S
Skrev om Nordmarkens Motor

Trots att inte problemet löstes då fick jag mycket bra service! Tack!

Are Odvar K
Skrev om Nordmarkens Motor

Fixet service enkelt og greit.

Svar från Nordmarkens Motor

Vi er glade for at du er fornøyd, og vi håper at du velger oss også neste gang!

Ryman Gudrun I
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra bemötande. Snabb service och bra. Service på bilen.

Bergsten O
Skrev om Nordmarkens Motor

Ett trevligt bemötande, som alltid!

Oddbjørn M
Skrev om Nordmarkens Motor

Reparasjoner holder alltid, god tilbakemelding på hva som må repareres. Takk for god hjelp:-)

Svar från Nordmarkens Motor

Vi er glade for at du valgte oss og ser frem til å hjelpe deg fremover.

Frida M F
Skrev om Nordmarkens Motor

Fick trevligt bemötande både när jag ringde och även när jag lämnade in och hämtade bilen. Tidsåtgången var nästintill det jag fick till mig från början, så var väldigt lite väntan.

Svar från Nordmarkens Motor

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Katrine E
Skrev om Nordmarkens Motor

Velldig god kundeservice. På telefon og i butikk. Alt ble gjennomført som avtalt.

Kent Lennart Roger L
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra service och bemötande. Utförde tjänsten punktligt.

Ragnar E
Skrev om Nordmarkens Motor

Meget bra. God tilbakemelding da det litt lenger tid enn beregnet 👍🏻

Dahl Karl Å
Skrev om Nordmarkens Motor

Snabbt, välgjort, vänligt ,(som vanligt)

Erik Daniel K
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra bemötande men jag tyckte att dom tog lite för mycke för att göra en framhjulinställning på en volvo 940

Peter Thor-Ulf A
Skrev om Nordmarkens Motor

Jag blev bra bemött vid mitt besök, lättsam och trevlig personal. De förväntningar jag hade var att få ett jobb utfört av dom. Jag besökte Nordmarkens Motor för byte av vattenpump med kamremssats samt byte av drivrem inklusive spännare på en Volvo V90 CC D4. Det som kändes lite tveksamt var att behöva skriva på ett samtycket till att de skulle undersöka och reparera min bil, trots att besöket gällde byte av förslitningsdelar som inte behövde undersökas eller repareras bara bytas. Mvh. Peter Andersson

Olbacke S
Skrev om Nordmarkens Motor

Kunnig personal o bra bemötande.

Inge-Marie Elisabeth B
Skrev om Nordmarkens Motor

Vänligt bemötande! God service.

Ivar N
Skrev om Nordmarkens Motor

Det er alltid like hyggelig å komme til Nordmarkens Motor i Årjäng. Dyktige folk! Men...Dere må bli raskere til å besvare henvendelser. Dere er nok bedre på bil enn kontorarbeid.😁

Svar från Nordmarkens Motor

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar med oss det du mener!

Bo Uddo N
Skrev om Nordmarkens Motor

Normalt har det funkat bra men fick en feldiagnos och motorn rasade m. Detta var i Augusti 2024 och kostat mig I runda tal 80 tusen. Verkstaden ville se motorn och åtog sig att få ber den till Östersund samtidigt som det var monterat nya delar på motorn som vi behövde. De lyckades inte ringa ett samtal på två minuter och beställa frakten. Nu när jag besökte verkstaden så undrar jag hur det gick och som vanligt samma nonchalanta attityd. Jag ringde LBC i karlstad och det tog ca 2 minuter att ordna frakten så jag ringde till...

Svar från Nordmarkens Motor

Tack för att du delar med dig, vi vill gärna bli bättre för att du ska känna dig helt nöjd.

Elton M
Skrev om Nordmarkens Motor

Det er bra service och blida folk

Olsen S
Skrev om Nordmarkens Motor

Trevlig personal, god service. Bra bemötande.

Magnusson Göte E
Skrev om Nordmarkens Motor

Kort och gott: Bra. Jag är nöjd!

Inez H
Skrev om Nordmarkens Motor

trevligt bemötande Byte till vinterdäck och koll under huven om någon vätska behövde påfyllas . Klart på mindre än en timme. fick veta standard på sommardäcken ,betyg 4 eller 5. Bra att veta om det är behov att skaffa nya

Anna Camilla Margaret N
Skrev om Nordmarkens Motor

Mycket trevligt bemötande och bra service.

Lars A
Skrev om Nordmarkens Motor

Jag är mycket nöjd bra service fint med lånebil

Aronsson Mona Berit A
Skrev om Nordmarkens Motor

Trevligt bemötande som alltid och arbetet väl utfört på utsatt tid.

Danielsson S
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra service Bra personal samtliga ur personalen är hjälpsamma

Set Stefan D
Skrev om Nordmarkens Motor

Service och utförandet var toppen!

Nilsson I
Skrev om Nordmarkens Motor

Smörjning och fick hjälp att sätta på torkarblad. Snabbt och bra service.

Svar från Nordmarkens Motor

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Jonsson L
Skrev om Nordmarkens Motor

Nordmarkens Motor är en pålitlig bilfirma. Kunnig personal som alltid är villiga att hjälpa till vid problem och andra funderingar. Både min far och jag har varit kunder här tidigare så det är flera generationer.

Stig Göran Tommy E
Skrev om Nordmarkens Motor

God upplevelse med tydlig information

Lennartsson L
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra bemötande och duktiga mekaniker.

Anne-Grethe A
Skrev om Nordmarkens Motor

Hyggelig betjening og god service

Lennartsson Britta K
Skrev om Nordmarkens Motor

Trevligt bemötande, och ett bra jobb.

Tordis Pauline T
Skrev om Nordmarkens Motor

Bra bemötande och trevlig hjälpsam personal

Svar från Nordmarkens Motor

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Anneth Kerstin J
Skrev om Nordmarkens Motor

Väldigt trevlig personal, samt snabb hjälp med servicen och problemet med felet som var...

Svar från Nordmarkens Motor

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Leif Göran E
Skrev om Nordmarkens Motor

Man får alltid en förstklassig service och ett trevligt bemötande. Ingenting verkar omöjligt att åstadkomma.

Svar från Nordmarkens Motor

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök

Anna Maria N
Skrev om Nordmarkens Motor

Snabb och bra service när min bil var trasig

Öyvind A
Skrev om Nordmarkens Motor

En venlig och trevliga mottagning og fort gick det och répparere bilen. Bilen stod på min parkering och en åkte ut bytte batteri. Og dagen efter .tok dem resten det var noe med abs bromsane. Stort tack til alle i hop. På normarken motor. Mvh. Öyvind.