Det tok litt tid før vi fikk bokas time, melders veldig bra!
Nordmarkens Motor
Välkommen till Nordmarkens Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Årjäng! Hos oss får du hjälp med bilservice och reparationer, oavsett märke och modell på din bil. Vi erbjuder ett komplett verkstadsutbud med bland annat felsökning, bromsreparationer, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell och hjulinställning....
131 omdömen om Nordmarkens Motor
Takk for din anmeldelse. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med besøket ditt hos oss.
Helt fantastiskt o gött. Kaffe
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Har varit kund i många år. Alltid trevligt bemötande. Känner mej trygg med servicen av bilen och att man kollar så allt är ordning. Tack för assistansförsäkringen.
Det är snabba att svara. Alltid trevliga och hjälpsamma.
Jeg er meget tilfreds med kontakten på telefon, og på mottakelsen på verkstedet.
Fungerar väldigt bra så jag är nöjd
Bra genomgång av verkstad innan arbetet bokades, bra information om vad som ingick och hur jobbet skulle gå till.
En meget positiv opplevelse Alt gikk etter planen Trivelig folk i resepsjonen Kommer tilbake dit 10av10 stjerner
Ett serviceinriktat företag som görkan de kan för kundens bästa.
Veldig godt mottatt, hyggelige og hjelpsomme folk. Anbefales, og vil absolutt benytte dette verkstedet videre.
Vi blir glade for kommentaren din og at du velger oss som ditt verksted. Vi håper vi sees når det er tid for ditt neste verkstedsbesøk!
V Väldigt lätt att få anpassad tid att fungera eftersom jag bor långt i från
Snabb service. Trevlig personal!
Bra service,trevligt bemötande.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trots att inte problemet löstes då fick jag mycket bra service! Tack!
Fixet service enkelt og greit.
Vi er glade for at du er fornøyd, og vi håper at du velger oss også neste gang!
Bra bemötande. Snabb service och bra. Service på bilen.
Ett trevligt bemötande, som alltid!
Reparasjoner holder alltid, god tilbakemelding på hva som må repareres. Takk for god hjelp:-)
Vi er glade for at du valgte oss og ser frem til å hjelpe deg fremover.
Fick trevligt bemötande både när jag ringde och även när jag lämnade in och hämtade bilen. Tidsåtgången var nästintill det jag fick till mig från början, så var väldigt lite väntan.
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Velldig god kundeservice. På telefon og i butikk. Alt ble gjennomført som avtalt.
Bra service och bemötande. Utförde tjänsten punktligt.
Meget bra. God tilbakemelding da det litt lenger tid enn beregnet 👍🏻
Snabbt, välgjort, vänligt ,(som vanligt)
Bra bemötande men jag tyckte att dom tog lite för mycke för att göra en framhjulinställning på en volvo 940
Jag blev bra bemött vid mitt besök, lättsam och trevlig personal. De förväntningar jag hade var att få ett jobb utfört av dom. Jag besökte Nordmarkens Motor för byte av vattenpump med kamremssats samt byte av drivrem inklusive spännare på en Volvo V90 CC D4. Det som kändes lite tveksamt var att behöva skriva på ett samtycket till att de skulle undersöka och reparera min bil, trots att besöket gällde byte av förslitningsdelar som inte behövde undersökas eller repareras bara bytas. Mvh. Peter Andersson
Kunnig personal o bra bemötande.
Vänligt bemötande! God service.
Det er alltid like hyggelig å komme til Nordmarkens Motor i Årjäng. Dyktige folk! Men...Dere må bli raskere til å besvare henvendelser. Dere er nok bedre på bil enn kontorarbeid.😁
Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar med oss det du mener!
Normalt har det funkat bra men fick en feldiagnos och motorn rasade m. Detta var i Augusti 2024 och kostat mig I runda tal 80 tusen. Verkstaden ville se motorn och åtog sig att få ber den till Östersund samtidigt som det var monterat nya delar på motorn som vi behövde. De lyckades inte ringa ett samtal på två minuter och beställa frakten. Nu när jag besökte verkstaden så undrar jag hur det gick och som vanligt samma nonchalanta attityd. Jag ringde LBC i karlstad och det tog ca 2 minuter att ordna frakten så jag ringde till...
Tack för att du delar med dig, vi vill gärna bli bättre för att du ska känna dig helt nöjd.
Det er bra service och blida folk
Trevlig personal, god service. Bra bemötande.
Kort och gott: Bra. Jag är nöjd!
trevligt bemötande Byte till vinterdäck och koll under huven om någon vätska behövde påfyllas . Klart på mindre än en timme. fick veta standard på sommardäcken ,betyg 4 eller 5. Bra att veta om det är behov att skaffa nya
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Jag är mycket nöjd bra service fint med lånebil
Trevligt bemötande som alltid och arbetet väl utfört på utsatt tid.
Bra service Bra personal samtliga ur personalen är hjälpsamma
Service och utförandet var toppen!
Smörjning och fick hjälp att sätta på torkarblad. Snabbt och bra service.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Nordmarkens Motor är en pålitlig bilfirma. Kunnig personal som alltid är villiga att hjälpa till vid problem och andra funderingar. Både min far och jag har varit kunder här tidigare så det är flera generationer.
God upplevelse med tydlig information
Bra bemötande och duktiga mekaniker.
Hyggelig betjening og god service
Trevligt bemötande, och ett bra jobb.
Bra bemötande och trevlig hjälpsam personal
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Väldigt trevlig personal, samt snabb hjälp med servicen och problemet med felet som var...
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Man får alltid en förstklassig service och ett trevligt bemötande. Ingenting verkar omöjligt att åstadkomma.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök
Snabb och bra service när min bil var trasig
En venlig och trevliga mottagning og fort gick det och répparere bilen. Bilen stod på min parkering och en åkte ut bytte batteri. Og dagen efter .tok dem resten det var noe med abs bromsane. Stort tack til alle i hop. På normarken motor. Mvh. Öyvind.