Mycket bra och rimligt pris efter rimlig uppskattning av kostnad
Rune Jonsson Bil & Kaross i Grums AB
Välkommen till Rune Jonssons Bil & Kaross AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grums! Hos oss får du bilservice, reparationer och däckbyten för alla bilmärken och modeller. Vi erbjuder även bromsservice, felsökning, hjulinställning och installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi tar emot såväl personbilar...
43 omdömen om Rune Jonsson Bil & Kaross i Grums AB
Bra bemötande . Bra jobb. Rekommenderas.
Bra bemötande från tidsbokning till färdigt jobb.
Bra service och är mån om att göra ett bra jobb!😎🙌
Riktigt snabb och fin service, tack för hjälpen.
Enbart possetivt, denna gång som alla gånger tidigare som jag besökt snöäggningen
Bra och snabb fin information om jobbet och alltid trevligt
Alltid lika bra och dom vet vad dom gör!
Inget att klaga på Jobbet de gjorde med bilen var perfekt enligt överenskommelsen 👍
Har bara bra erfarenhet av firman! Hjulinställning,
Bra service och trevlig bemötande.
Bra service............. . .............................
1.Bra. 2.Lagningen gick bra och förväntingarna är fin. 3.lagning av vindrutaspolare bak. Och montage av dörrkontakt.
Bra bemötande och snabb service. Toppen!
Mycket bra bemötande. Snabbt och bra jobb
Löser alltid alla problem och till ett bra pris. Trevligt bemötande också.
Duktiga. Man kan alltid lita på Rune och hans gäng. Hoppas han håller hårt i personalen 😊
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Autoexperten
Den var bra som alltid fick svar på mina frågor service på bilen 👍
Snabb bra service. Välgjort arbete.
Fick tid snabbt, de hittade och åtgärdade felet och bilen kunde hämtas dagen efter 👌🏼👌🏼👌🏼
Trevligt bemötande å bra arbete
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten
Bra bemötande som vanligt mitt 3:e besök Inga andra förväntningar n att få bilen servad Service vid 10500 mil eller 1 år
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten
Bra och proffsigt bemötande. Bilen klar i tid.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Väl utfört arbete utan en massa snack. Varnade för att jag kunde bli utan bil i sju arbetsdagar. Men fick tillbaka den efter tre.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid nogran och proffsig! Kostnaden redovisas alltid innan arbetet. Hittar alltid lösningar!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Utmärkt service och bemötande vid byte av skadad bromsslang.
Bra kvalitet på jobbet och särskilt bra att ni kunde ta er an svetsning och lagning av en handikappanpassad bil.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket hjälpsam och lösningsfokuserad, fick min bil lagad inför semestern med kort varsel
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Det känns tryggt att lämna bilen hos Rune. Aldrig några extra kostnader, alltid det avtalade.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Väldigt bra helt nöjd har inget att klaga på
Roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Autoexperten
Trevligt bemötande. Kunnande personal
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Rune Jonsson BIl & Kaross i Grums
Alltid snabb å bra hjälp Rune har servar min volvo i alla år jag är helnöjd
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Rune Jonsson Bil & Kaross i Grums
Tydlighet och bra utförda jobb, sammantaget blir det kompetent personal.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Rune Jonsson & Kaross i Grums
Mycket bra service trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra service og kund kontakt !
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Får alltid ett bra bemötande hos Rune! Vi har anlitat denna verkstad många gånger och har alltid varit nöjda med de arbeten som gjorts på våra bilar genom åren. Rekommenderas!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemött av kunnig personal
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Rune är blocksäker. Toppenkille. Åker alltid dit med bilen!!
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Alltid nöjd när jag haft bilen på service hos Rune. Aldrig några problem och har varit tydlig i sin kommunikation när och om det dykt upp saker under service..
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Bra verkstad som håller det dom lovar.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Proffsigt bemötande från lokal verksamhet
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Vi i verkstan
Snabb och bra service, inga krusiduller
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Bra bemötande med rimliga väntetider och prisvärd service.