Sakligt och tydligt med vad som skulle göras och det var så det utfördes. Bra och bra pris på arbetet. Det var ont om tider så jag lämnade in bilen ( behövde den inte på några veckor) men den var klar på två arbetsdagar. Jag är jätteglad och nöjd. Eloge till Rune Jonsson. Det gällde bromsarna bak.
Rune Jonsson Bil & Kaross i Grums AB
Välkommen till Rune Jonssons Bil & Kaross AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grums! Hos oss får du bilservice, reparationer och däckbyten för alla bilmärken och modeller. Vi erbjuder även bromsservice, felsökning, hjulinställning och installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi tar emot såväl personbilar...
299 omdömen om Rune Jonsson Bil & Kaross i Grums AB
Oerhört kunniga och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera dem.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Allt kanonbra som vanligt och billigt
Bra snabb service. Vänlig bemötande.
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Inget att klaga på, blev vänligt och kunnigt bemött
Bra bemötande och bra utfört jobb
Trevlig personal och bra arbete med bilen. Lätt att få hjälp.
Mycket trevligt bemötande, kommer att anlita dom hädanefter om problem uppstår.
Snabbt, bra och smidigt. Väntar medan bilen fixas.
Kanon service!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabbt att få hjälp med AC i bilen.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande. Snabbt och proffsigt åtgärdat problem, även någotsånär billigt.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid bra service och bra priser!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande, service av min Nissan
Min man var en infödd Grumsbo, han Pratade alltid gott om Rune, jag upplever den bilverkstaden som han driver är den bästa jag har besökt.Nu har mina barn oxå lärt sig att anlita den bilverkstaden. Det är aldrig omöjligt utan Rune fixar allt! Inget är omöjligt han och hans kumpanerna är tusenkonstnärer ! En stor eloge till att så otroligt kunniga personer samlade under ett tak. Tack Rune ,
Mycket bra service och bra personal
Snabbt, trevligt och bra, som vanligt
Bra bemötande av Rune Bra jobb
Bilen blev klar i tid och allt gick väldigt smidigt.
Hjulinställnig blev jättebra trevligt bemötande klar i tid bra pris
Bra mottagande och bra service. Jättenöjd
Bra service och man får alltid det som fordonet faktiskt behöver, inga "jag tror det kan vara detta" utan riktig felsökning görs alltid så man får rätt pris och inget löpande som det kan bli hos andra verkstäder.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Alltid bra service. 👍🏼👍🏼👍🏼
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Mycket bra och snabbt besök. Bra bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Känner Rune sen många år tillbaka. Alltid ett mycket trevligt bemötande, alltid mycket väl gjorda jobb. Man blir en mycket nöjd kund.
Snabb hjälp och bra utfört arbete till ett ok pris = toppen!
Proffsiga och kunniga, går verkligen att lita på
Jag fick ett väldigt bra bemötande och förväntningarna överträffade vad jag trodde. Mycketbra och fint gjort
Trevligt bemötande, bytt kamrem och vattenpump på vår husbil. Jobbet utfört utan bekymmer. Känns tryggt att lämna bilen här. Rimligt pris. Kan verkligen rekommendera denna verkstad. Tack Rune.
Hjulinställning gjord hos dem, fick papper på mätningar innan och efter inställningen på all möjlig data vilket var kul att se. Bemötandet var bra, priset var rimligt.
Bra bemötande. Vet vad man skall betala redan när man lämnar bilen.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Alltid lika serviceminded…….,,.,
Bra bemötande, trevlig personal, vanlig årssevice
Fixade felet på ett bra sätt och till ett bra pris
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Bad om en billig koll med kostnadsförslag. ” Vi lägger max en timme!” Bra förslag då bilen inte är så värdefull. Fick veta felet och fick ett rimligt förslag. Avstod rep men nöjd med ert jobb och mycket rimligt pris.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande. Noggrann och kunnig
Jättenöjd med snabb och proffsig hjälp
Mycket bra service och noggrannhet
Bra och noggrann service,prisvärt.
Snabb bra hjälp . Kände mig väldigt nöjd med besöket
Kunnig verkstad, seriös och har varit verksam i många år.
Mycket bra bemötande och bra utfört arbete. Jag har alltid varit nöjd när jag har varit där på Cervice. Mycket nöjd.
Alltid lika tryggt att lämna sin bil till Rune.Så duktig mekaniker!👍
Mycket nöjd med deras service och kunskap. Hjälpsamma och snabb hjälp.
Enkel/smidig service och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande. Dom fixade felet på bilen. Rekommenderar Rune Jonsson bil o kaross i Grums AB.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Lätta att komma i kontakt med och bra service!
Alltid bra bemötande och kunniga. Åker alltid dit med mina bilar.
Bra och trevligt bemötande, bra service.
Funkar dra. Rekommendera jag.