Bilcentralen Torsby

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
4.6
Få pris & boka Dela

Välkommen till Bilcentralen Torsby – din Autoexperten Bilverkstad i Torsby! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi hjälper dig med allt från bilservice, reparationer, felsökning och däckservice till AC-service, däckservice (hjulinställning, däckhotell, däckbyte, montering av däck på fälg) och installation...

37 omdömen om Bilcentralen Torsby

Johan D
Skrev om Bilcentralen Torsby

Veldig god servis og jobb og trivelig personal.

Eva-Lena S
Skrev om Bilcentralen Torsby

Snabb och bra service, trevligt bemötande

Robert Juro G

Jätte bra ringde en söndag och fick hjälp inom 7 min

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Carl Erik Mikael W
Skrev om Bilcentralen Torsby

Seriös verkstad med bra personal, vettig prisbild.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Inger Margareta H
Skrev om Bilcentralen Torsby

Snabbt och enkelt. Trevlig bemötande. Kort vänte på att få tid för byte av däcken.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Storm Carla Fredrika L
Skrev om Bilcentralen Torsby

Super bra service! Byte bromsbackar på min Land Rover. Bra pris. Snabbt och smidigt! Rekommenderas varmt!

Erna Synöve N
Skrev om Bilcentralen Torsby

Mycket bra service och bemötande!

Lena Karin Viktoria N

Proffsigt bemötande ! Och duktig personal

Ali Reza A
Skrev om Bilcentralen Torsby

Personalen har varit trevlig men det tog lite längre tid för servicen.

Anders Mikael H
Skrev om Bilcentralen Torsby

Mycke trevliga.gjort ett mycke bra jobb

Svar från Bilcentralen Torsby

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

B Miller Consulting B
Skrev om Bilcentralen Torsby

Trevligt bemötande och klart på beräknad tid. Rimligt pris.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Leah Ngesa Agwanda O
Skrev om Bilcentralen Torsby

Very helpful and friendly staff. I even get help through telephone when i am stuck with the car. Good mechanical service

Svar från Bilcentralen Torsby

We sincerely appreciate your review. Thank you for placing your trust in us. We hope to have the pleasure of assisting you again the next time your car needs attention.

Ingrid Sofie L
Skrev om Bilcentralen Torsby

Otroligt hjälpsamma å trevliga!

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Linda Maria Bir G
Skrev om Bilcentralen Torsby

Bra personlig service och trevligt bemötande!

Patrik Waldemar M
Skrev om Bilcentralen Torsby

Jag kom in med akut fel på bromsarna, jag fick snabb hjälp och bra Service

Josefin M
Skrev om Bilcentralen Torsby

Hej! Jag tycker det var jättebra.

Kerstin Maria Helena W
Skrev om Bilcentralen Torsby

Bra jobb av dem och trevligt bemötande

Annika Maria Kristina G
Skrev om Bilcentralen Torsby

Toppen bemötande! Fin service, bra pris

Erik Joakim W
Skrev om Bilcentralen Torsby

Vi fick hjälp med bilen snabbt, och väldigt trevlig och hjälpsam mekaniker

Svar från Bilcentralen Torsby

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Annicka Ulla-Britt F
Skrev om Bilcentralen Torsby

Bra service och mycket trevlig personal

Jan P
Skrev om Bilcentralen Torsby

Fick snabb proffsig hjälp och snabbbleverans så att jag hinner göra en återbesiktning i tid!

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Stian B
Skrev om Bilcentralen Torsby

Jätte bra service å alltid hjälp å få..trevlig bemötning å trevliga anställda.

Per Sten Olov V
Skrev om Bilcentralen Torsby

Trevligt bemötande med serviceinställning.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Anders Börje P

Bra bytte fjäderben.....,....,.............

Pär Ivar O
Skrev om Bilcentralen Torsby

Omedelbar service vid punktering.

Jan Karl-Gustaf B
Skrev om Bilcentralen Torsby

Trevliga snabba ock bra pris kommer att rekomendera dom till andra

Bo Lennart E
Skrev om Bilcentralen Torsby

Allt var bra utom att delar inte kom förrän på em. Vilket gjorde att väntetiden blev mycket längre.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Anders Peter C

Väl utfört arbete. Arbetet klart på utsatt tid. Kunnig personal,

Ramazan E
Skrev om Bilcentralen Torsby

Mycket bra service bra personal

Svar från Bilcentralen Torsby

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Karl Anders C
Skrev om Bilcentralen Torsby

Snabb leverans av reservdel. Fanns att hämta efter 4 timmar.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Håkan Lennart H
Skrev om Bilcentralen Torsby

I början var det bra mottagande Men sedan börja problemen Omöjligt att få tag på någon på telefon fick åka dit för att få svar Jag vet att felet på husbilen var klurigt Med kommunikation är viktigt åt båda hållen Bilen var där från 25/5 till 17/6 för byte av Egrventil samt spjällventil MVH Håkan

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Kristina Anneli P
Skrev om Bilcentralen Torsby

Ett mycket bra och trevligt bemötande och snabba svar på frågor. Är mycket nöjd med utfört arbete på bilen. Rekommenderar varmt 🙂

Svar från Bilcentralen Torsby

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Samhall A
Skrev om Bilcentralen Torsby

Lokal verkstad med bra service

Servicetrafiken Sverige A
Skrev om Bilcentralen Torsby

Fungerar riktigt bra,, man får dom tiderna för service som man vill ha,, och bra utfört arbete

Sven-Erik P
Skrev om Bilcentralen Torsby

Nöjd med allt.bra bemötande.bra in formation om verkstadsjobbet

Jan Ingemar Stefan E
Skrev om Bilcentralen Torsby

Bra bemötande och väl utfört jobb

Hans Lennart L
Skrev om Bilcentralen Torsby

Jag har haft så mycket med dem att göra, så Ett trevligt kompusförhållande har uppstått. Någon av reparationerna har haft mycket av repetition i sig. Många saker har fått göras, innan felet hittats. Det ligger inte i min kapacitet att anklaga någon. De senaste reparationerna j har varit det som har behövts.. Omhändertagandet av mig som kund är bra. Tre års erfarenhet.

Svar från Bilcentralen Torsby

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.