Jacobs Allservice Värmland

Jacobs Allservice Värmland

Ring 070-203 22 37
5.0

Jacobs Allservice Värmland - Din one stop shop för service och äventyr Hos oss får du hjälp med allt från din motorcykel, till bilreparationer, båtservice och underhåll av släpvagnar. Samt oljeservice, polering och vaxning för hålla dina fordon i toppskick. Vi erbjuder också praktiska lösningar för bla förvaring av takboxar...

3 omdömen om Jacobs Allservice Värmland

Björn Ronnie K
Skrev om Jacobs Allservice Värmland

Fick extraljus monterat, bilen servad och släpkärran fick nya hjullager därutöver skiftat till vinterdäck på både bil och kärra. Jacob rekommenderade typ av extraljus och ordnade med inköp av desamma, även övriga delar som behövdes ordnade han, OBS! utan hutlösa tillägg vilket annars är förekommande. En mycket trevlig upplevelse och fantastiskt fint bemötande fick jag på köpet. Rekommenderas varmt👍.

Axel K
Skrev om Jacobs Allservice Värmland

Hade problem med mina lampor på bilen, Fick hjälp samma dag, och problemet va löst inom en timme. Snabb service till ett bra pris 5/5.

Jacob S gillar detta
Svar från Jacobs Allservice Värmland

Kul att höra att du blev nöjd med vår service! Tack för förtroendet och varmt välkommen åter Axel!

Michael S
Skrev om Jacobs Allservice Värmland

Lämnade in bilen för byte av spindelled, styrled, bromsskivor och bromsok. Jacob rekommenderade delar och gav offert snabbt som var konkurrenskraftig mot andra mindre verkstäder. Då vi var nära på att få körförbud pga ombesiktningstiden så erbjöd han sig att åtgärda bilen under helgen och ordna besiktning direkt på måndag, världsklass! Bilen gick igenom besiktningen utan anmärkning och vi fick rekommendationer om att åtgärda andra delar vid kommande service. Tänker att Jacob får ta hand om bilen även den gången!

Jacob S gillar detta
Svar från Jacobs Allservice Värmland

Fantastiskt kul att höra Michel och hoppas bilen får fortsatt glänsa! Tack för förtroendet och varmt välkommen nästa gång!