Kunnig trevlig personal som svarar o hjälper o tipsar en med allt som gäller min gamla bil.
Grums Bilelektriska
Välkommen till Grums Bil Elektriska – din Autoexperten Bilverkstad i Grums! Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell och servar och lagar den enligt tillverkarens rekommendationer. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, felsökning, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, montering av däck på fälg och däckförsäkring....
23 omdömen om Grums Bilelektriska
Mycket nöjd! Bra bemötande! Tack!
Mycket bra, trevligt bemötande.Fräsch och fin verkstad.
Snabb service till humant pris
Det är alltid bra på Grums Bilelektriska bra bemötande och kunnig personal
Alltid bra bemötande på Grums Bilelektriska Kunnig personal Har gjort service där i över 35 år
Jättebra jobbat alltid nöjd trevliga killar
Snyggt och rent, skallig personal
Alltid trevliga och glada. Inga problem, trots lite besvärlig bil.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Grums Bilelektriska
Blev bra bemött, har inget att klaga på.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänllig hälsning Grums BIlelektriska
Grums Bilelektriska är de bästa av de bästa! Bra service, kompetens samt trevlig personal!! Toppenbra 👍
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Vänligt bemötande, bra service. Engagerad personal.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Lämnade in bilen för service på vanligt sätt. Hämtade bilen enligt överenskommelse, och allt har passerat som det brukar göra Tyvärr hann jag inte hem innan bilen fick ett totalstopp. Blev förstås upprörd och befarade det värsta, och kunde inte nå verkstaden per telefon. Fick skjuts dit och förklarade problemet och efter viss diskussion så följde Stefan med hem och problemet med bränslefilterbytet blev löst. Slutet gott - allt gott👍 bilen fixad och ett problem blev tillrättat. Rent allmänt är företaget att rekommendera...
Alltid lika nöjd efter att ha haft bilen inlämnad hos Micke.
vGrums Bilelektriska är så bra Trevligt bemötande duktiga på det de gör Ärliga när det gäller repetitioner på bilen Har anlitat denna verkstad i så många år Alltid lika nöjd 👍👍👍
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Jättetrevliga personal och duktig, jag är jättenöjd med bilen nu.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra service och trevligt bemötande.🙂👍
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar från oss på verkstan
Bra service och trevligt bemötande
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan
.bra bemött Snabbt bytt av lager Blev billigare än man trott
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från oss på verkstan
Bra service och kunnande personal.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Positivt bemötande. Visar stor respekt för mig som okunnig amatör. Alltid lätt att fråga om små bekymmer, snabba kunniga svar. Alltid hjälpsam!
Bästa stället,snabba,Bra Priser och den bästa service man kan få
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Rekommenderas varmt! Finns där i alla situationer bokade som akuta. Alltid trevligt bemötande och tar sig tid att lyssna. Jobben som krävts har varit snabbt åtgärdade och väl utförda. Allt detta till rimligt pris. Väl värda högsta betyg
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan