Väldigt bra personal och väldigt bra jobbat!
Grums Bilelektriska
Välkommen till Grums Bil Elektriska – din Autoexperten Bilverkstad i Grums! Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell och servar och lagar den enligt tillverkarens rekommendationer. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, felsökning, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, montering av däck på fälg och däckförsäkring....
175 omdömen om Grums Bilelektriska
Mycket trevligt folk som jobbar där och gör bra jobb
Kundfokuserat och intresserade av att göra ett bra jobb genom att ställa frågor och diskutera lätt.
Snabbt och duktiga. Känns tryggt o lämna bilen.
Bästa bilverkstad! Blev tvungen att lämna in min bil på annan verkstad och därför står jag nu med problem igen, så tur att Grums Bilelektriska finns.
Lika trevlig och bra service som alltid.
En lugn och fin upplevelse. Snabbt avklarat . Kan varmt rekommendera denna verkstad.
Fick hjälp snabbt bra service och trevlig bemötande
Trevligt och professionellt. Enligt ök
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag lämnade bilen för stor service. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam, jag var nöjd efter besöket.
Mycket bra bemötande och ett professionellt kunnande och utförande av arbete. Aldrig några problem som inte går att lösa. //Mats Sundh
Mycket trevligt bemötande. Fullt förtroende för deras kunnande både när det gäller service och reparationer.
Trevlig personal och rena lokaler snyggu
Allt gick bra, prisvärd reparation och en bra hälsokoll på bilen.
Fantastiskt bra bemötande och väldigt bra service! Trots tight schema "klämde" de inte min bil.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Mycke bra bemött som kund och snabb arbete på bilen .
Perfekt service! Och bemötande!
Hos Grums Bilelektriska blir jag alltid glatt och trevligt bemött oavsett mitt ärende. Vid min årliga service får jag bra information om vad som görs innan inlämnande av bilen och efter en genomgång av vad som gjorts. Även vid verkstadsbesök mellan servicetillfällena blir jag och bilen väl omhändertagna. Så länge som jag har och kör bil kommer jag att anlita Grums Bilelektriska 🤗
Bra service trevliga repratörer dör
Fick hjälp snabbt att hitta felet och få det fixat
Snabb service, trevligt bemötande, bra pris
Alltid trevligt bemötande och vetskapen om att min bil alltid väl omhändertagen.
Mycket bra bemötande!! De har alltid haft tid att hjälpa oss, och om det behövs byta något mera meddelar de det så man vet och slipper överraskningar.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid bra bemötande och servicen fungerar bra. Det gällde en 1000 mila service på en Skoda Fabia.
Att få hjälp per omgående och dessutom kan åtgärda felet snabbt fast man var där utan att man hade bokat tid Ett ställe som jag kan rekommendera andra Tack för hjälpen
Jättebra. Noggranna och pålitliga.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Mycket bra utfört arbete! Tydligt var det kostar bra bemötande av trevlig personal
Bara bäst på allt, håller tider, vettiga priser, och trevligt bemötande! Rekommenderas 👍
Bästa stället med ordentlig service! Kan inte bli bättre +++++
Alltid FÖR bra service! +++ på kundkontakt, utfört jobb, feedback på ev kommande fel/problem mm
Proffsigt trevligt å bra pris ! Märks dom är erfarna mekaniker Rekommenderas verkligen!
Bra bemötande. Rent och ordning. Bra service. Gott arbete.
Mycket bra service och bemötande av personalen
Grabbarna är kanon bra service inga problem
Trevligt bemötande, hjälpsam och kunnig 🤗
Bra service och kunnig personal
Trevligt, professionellt bemötande. Håller vad de lovar, allt har gått snabbt och smidigt.
Mycket trevliga och tillmötesgående, och inget att klaga på när det gäller jobbet, varken när det gäller priset eller utförandet.
Bra service,snabbt.God info om vad som kan behöva göras framöver.Och framför allt:Har fullt förtroende!!
Alltid bra mottagande och saklig info.
Inget nytt för mej att dom gör ett ra jobb
Mkt bra service som alltid! Trevliga och mkt kunniga
När väl tiden är bokad, för det är en ganska lång väntan, men därefter har det varit ett mycket bra bemötande
Tack för din återkoppling. Vi ser detta som värdefull input i vårt arbete med att förbättra verkstadsupplevelsen.
Mycket trevlig personal. Bra utfört arbete varje gång.
Lite tidsoptimistiskt men man tog ikapp tid genom att jobba på sitt lunchuppehåll. Trevligt bemötande. Jag är helt nöjd med besöket.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Kunniga och hjälpsamma. Man känner aldrig att priset är annat än rimligt
Trevlig personal. Snabb service. Tips om småbrister.
Bara JÄTTE bra service!!! Hjälpsam, och försöker hitta lösningar .
Alltid trevligt bemötande, duktiga på sitt jobb.
Trevligt bemötande, bra bedömning av vad som behöver göras - ur ett fördelaktigt kundperspektiv ekonomiskt sett.