Bilverkstad i Arvika

2 rekommenderade bilverkstäder i Arvika kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • ETJ Bilverkstad AB

Verifierat företag
    210 omdömen
    Sigrid Margrete B
    Sigrid Margrete B: Väldigt trevligt folk. Verkar kunna sina grejer. Jag kör en bra bit för att komma dit, pga bland annat pris och service. Enda som ger 4 istället för 5 är att det hänt ett par gånger att gör allt de kan för att fixa vad det nu är jag har bett om (felsökning eller fix) med det de har hemma men om det krävs mer ringer de inte och frågar mig medan de håller på om jag kan komma tillbaka en annan dag (med hjälp av deras finfina lånebilar) så att de kan beställa hem grejer och göra det klart. Det får jag reda på när jag kommer tillbaka för att hämta det jag tror är en klar bil. Jag har inget emot att köra en bit när service och pris i övrigt är mycket bra. Lite synd att de utgår från att det skulle vara ett problem för mig. Det kan ju annars vara så att de inte vill vara utan sin lånebil över natten så att säga, men det har inte kommunicerats vid de tillfällen jag varit där. Nästa gång får jag försöka vara lite mera proaktiv och låta dem veta det redan när jag bokar tiden. Kanske det går att lösa det då. För det som händer nu är ju att jag får betala fullt pris för något som bara blivit halvfärdigt och det känns ju lite sådär.
  • Driver du bilverkstad i Arvika?

• Christer A
    Christer A: Enkelt, jordnära utan den nya trenden med 8 administratörer och 2 som skruvar, vilket märks på fakturan. Kanonbra