ETJ Bilverkstad AB

ETJ Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6

Välkommen till ETJ Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Arvika! ETJ Bilverkstad har sedan 2012 erbjudit bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi erbjuder även tjänster som billackering, hantering av försäkringsskador, hjulinställning och däckbyte och däckhotell för smidig förvaring av dina...

143 omdömen om ETJ Bilverkstad AB

Ingegärd Eva-Britt A
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och en bra förklaring på vad felet på bilen är och varför priset ser ut som det gör

Jim Dan Erik O
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra och snabb hjälp. Visade mig vad som behövdes göras. Uppskattar den snabba hjälpen att fixa mitt avgasrör.

Montera I Storfors I
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra å snabb service som vanligt

Britt Janet Anneli J
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid trevligt bemötande. Ger råd och tips om man harfrågor. De har mycket att göra så ibland får man vänta

Marie-Louise Christi W
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Snabb service och bra bemötande.

Kersti Inga-Marie Ö
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Trevlig personal snabb hjälp och bra arbete

Rolf Kenneth A
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Riktigt bra på alla sätt och vis. Stort plus för bemötande och mottagande av mitt önskemål och förfrågan om hjälp med mitt hastiga problem som dök upp, trots mycket att göra och fullbokade. All heder. 👍🌞🌞🌞

Pia Carina W
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid snabb och bra service, varit kund i många år.

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Tack för att du väljer oss och vi hoppas att vi ses igen!

Hans Johan Bertil K
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra och smidig kundkontakt. De känner sina kunder och underlättar vid hämtning och lämning av fordonet.

Jan-Olof N
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Jag får alltid ett fint bemötande här. Dessutom kloka råd!

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Sture Hans Ove L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid bra service och trevlig personal

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Lars Paul J
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Mycket bra som vanligt . Rätt däck på rätt plats.

Bo Stefan W
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Toppen bra målat av målarn Erik av bilen

Gerd Ann-Sofi N
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Snabb service, jättebra bemötande när min bil skulle underredsbehandlas.

Karl Jonas Peter O
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Borde väl inte kosta 1.242:- för balansering av 8st hjul (dubbla priset jämfört med däckfirman på ”andra sidan 61:an”). De gamla vikterna var bortplockade och fälgarna var noga rengjorda. Fick även en gummiventil utbytt som läckte (ej balansering) kostade 621:- snudd på att jag kunde köpt ett nytt däck då detta var till ett släp med dimension 175/70-R13. Dock var själva bemötandet jättebra, trevlig personal!

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en kommentar, din synpunkt är viktig för oss.

Arne Roland G
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Snabb rep av mitt Vinterdäck, bra och trevligt bemötande av Personalen

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Gunnel Iréne S
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Toppenställe där man möts av trevlig personal. Har använt mig av deras tjänster under flera år nu. Senaste besöket var däckbyte med däckhotell som fungerar toppen! Fick en tid för däckbyte inom några timmar trots att det var i stort sett fullbokat Tack Tomas med personal!! 😄

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Dan Petter E
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Mycket trevliga och hjälpsamma. Har hjälpt mig många gånger och det är aldrig några problem.

Eva Kerstin B
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Trevligt mottagande och god service!

Hans Benny R
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra mottagande bra service. Extra + för att få låna bil.

Sten Olov Lennart H
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra bemötande. Förstod problemet. Erbjöd lösningar.

Usman A
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Ble godt tatt imot og ivaretatt, ble gjort oppmerksom på at ikke alt var nødvendig å reparere/utskiftning av deler, de oppdaget grov skade som ikke var nevnt hos andre verksteder. Ble billig og bilen fikk sitt sporty preg igjen. Brukte avtalt av tid og pris og fikk leiebil. Det nye verkstedet for meg, anbefales absolutt.

Usman A och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Lena Birgi G
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Mycket bra och trevligt bemötande, bra service och bra arbete.

Magnus L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra service. Bra uppföljning och lätt att få kontakt.

Ulla Christina Elisab J
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Blev mycket trevligt bemött som vanligt. De levde helt upp till förväntningarna. Det var byte av hjul.

Eva Ann-Christin B

ALLTID LIKA OCH BRA SERVICE ,SNABBA, TILLFÖRLITLIG, JÄMT GÖRBRA

Kerstin Margareta J
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

En timme tog det att byta vinterdäck! Inte bra!

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Vi uppskattar att du berättar. Vi vet att tiden på verkstaden spelar stor roll och tar med oss det du delar.

Pia Kristina Maria T
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Det fungerade bra. Men det brukar det göra.

Bernt-Ove L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Man lyssnade väl på min beskrivning av problemet med bilen.

Malin Kaisa Maria E
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Trevligaste bemötandet i stan! Hjälpsamma & noggranna!

Erika Malin Beatrice L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid trevliga och tar sig tid både att förklara och prata och att hjälpa en med sin bil. Detta trots att de tydligt har mycket att göra, verkar vara många som lixom jag är nöjd.

Dan Eric B

Snabb hantering. Vänlig personal

Klimat Och Vvs-Teknik I V
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid bra bemötande och Service!

Nina L

Bra service. Trevliga människor

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Gun Marita N
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Inlämnade bilen för felsökning,man tog emot min bil på utsatt tid.Under tiden blev jag bjuden på fika medan jag väntade.Blev informerad vad som vad fel på ett mycket trevligt sätt.Mycket trevligt bemötande av personalen.En bilverkstad som jag skal rekommendera.

Jimmy Per-Anders L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Alltid lika trevligt. Ser fram emot våren att byta till sommardäck

Ulrika Maria L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra service och gott kundbemötande

Erik Torbjörn A
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Bra kundmottagande , förklarande om vad som gjorts och varför

Daniel Ove Ingmar P

Bra service och kundbemötande

Liv Maria E
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Jeg fikk mer enn jeg hadde forventet både av bilskøtsel og av å gjøre det enkelt og tidsbesparende for meg. En trivelig opplevelse fra begynnelse til slutt.

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Linn Tone Elisabeth L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Väldigt trevligt bemötande och riktigt nöjd med arbetet!

Bjarne Anselm A
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Det är en jätte bra verksta bra personal

Svar från ETJ Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Else Yl D
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Själva arbetet med att reparera skadan finns inget att klaga på, däremot tycker jag det är konstigt att jag ska betala diesel kostnaden mellan Arvika och Sunne och tillbaka. Kostnaden borde läggas på den försäkring som står för skadan. Det var jag som blev drabbad ändå måste jag stå för diesel kostnad. Framförallt borde man få information om detta när man lämnar in bilen, men det verkar vara en skälvklarhet hos er att ägaren av bilen ska stå för kostnaden. Varför man måste reparera bilen kan se olika ut.

Stig Roger T
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Leverer punktlig med god service og kvalitet.

Lena Ulla Kristina L
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Jag har varit kund hos er länge genom att jag har vinter förvaring av mina däck hos er och jag har tyckt det är bra nu har jag också börjat med service hos er och jag har både fått ett hjälpsamt vänligt bemötande

Malin Berglund A

Så trevliga och tillmötesgående personal. ☀️ Kunniga 🙏

Malin Camilla E
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Jättebra bemötande och bättre priser om man jämför med andra verkstäder. Inget att klaga på

Ard K
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Professionell. Flexibel . Hjälper ut när jag behöver bil i sista minuten. Ytterst trevlig bemanning. Ger trygghet!

Karl Anders G
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Trevligt bemötande, inget att klaga på.

Lisbeth Irene H
Skrev om ETJ Bilverkstad AB

Jag gjorde en tektylbehandling på min bil Bra mottagande av personalen mindre bra för plånboken