Väl bemött, bra förklaringar angående bilen.
Nordmarkens Motor Karlstad
Välkommen till Nordmarkens Motor Karlstad – din Autoexperten Bilverkstad i Karlstad! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra erfarna fordonstekniker hjälper dig med allt från felsökning och däckbyten med hjulförvaring på vårt däckhotell till AC-service och montering av dragkrok och...
13 omdömen om Nordmarkens Motor Karlstad
Gjorde en helt vanliga service som fungerar inga konstigheter.
..................................
Trevligt bemötande, väldigt trevlig personal🤗 Service av min sjuke🚗
Alltid bra bemötande från personalen. Gjorde en service.
Bytte bara batteri i nyckel men fick så bra hjälp
Jag fick vänta längre än det var uppgjort, på grund av en uppdatering som inte fungerade , i övrigt var det bra
Trevligt bemötande, utlovad tid för hämtning stämde. Sen får man se över tid hur arbetet / service håller. Peter
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Mycket bra bemötande av butikspersonal. Får svar direkt när man har frågor man undrar över.Lämnade in bilen för byte av bromsskivor och belägg bak.Mycket nöjd.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Jag fick snabbt tid för felsökning. De hjälpte mig att kontakta if försäkring. När svar kom därifrån så kunde de beställa grejer till att byta kamkedjan. Jag är jättenöjd med deras arbete.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Alltid trevligt bemötande på verkstaden. Förväntade att de skulle hitta felet och avhjälpa det och så blev det. Ny vattenpump
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Blev genuint vänligt bemött! Fick genast tillit till föreslagna årgärder. Förväntningar var noll eller snarare, hoppas att dom inte bluffar för mycket! Bytte startmotor. Det gick snabbt och jag fick korrekt information från början till slut. Världen blev vackrare för en stund/pensionist i Karlstad
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan
Bra dialog och jättebra service. :-)
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan