Bra och snabb service. Korrekta priser. Håller det dom lovar.
Olander's Plåt & Bil AB
Välkommen till Olanders Plåt & Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Säffle! Vi är din kompletta verkstad med både bilservice och skadeverkstad. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och hanterar allt från bromsreparationer och däckbyten till plåt- och lackskador samt hanterar försäkringsskador. Vi erbjuder...
22 omdömen om Olander's Plåt & Bil AB
Trevligt bemötande! Fick hjälpen jag behövde direkt.
Alltid hjälpsamma och trevliga. Kommer fortsätta lämna in bilen här i fortsättningen
Trevligt bemötande. Perfekt utfört arbete. Utmärkt tidshållning
Upplever Olanders som ärliga och med god service.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Olander's Plåt & Bil
Superbra service och bemötande
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänllig hälsning Olander´s Plåt & BIl
Alltid trevligt bemötande av kunnig personal
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Olander´s Plåt & Bil AB
Bra bemötande men jag fick ordna reservdelen själv.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Med Vänliga Hälsningar Olander´s Plåt & Bil AB
Gott bemötande och snabb service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Bra bemötande. Fick däremot inget besked om när bilen var klar. I detta fallet spelade det ingen roll enar vi inte behövde använda bilen.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande, kunnig personal, håller bokad tid samt rep.tid. Bra kvalitet på utfört arbere.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra kundmottagning och service på bilen
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra bemött. Påfyllning av gas i AC så jag kan köra i sommar utan rutor öppna🤗. Ser fram emot service av bilen till hösten.
Bra bemötande å servicetänk för att lösa akuta problem för kunden
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar verkstaden
Perfekt på alla sätt! Kunde inte vara bättre!
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsingar från verkstan
Bra bemötande, jag är nöjd! …….,..
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande, snabba leveranser, löser det mesta
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra upplägg, alltid inom tidsramen, kunniga med ”analoga” bilar … bra helt enkelt
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande.Räcker väl att skrlva.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevliga och tydligt prisupplägg på vad utfört arbete kan kosta. Bra service med mån om kund med prissänkningar. Lite brist i kommunikationen, annars väldigt nöjd! Köpte verkstads-tjänst.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Hälsningar Verkstan
Alltid personlig och pålitlig service. Känner att jag litar på deras information om bilen.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Som vanligt ett bra bemötande med korrekta uppgifter om priser mm. Jag efterlyser däremot ett meddelande per mess eller mail när bilen är klar. Skall inte behöva ringa och fråga
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre. Hälsningar Verkstan