Gjorde service på bilen. Autoexperten motsvarade mina förväntningar. Bra bemötande kommer att använda mig av Autoexperten i fortsättningen.
Autoexperten Hagfors
Välkommen till Autoexperten Hagfors – din Autoexperten Bilverkstad i Hagfors! Vi är din pålitliga bilverkstad på Uvedsvägen 9 där vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens föreskrifter, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, hjulinställning och däckservice med...
69 omdömen om Autoexperten Hagfors
Bra service Bra jobb Ingenting är omöjligt för dom Tur vi har Autoexpert Mvh Ben
Bra service och kundmötande. Får hjälp med det som behövs
Jättetrevliga och ett bra jobb jag gjorde en service på min bil
Alltid bra service och bra jobb.
Kanon. Alltid bra service. Trevlig personal
Jättebra och snabb service och trevlig personal.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande och bra service.
Fick snabb hjälp och bra service.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande snabbt färdigt god kola
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra bemötande, gick snabbt att få tid
Trevligt bemötande och bra service.
Bemötandet var bra Gjorde service på bilen fick sitta och vänta i två timmar. Sen lyste en varningslampa i bilen när jag åkte hem. Nu måste jag dit igen och höra med dom. Lite slarvigt tycker jag
Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutresultatet och tar med oss detta framåt.
Jag tycker det funkar så där ibland
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Den var bra. Bilen går än. Det var bara en oljeservice.
Trevligt bemötande. Hade lämnat bilen för service och de var snabba att ringa för att meddela när den var klar.
Bra bemötande personalen
Allt gick bra och smidig till slut. Men att hela tiden höra att jag har en ovanlig bil och blir utskrattad för det är kanske inte så kul. Autoexperten säger ju att de server alla bilmärken. Inte alla kan dock ha en Volvo...
Snabba , prisvärda, bra service
Inte så bra jobbat med att återställa servicemeddelandet i displayen.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Proffsigt bemötande och väl utfört arbete!
Bra service enkelt att boka tid hos er.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Trevligt bemötande bra service tidsbeställning gick fort
Väldigt trevligt bemötande, god service och bilen fungerar perfekt igen ☺️
Bra bemötande och snabb hjälp med mitt problem.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
En bra upplevelse och jag fick det jag förväntade mig och ett trevligt bemötande.
Trevligt bemött höga förväntningar.Sammanfatningsvis bra
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Kunnig, pålitlig och trevligt bemötande av all personal.
Bra bemötande på alla sätt och vis.
Bemötande mycket bra lämnade bilen och fick skjuts tillbaka till jobbet Ringde o meddelade när bilen var klar på eftermiddagen Hämtade bilen på kvällen o kunde betala dagen efter Oljebyte o filterbyte samt reparations jobb
Har blivit sämre under senaste året. Stressad ibland irriterad personal. Ej kompletta / felaktigt ifyllda servicerapporter.
Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.
Alltid trevligt bemötande, och bra service 👌
Nöjd med allt toppen personalen.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Nonchalant bemötande, håller inte tiden man bestämt.
Tack för att du berättar, vi tar detta på största allvar och kommer att följa upp detta.
Bra. Trevligt bemötande. Bra överlämning
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra service och trevlig personal 👍🏻
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra kundkontakt trevlig personal. Men för tok fördyrt för att byta länkarms bussningar Vänstet bak nästan 7000 + moms. Nä kommer nog endast att göra vanlig service med olja och filter där
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Personalen på Autoexperten är tillmötesgående och glada och trevliga med kompetent personal rekomenderas till andra.sen ett plus är att man kan köpa reservdelar och med dit kanon
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Försöker alltid att hjälpa mig på bästa möjliga sätt.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Efter en del missförstånd blev det bra . Jag ärnöjd ned jobbet.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Mycket bra bemötande av trevlig personal. Jobbet blev bra utfört.
Alltid positivt och trevligt bemötande och bra resultat
Toppen trevligt bemötande och profsigt arbete med bilen. 😀👍
Trevligt bemötande.smörjde bromsar.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Fåordig och hörde inte av sig när den var klar, annars var jobbet utmärkt gjort och timtaxan är som på de allra flesta ställen.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten
Härligt gäng som gör allt för att fixa problem så snart dom kan
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Hej! Tack för era hjälp. Jag har valt autoexperten i Hagfors. Varje gång jag får problem i min bil. Jag kontaktar er och jag får den hjälp jag behöver Tack för detta. Med vänlig hälsning Charles
Jag har varit en trogen kund till Hagfors Autoexpert. Tycker att hsg får bra service, kunnig personal. Känns tryggt. Och nu när man varit kund många år, känner de min bil
Jag har haft min bil inne på felsök två gånger 1: sades det vara drivknut, felet kvarstod efter reparation, kostnad 3000 2: sades vara styrväxel bytes kostnad 11800 Felet är fortfarande kvar på min bil, vad ska man göra nu?? Felet som jag påtalat knakar när man svänger. Har varit som en gissningslek hos verkstaden.Allt detta började när jag hade bilen på service i marsmånad. Kan inte fortsätta betala mer för fel som inte finns
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt. Vänligen Autoexperten
Helt perfekt, professionellt och trevligt.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten