Autoexperten Hagfors

Autoexperten Hagfors

• Badge2025
4.6
Få pris & boka Ring 0563-618 00 Dela

Välkommen till Autoexperten Hagfors – din Autoexperten Bilverkstad i Hagfors! Vi är din pålitliga bilverkstad på Uvedsvägen 9 där vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens föreskrifter, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, hjulinställning och däckservice med...

69 omdömen om Autoexperten Hagfors

Siv Pia Kristina S
Skrev om Autoexperten Hagfors

Gjorde service på bilen. Autoexperten motsvarade mina förväntningar. Bra bemötande kommer att använda mig av Autoexperten i fortsättningen.

Hamaid Hassine B
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra service Bra jobb Ingenting är omöjligt för dom Tur vi har Autoexpert Mvh Ben

Johan Magnus N
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra service och kundmötande. Får hjälp med det som behövs

Anna Carina B
Skrev om Autoexperten Hagfors

Jättetrevliga och ett bra jobb jag gjorde en service på min bil

Stig Ingvar J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Alltid bra service och bra jobb.

Filipstads Luftteknik A

Kanon. Alltid bra service. Trevlig personal

Laila Anna-Karin C
Skrev om Autoexperten Hagfors

Jättebra och snabb service och trevlig personal.

Svar från Autoexperten Hagfors

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bror Sigward Å
Skrev om Autoexperten Hagfors

Trevligt bemötande och bra service.

Karin Maria L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Fick snabb hjälp och bra service.

Leif Henry L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra bemötande snabbt färdigt god kola

Svar från Autoexperten Hagfors

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Rolf Berndt Börje H
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra bemötande, gick snabbt att få tid

Rolf Johnny L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Trevligt bemötande och bra service.

Bricke Lars-Åke L A
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bemötandet var bra Gjorde service på bilen fick sitta och vänta i två timmar. Sen lyste en varningslampa i bilen när jag åkte hem. Nu måste jag dit igen och höra med dom. Lite slarvigt tycker jag

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutresultatet och tar med oss detta framåt.

Peter Göte Jan-Olov J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Jag tycker det funkar så där ibland

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Erik Lars-Olof E
Skrev om Autoexperten Hagfors

Den var bra. Bilen går än. Det var bara en oljeservice.

Anna Camilla A
Skrev om Autoexperten Hagfors

Trevligt bemötande. Hade lämnat bilen för service och de var snabba att ringa för att meddela när den var klar.

Roland Bengt Christer O

Bra bemötande personalen

Gerardus Johannes Ma C
Skrev om Autoexperten Hagfors

Allt gick bra och smidig till slut. Men att hela tiden höra att jag har en ovanlig bil och blir utskrattad för det är kanske inte så kul. Autoexperten säger ju att de server alla bilmärken. Inte alla kan dock ha en Volvo...

Leif Krister Alla V

Snabba , prisvärda, bra service

Sven Benny Ingemar G
Skrev om Autoexperten Hagfors

Inte så bra jobbat med att återställa servicemeddelandet i displayen.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Mikael F
Skrev om Autoexperten Hagfors

Proffsigt bemötande och väl utfört arbete!

Johan Fredrik E
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra service enkelt att boka tid hos er.

Svar från Autoexperten Hagfors

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Kurt Görgen P
Skrev om Autoexperten Hagfors

Trevligt bemötande bra service tidsbeställning gick fort

Trude Margrethe L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Väldigt trevligt bemötande, god service och bilen fungerar perfekt igen ☺️

Torbjörn M
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra bemötande och snabb hjälp med mitt problem.

Jan-Olof B
Skrev om Autoexperten Hagfors

En bra upplevelse och jag fick det jag förväntade mig och ett trevligt bemötande.

Björn Evert A
Skrev om Autoexperten Hagfors

Trevligt bemött höga förväntningar.Sammanfatningsvis bra

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Maria Catarina H
Skrev om Autoexperten Hagfors

Kunnig, pålitlig och trevligt bemötande av all personal.

Per Thomas S
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra bemötande på alla sätt och vis.

Per Seved Verner O
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bemötande mycket bra lämnade bilen och fick skjuts tillbaka till jobbet Ringde o meddelade när bilen var klar på eftermiddagen Hämtade bilen på kvällen o kunde betala dagen efter Oljebyte o filterbyte samt reparations jobb

Lars-Ola Patrik L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Har blivit sämre under senaste året. Stressad ibland irriterad personal. Ej kompletta / felaktigt ifyllda servicerapporter.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.

Lena Camilla J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Alltid trevligt bemötande, och bra service 👌

Dzevad M
Skrev om Autoexperten Hagfors

Nöjd med allt toppen personalen.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Tore Johnny J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Nonchalant bemötande, håller inte tiden man bestämt.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för att du berättar, vi tar detta på största allvar och kommer att följa upp detta.

Karl Marcus Kristo G

Bra. Trevligt bemötande. Bra överlämning

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sälj & Butiksutveckling I V
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra service och trevlig personal 👍🏻

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Emma Karin Maria B
Skrev om Autoexperten Hagfors

Bra kundkontakt trevlig personal. Men för tok fördyrt för att byta länkarms bussningar Vänstet bak nästan 7000 + moms. Nä kommer nog endast att göra vanlig service med olja och filter där

Svar från Autoexperten Hagfors

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Gunnar Mats Erik E
Skrev om Autoexperten Hagfors

Personalen på Autoexperten är tillmötesgående och glada och trevliga med kompetent personal rekomenderas till andra.sen ett plus är att man kan köpa reservdelar och med dit kanon

Svar från Autoexperten Hagfors

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Pung Marie Annette J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Försöker alltid att hjälpa mig på bästa möjliga sätt.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Leif Gunnar J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Efter en del missförstånd blev det bra . Jag ärnöjd ned jobbet.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Magnus Christer A
Skrev om Autoexperten Hagfors

Mycket bra bemötande av trevlig personal. Jobbet blev bra utfört.

Jenny Irene B
Skrev om Autoexperten Hagfors

Alltid positivt och trevligt bemötande och bra resultat

Anders Thomas J
Skrev om Autoexperten Hagfors

Toppen trevligt bemötande och profsigt arbete med bilen. 😀👍

Ingrid Elin Helén B

Trevligt bemötande.smörjde bromsar.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Karl Anders B
Skrev om Autoexperten Hagfors

Fåordig och hörde inte av sig när den var klar, annars var jobbet utmärkt gjort och timtaxan är som på de allra flesta ställen.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för din feedback.  Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.  Vänligen Autoexperten

Carola Marie E
Skrev om Autoexperten Hagfors

Härligt gäng som gör allt för att fixa problem så snart dom kan

Svar från Autoexperten Hagfors

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Meduma Charles A
Skrev om Autoexperten Hagfors

Hej! Tack för era hjälp. Jag har valt autoexperten i Hagfors. Varje gång jag får problem i min bil. Jag kontaktar er och jag får den hjälp jag behöver Tack för detta. Med vänlig hälsning Charles

Svar från Autoexperten Hagfors

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Helena Martta P
Skrev om Autoexperten Hagfors

Jag har varit en trogen kund till Hagfors Autoexpert. Tycker att hsg får bra service, kunnig personal. Känns tryggt. Och nu när man varit kund många år, känner de min bil

Siv Magda L
Skrev om Autoexperten Hagfors

Jag har haft min bil inne på felsök två gånger 1: sades det vara drivknut, felet kvarstod efter reparation, kostnad 3000 2: sades vara styrväxel bytes kostnad 11800 Felet är fortfarande kvar på min bil, vad ska man göra nu?? Felet som jag påtalat knakar när man svänger. Har varit som en gissningslek hos verkstaden.Allt detta började när jag hade bilen på service i marsmånad. Kan inte fortsätta betala mer för fel som inte finns

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.  Vänligen Autoexperten

Nils-Åke Tommy K
Skrev om Autoexperten Hagfors

Helt perfekt, professionellt och trevligt.

Svar från Autoexperten Hagfors

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten