Nordlund Teknikkonsult AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 070-300 92 95 Dela

Välkommen till Nordlund Teknikkonsult AB – din Autoexperten Bilverkstad i Öjebyn! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och vi tar även hand om transportbilar. Vi erbjuder bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, montering av dragkrokar, installation av motor- och kupévärmare och byte av hjullager....

16 omdömen om Nordlund Teknikkonsult AB

Lars Tommy Ö
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Väldigt kunnig och trevlig personal. Bra service.

Per Erik O

Bra service trevligt bemötande

Mats Granbergs T
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Bara positivt och bra kunnande och ett bra bemötande

Lars Ö

Trevligt mottagande Snabb prisförfrågan

Per Lennart G
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Oljeservice på BMW X3 30d Trevligt bemötande. Har hög tilltro avseende kompetens och utförande.

Nils Håkan Eugen M
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Här får man alltid ett suveränt utfört jobb o service! Trevlig o kunnig personal gör att dom sköter om alla våra bilar på Bästa sätt!!! När man lämnar verkstan så är båda jag o plånboken glada🥰 Rekommenderas varmt!

Hans Peter A
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Trevlig personal med bra bemötande.

Britta Christina B
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Bra bemötande Höga förväntningar, som de levde upp till Stefan Jele är kunnig och serviceinriktad Rekommenderar gärna Nordlund Teknikkonsult till mina vänner

Ann Emma Sofia Å
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Alltid bra bemötande och service!

Erik Roger L
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Känning personal tycker jag xxxx

Linda Katrina Ö
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Bra bemötande och snabb service.

Jan Erik Patrik V
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Snabbt och bra jobb till ett rimligt pris!

Svar från Nordlund Teknikkonsult AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning Nordlund Teknikkonsult

Barbro Mari E
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Arbetet bestod i att flytta motorvärmaruttaget. Arbetet gick snabbt och bra utfört. Ett väl bemötande gjorde att det blev extra bra besök

Svar från Nordlund Teknikkonsult AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Med Vänliga Hälsningar Nordlund Teknikkonsult AB

Pär I
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Mycket bra service och bemötande!

Svar från Nordlund Teknikkonsult AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Cris G
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Engagerad i ett professionellt kundbemötande med stort fokus på transparens, ärlighet och pålitlig serviceleverans.

Svar från Nordlund Teknikkonsult AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Ulf Robin Å
Skrev om Nordlund Teknikkonsult AB

Utmärk riktig bra riktigt bra utmärkt riktigt bra

Svar från Nordlund Teknikkonsult AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan