Bra service och kunnig personal
Nordlund Teknikkonsult AB
Välkommen till Nordlund Teknikkonsult AB – din Autoexperten Bilverkstad i Öjebyn! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och vi tar även hand om transportbilar. Vi erbjuder bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, montering av dragkrokar, installation av motor- och kupévärmare och byte av hjullager....
182 omdömen om Nordlund Teknikkonsult AB
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Trevlig och duktig personal. Service inriktade
Bra bemötande o bra service 👌
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket bra bemötande framförallt av Stefan j. De uppfyllde alla mina förväntningar. Stnd.service på volvo S80 samt service på ett släpvagn.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Jag fick ett mycket bra intryck av personalen.Kunnig och serviceinriktad.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Som vanligt en superbra servis.
Service på bil . Mycket bra bemötande och tjänstvillig personal.
Trevligt folk och bra service.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande. Förväntade mig oljebyte fick en motorlampa släkt +en ny del isatt
Toppen ni gjorde ett bra jobb !
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabbt bra bemötande, allt fungerade som förväntat som överenskommet
Mycket väl bemött, dom gör ett fantastiskt bra jobb, lämnade in bilen för service ,kommer fortsätta lämna in bilen där.🤗
Fixade handbromsen på min Corolla till bra pris + besiktade den gratis utan att jag frågat om det! Bäst!
Alltid tillmötesgående och gör ett utomordentligt noggranna jobb, har under flera års tid anlitat dom och kommer så att fortsätta
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket smidigt besök och mottagande
Alltid lika trevligt bemötande av Stefan Fixar min problem med ett leende
Snabbt och professionellt arbete. Trevlig personal.
Trevlig kontakt Nordlund. Fakturan blev mycket lägre än offerten.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra teknisk service, trevligt bemötande. Bra! Kan rekomendera andra Jeja Stefan !Kommer inte på något mer att skriva
Jag är jätte nöid på er. Bemötande service allt
Trevlig och kunnig. Vi är nöjd med servicen. Vi ska boka ny tid för att reparera fel som hittades som vi ville kolla upp.
Bra service om än det tog lite tid men det var leveranstiden av delar som var problemet. Dom man väl fick grejerna så gick det fort och blev bra.
Tack! Jag är så nöjd. bra personal och bra bemötande
Tacksam för en god service och hjälp att få min bil genom besiktningen.
Bra bemötande av personalen . Kunniga,. Det är lång väntetid, det kanske behövs fler mekaniker
Trevligt bemötande och förståelse för vad jag som kund vill och behöver få gjort. Det som ska åtgärdas blir gjort och jag som icke 'bilkunnig' känner att jag får adekvata råd och inga 'onödiga tips och trix'!
Bra service! Trevligt bemötande. Tydlig kommunikation kring pris, när bilen var klar och förslag på åtgärder!
Bra service och bra bemötande.
Mycket väl bemött å trevlig personal!! Är ju lång väntetid å komma dit men klämde in ett motorvärmare byte
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Mycket trevligt bemötande och snabb service
Bra bemötande och bra service.
Bra Verkstad och bra bemötande!!
Väldigt bra mottagande, känner mig väl omhändertagen. Proffsiga, rekommenderas varmt
Bra service jag fick ur bilen i tid och priset blev det vi hade gjort upp jag beställde en 15 tusen mila service
Bra service, och bilen var klar i utsatt tid.
Alltid bra kvalité och service.
Trevligt bemötande och förhoppningsvis gott arbete
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Det är mycket seriöst och bra företag alltid glada och trevliga . Jag serverar bilen där och kan med gott samvete rekommendera andra att servera bilen där
Rolig otrevlig personal som ställer upp för mej som kund. Kan gärna rekommendera er.
Alltid gott bemötande och servicevilja.
Trevligt bemötande. Har alltid varit nöjd klar och tydlig kommunikation. Har aldrig behövt vänta” på bilen. Bilen är alltid färdig som planerat.Bra med SMS när bilen är färdig.
Jag känner mej alltid varmt välkommen 👍
Jättebra bemötande och bra service Byte av bromsok och bromsbelägg .
Snabbt och bra utfört arbete.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Helt perfekt helnöjd!!!! Proffesionellt
Lämnade in bilen 07.00 på morgonen och fick hämta bilen 14.30. Lite lång tid för att byta olja på min automatväxellåda.
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Trevliga och mycket kompetenta. Rimliga priser. Bäst i stan!
Bra bemötande och snabb service.Kollade kopplingen och luftade den och bytte bromsvätska.
Funkade väldigt bra, jag är mycket nöjd