Nord Service

Nord Service

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Nord Service i Kiruna AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kiruna! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, däckomläggning och hjulförvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador och hjälper...

180 omdömen om Nord Service

Per Gustav I
Skrev om Nord Service

Jöttebra service med kunden i centrum

Per Rune A
Skrev om Nord Service

Bra bemötande, trevlig personal Prisvärt Årlig service första gången här, men det blir nästa år också

Maud Ann-Sofie L
Skrev om Nord Service

Väldigt bra bemötande och service

Svar från Nord Service

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Susanne Maria H
Skrev om Nord Service

Bra info och trevligt bemötande.

Svar från Nord Service

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Stefan Ingemar T

Trevligt bemötande inga problem

Lars Christoffer Vilh B

Mycket nöjd med denna verkstad. Trevligt bemötande, tydlig information och jobbet blev gjort snabbt och professionellt. Inga konstigheter och priset stämde med det som sagts. Känns tryggt att lämna bilen här. Rekommenderas!

Svar från Nord Service

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Jens Oskar F
Skrev om Nord Service

Sjukaste priserna jag varit med om. Jävla korpar

Svar från Nord Service

Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.

Hans Krister W
Skrev om Nord Service

Kunnig proffsig personal litar på dem

Agneta Britt-Marie M

Alltid bra och trevligt bemötande. Man vet att det blir ordentligt.

Svar från Nord Service

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven V
Skrev om Nord Service

Man kännde sig väl omhändertagen från lnlämnining av bilen till hämtning.

Svar från Nord Service

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Ulf Ingemar F
Skrev om Nord Service

Bra utfört arbete. Trevligt bemötande av personal. Rekommenderas.

Nils Olof E
Skrev om Nord Service

Mkt gott intryck av service och bemötande. Men ni glömde fästa det motorvärmaruttaget.

Svar från Nord Service

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Rolf Ingemar F
Skrev om Nord Service

Bra bemötande och information om vad som ingår i 4 tusen mils service samt snabbt utför jobb. Bra protokoll på alla utförda punkter.

Anna Marlene R

Bra Service och trevlig personal

Nils Thomas L
Skrev om Nord Service

Bra bemötande och förväntningar.

Thom Roger F
Skrev om Nord Service

Bra bemötande, snabb service tid, bra beskrivning på utförda felsökning och åtgärder.

Svar från Nord Service

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Lisa Marie Erika S

Trevligt bemötande, lätt att få kontakt! Bra service!

Heikki Samuel K

Helt ok. Som vanligt bra Service

Bengt Daniel S
Skrev om Nord Service

Suverän service och suveränt mottagande

Hugo Anders S
Skrev om Nord Service

Bra bemötande, genomförande och slutleverans.

Johan Fredrik E
Skrev om Nord Service

Snabb kunde de ta in bilen, problemen lösta och blev inte ruinerad.

Björn Roger D
Skrev om Nord Service

Mycket bra och snabba med tid efter förfrågan om service!

Hans Joakim A
Skrev om Nord Service

Mycket bra och kundvänligt bemötande! Ringde för att få prisförslag samt evt boka tid för felsökning av bilen, fick besked om att komma och lämna bilen under em så skulle dom kolla över nästa dag. Påföljande dag fick vi ett sms kl 07:40 om att bilen var klar att hämta och att problemet var åtgärdat! Fantastisk service, 5/5 :)

Svar från Nord Service

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Erik Samuel W
Skrev om Nord Service

Jag blev trevligt bemött, dom frågor jag hade blev besvarade. Det togs fram två alternativ, fick båda alternativen förklarade samt jämförda med pris och genomförande men även deras egna rekommendationer (Dom tyckte det borde räcka med den billigare alternativet). Mina förväntningar blev uppfyllda och mer därav, kompetent och pedagogisk personal. Haft klonkande ljud i framhjul, fanns ett glapp i spindelled. Spindelled utbytt men fick även tips och "bra att hålla utkik" tips på saker som kan komma att behövas åtgärdas senare i framtiden.

Stefan Jesper B
Skrev om Nord Service

Utmärkt bemötande, snabba, vettiga priser

Anders Olov B
Skrev om Nord Service

Bra kundbemötande med Snabb och bra service

Lena Maria Katarina U

Jag hade tid kl 07.00 på morgonen och trodde bilen skulle tas in till verkstaden då, men den har stått ute i kyla fram till eftermiddagen med följden att grönsaker som jag hade i bilen frös sönder. Jag valde att lämna dem i bilen istället för att ta dem på min promenad i 27-gradig kyla. Annars är jag nöjd med bemötande och service.

Svar från Nord Service

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Hans Peter L
Skrev om Nord Service

Enkelt att boka och snabb och tydlig återkoppling om kostnad mm. Bra återkoppling efter utfört arbete och även rekomendation om annat som eventuellt behöver åtgärdas. Bra bemötande!

Karl Stefan N
Skrev om Nord Service

Dyrare än va dom sa det skulle vara vilket va en besvikelse.

Svar från Nord Service

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Christer Rolf Ingemar P

Det gick lätt att boka in en tid som passade mig med så kort varsel. De var snabba, proffsiga och billiga.

Tanja Kristiina K
Skrev om Nord Service

Väldigt bra bemötand trevlig och saklig personal

Manja A
Skrev om Nord Service

Toppen Verkstad- inget att klaga på

Johan Urban Patrik T

Fick snabbt tid för service. Motorolja och bränslefilter bytt. Bra service.

Harry Mattias Y
Skrev om Nord Service

Fanns inte tid, men dom kunde tränga in felsökningen på min bil ändå, med kort varsel. Dock väldigt dyrt för en felsökningen...

Svar från Nord Service

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Anne Elisabet J
Skrev om Nord Service

Kände mig viktig som kund. Fick information om hur arbetet hade genomförts och gått till med att byta glödstift på bilen.

Maskintjänst I Kiruna A

Bra service, Uppfyllde alla förväntningar,

Lundbergs Eltjänst A

Jättebra service. Mycket nöjd

Highcon A
Skrev om Nord Service

Bra bemötande och verkligen kunnig personal

Ingrid Maria Erika L

Bra bemötande, trevlig personal och fina lokaler!

Svar från Nord Service

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Maria Sofie P
Skrev om Nord Service

Mottagandet var trevligt. Upplägget kändes suveränt och gjort för att jag ska kunna se (transparens) vad som gjorts och vad jag betalar för. Hanteringen gick snabbt trots att jag hade flera fel som behövde åtgärdas. Allt i allt var detta en trevlig upplevelse och jag kommer att återkomma när så behövs. Tack för snabb och grym service!

Ulf Erik B
Skrev om Nord Service

Bra service trots lite missförstånd

Svar från Nord Service

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Per Erik H
Skrev om Nord Service

Lätt att få kontakt med o bra bemötande

Ingrid Maria H
Skrev om Nord Service

Snabb hjälp, trevlig personal och prisvärt.

Svar från Nord Service

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Kasper Börje Erik J

Nord Service hjälpte mig med köp av reservdelar, mycket hjälpsamma!

Sten Yngve L
Skrev om Nord Service

Mycket bra service och trevligt bemötande jag rekommenderar Nord service

Eva Valborg Mariann R

Årlig service. Trevligt bemötande. Bilen var klar enligt utlovad tid. Genomgång av ev. framtida åtgärder.

Per Tomas S
Skrev om Nord Service

Löste det jag bad om, bra service

Elhadji Ismaila G
Skrev om Nord Service

Det gick Snabbt och det gillar man

Arval A
Skrev om Nord Service

Bästa service verkstad i kiruna

Leif Torgny S
Skrev om Nord Service

Helt ok service Och bra att pengarna går till barncancerfonden