Årlig service. Trevligt bemötande. Bilen var klar enligt utlovad tid. Genomgång av ev. framtida åtgärder.
Nord Service
Välkommen till Nord Service i Kiruna AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kiruna! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, däckomläggning och hjulförvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador och hjälper...
135 omdömen om Nord Service
Löste det jag bad om, bra service
Det gick Snabbt och det gillar man
Bästa service verkstad i kiruna
Helt ok service Och bra att pengarna går till barncancerfonden
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service och snabba att fixa felen min bil hade.
Bra mottagande i kund. Bra redovisning av meksnikern på vad som gjorts plus sånt som behöver åtgärdas längre fram.
Bättre service går inte att få och dom besitter en stor kunskap inom fordon.
Snabb, kreativ och hjälpsam service!
Mycket bra bemötande. Vi lämnar alltid jobbilarna där
Trevligt bemötande, och servicen på min bil gjordes snabbt på en dag.
Kanonbra service. Bra information.
Snabb och bra service och vänligt bemötande.
Bra service , och bra bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra uppmötande, trevlig personal. Jag är väldigt nöjd med repet. MVH Jari Falck.
Bra bemötande både vid inlämning och utlämning. Klara snabbare än beräknat.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Bra mottagande vid bokning av felsök, bra återkoppling efter felsök och tips på hur jag kan gå vidare med problemet. Uppriktig med svårigheterna att lösa problemet
Väldigt trevliga och snabb service. Tydlig information om vad det gjort.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Bra service och snabb lösning på problemet
Allt fungerade utmärkt med servicen
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra service och bemötande av personal
Bra och snabb reservdels service
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Profektionellt och vänligt bemött. Uppfyllde helt mina föväntningar. Klart och tydligt besked när servicen var utförd och bilen klar för hämtning.
Bra bemötande och bilen blev klar på utsatt tid.
Alltid full service o proffsiga
Snabbt, smidigt och bra service.
Mycket väl bemött gick igenom vad som skulle göras Väl bemött och bra kontakt med personal Första servicen på bilen
Bra upplevelse allt från mottagande till Avslut
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Ett jättetrevligt bemötande av alla
Bra service! Bra kundmottagning och yrevlig kunnig personal!
Mycket bra kundbemötande Trevlig personal snabba åtgärder Service på bilen snabbt och smidigt
Bra service och kunnig personal.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Toppen service! Rätt pris, väldigt nöjd
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Noga, vi satte dit en Dragkrok på en BMW IX dessa två killar som jobbade med bilen kan vi bara säga att vi är nöjda med arbetet.utfördes I Kiruna. Mvh/ Christer Eklund
Snabb och bra service! De informerade även om vad som behöver åtgärdas vidare, vilket jag uppskattar.
Trevlig personal, rimligt priser och snabb service
Toppen toppen änglar finns så jag slapp körförbud 🌺
Blir väl bemött vid ankomst. Däckbyte åtgärdades direkt vid ankomst. Bjuder på kaffe under tiden. Trevlig personal, mycket bra service.
Bra bemötande och utmärkt service.
Bra bemött👍 Dom gjorde service på bilen.
Mycket trevlig personal, bra priser och ett utmärkt jobb på min bil
Gick snabbt att få hjälp med min trasiga bil. Trevlig personal också!
Trevligt bemötande och snabb service vid relativt akut däckbyte. Alltid nöjd vid kontakt med Nord Service.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Uppfattar dom som kunnig, bra service och trevlig
NIKKALUOKTA är en underbar plats som låter naturen ta plats i symbios med besökare för en skön upplevelse utan stress och måsten.
Bra sammanfattning av utförda arbeten
Bra bemötande fick snabbhet en bokad tid
Bra bemötande. Fick gjort det som skulle göras.
Bra bemötande av personalen på Nord Service i Kiruna.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra att göra med. Duktiga mekaniker men lite dyra. Men blir lätt så med typ ingen konkurrens.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.