Nord Service

Nord Service

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6

Välkommen till Nord Service i Kiruna AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kiruna! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, däckomläggning och hjulförvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador och hjälper...

35 omdömen om Nord Service

Adeca Utbildning A

Enkelt och bra utförda jobb !

Peter Sune B
Skrev om Nord Service

Snabbt och enkelt. Fixade fram en drivaxel och lagade bilen direkt så midsommar räddades.

Ulf Göran B
Skrev om Nord Service

Snabbt och effektivt denna gång!

Johan Lennart K

Bra service . Men dyrt för att serva en gammal Saab 5500kr

Emmalie Ellen Maria S

Bäst! Förstahandsvalet när det kommer till bilverkstad

Axel Lennart Ragnar F

Bra bemötande. Mycket Goda kunskaper om bilar. Bra redovisning om problemlösningar. Helt nöjd. Mvh/

Kristina Anita M
Skrev om Nord Service

Bra bemötande vid ankomst. Prisuppgift vid tidsbokning. Kändes tryggt att lämna bilen. Kommer garanterat igen

Carl Joel Victor R

Jag uppskattar offerten som jag fick via mail för att granska och godkänna innan min tid. Det gjorde det enkelt och tydligt att se vad vi kommit överens om på telefon. Inga oklarheter!

Anders Torbjörn Z

Snabba raka besked och Prisuppgift direkt. Personligt bemötande: Oja visst mycket bra.

Mattias Rolf Ingemar K

Byte av vattenpump allt gick väldigt snabbt och smärtfritt

Ida Katarina Viktoria M

Snabb och bra service. Bra information om åtgärd och fint bemötande av personal. Uppskattar kundsidan där man kan se vad som gjorts osv. Anledning till att det inte är 5/5 är för att hemsidan skulle kunna utvecklas med tydligare kontaktinformation.

Ida Katarina Viktoria M och Marknadsteamet A gillar detta
Svar från Nord Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Vänligen Autoexperten

Kiruna Billackering A

Proffsig personal rakt igenom. Fick ett pris som dom höll och det gick till och med snabbare än beräknat.

Pfk Spår Konsult A

Alltid snabb service och trevlig personal.

Kiruna K
Skrev om Nord Service

Bra service och trevligt bemötande.

Sandra Maria N

Mycket bra , dom löste mitt ac problem till ett bra pris , Tack

Carolina Maria C
Skrev om Nord Service

Gjorde service och bromsbyte. Fick ett bra och trevligt bemötande. De var tydliga med att förklara vad de gjort och varför. Nöjd.

Karl Ingvar K
Skrev om Nord Service

Mycket bra service. Alltid vänligt mottagande,trevlig personal.

Gunilla Ulrika U
Skrev om Nord Service

Helt korrekt min första tur till denna firma. Bra!

Mats Sune J
Skrev om Nord Service

Bra bemötanden, bra service, höll överenskommen kostnad

Svar från Nord Service

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten

Stig Kjell Roger T

Mycket bra, trevligt bemötande & bra service. Kamremsbyte vattenpump olje filter drivrem

Svar från Nord Service

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten

Per Oskar Håkan W

Bra bemötande, man får den hjälp man behöver, kunnig personal.

Walop Konsult A
Skrev om Nord Service

Mycket bra service och kundbemötande.

Svar från Nord Service

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Bo Lennart S
Skrev om Nord Service

Bra service å kunniga trevlig personal

Svar från Nord Service

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Nord Service

Ann Britt-Marie M

Bra service. Bra utfört arbete. Trevligt bemötande

Svar från Nord Service

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Thoren F
Skrev om Nord Service

Snabbt och professionell hantering av åtgärderna som behövdes göras.

Svar från Nord Service

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Alf Robert U
Skrev om Nord Service

Bra service och personal proffetionellt.

Hanna Susanna S
Skrev om Nord Service

Trevligt bemötande, proffesionellt arbete. Väldigt nöjd!

Svar från Nord Service

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Mats Ove I
Skrev om Nord Service

Proffesionellt, bra. En verkstad som inger förtroende.

Svar från Nord Service

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänliga hälsningar verkstaden

Gunnel Anna Maria A

Alltid väl bemötande om jag har nåt problem åker jag till Grabbarna på Verkstan och när problemet är löst far jag hem nöjd boch glad

Svar från Nord Service

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Joel William S
Skrev om Nord Service

Fullständigt magisk upplevelse, från start till slut. Min bil känns som ny

Svar från Nord Service

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hans Ove Albert E
Skrev om Nord Service

Alltid sakligt bemötande och bra utförda rep eller servicearbete !!

Svar från Nord Service

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen.Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Henry Göran L
Skrev om Nord Service

Superbra och snabb service. Felet hittades och åtgärdades snabbt.

Jan Andreas K
Skrev om Nord Service

Snabb och bra service och hjälpsamma.

Svar från Nord Service

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan

Thore Jan-Ola J
Skrev om Nord Service

Bra bemötande och beskrivning av utfört arbete!

Lars Åke Roger B
Skrev om Nord Service

Blev riktigt bra bemött, har bytt alla bromsbackar i två olika besök. Senast ville jag byta bak och få bort skriket från frambromsarna. Det låter fortfarande i bland från dem. Försvinner det inte kommer jag att besöka verkstan igen.

Svar från Nord Service

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan