Jöttebra service med kunden i centrum
Nord Service
Välkommen till Nord Service i Kiruna AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kiruna! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, däckomläggning och hjulförvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador och hjälper...
180 omdömen om Nord Service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande, trevlig personal Prisvärt Årlig service första gången här, men det blir nästa år också
Väldigt bra bemötande och service
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra info och trevligt bemötande.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande inga problem
Mycket nöjd med denna verkstad. Trevligt bemötande, tydlig information och jobbet blev gjort snabbt och professionellt. Inga konstigheter och priset stämde med det som sagts. Känns tryggt att lämna bilen här. Rekommenderas!
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Sjukaste priserna jag varit med om. Jävla korpar
Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.
Kunnig proffsig personal litar på dem
Alltid bra och trevligt bemötande. Man vet att det blir ordentligt.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Man kännde sig väl omhändertagen från lnlämnining av bilen till hämtning.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bra utfört arbete. Trevligt bemötande av personal. Rekommenderas.
Mkt gott intryck av service och bemötande. Men ni glömde fästa det motorvärmaruttaget.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande och information om vad som ingår i 4 tusen mils service samt snabbt utför jobb. Bra protokoll på alla utförda punkter.
Bra Service och trevlig personal
Bra bemötande och förväntningar.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande, snabb service tid, bra beskrivning på utförda felsökning och åtgärder.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Trevligt bemötande, lätt att få kontakt! Bra service!
Helt ok. Som vanligt bra Service
Suverän service och suveränt mottagande
Bra bemötande, genomförande och slutleverans.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb kunde de ta in bilen, problemen lösta och blev inte ruinerad.
Mycket bra och snabba med tid efter förfrågan om service!
Mycket bra och kundvänligt bemötande! Ringde för att få prisförslag samt evt boka tid för felsökning av bilen, fick besked om att komma och lämna bilen under em så skulle dom kolla över nästa dag. Påföljande dag fick vi ett sms kl 07:40 om att bilen var klar att hämta och att problemet var åtgärdat! Fantastisk service, 5/5 :)
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag blev trevligt bemött, dom frågor jag hade blev besvarade. Det togs fram två alternativ, fick båda alternativen förklarade samt jämförda med pris och genomförande men även deras egna rekommendationer (Dom tyckte det borde räcka med den billigare alternativet). Mina förväntningar blev uppfyllda och mer därav, kompetent och pedagogisk personal. Haft klonkande ljud i framhjul, fanns ett glapp i spindelled. Spindelled utbytt men fick även tips och "bra att hålla utkik" tips på saker som kan komma att behövas åtgärdas senare i framtiden.
Utmärkt bemötande, snabba, vettiga priser
Bra kundbemötande med Snabb och bra service
Jag hade tid kl 07.00 på morgonen och trodde bilen skulle tas in till verkstaden då, men den har stått ute i kyla fram till eftermiddagen med följden att grönsaker som jag hade i bilen frös sönder. Jag valde att lämna dem i bilen istället för att ta dem på min promenad i 27-gradig kyla. Annars är jag nöjd med bemötande och service.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Enkelt att boka och snabb och tydlig återkoppling om kostnad mm. Bra återkoppling efter utfört arbete och även rekomendation om annat som eventuellt behöver åtgärdas. Bra bemötande!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Dyrare än va dom sa det skulle vara vilket va en besvikelse.
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Det gick lätt att boka in en tid som passade mig med så kort varsel. De var snabba, proffsiga och billiga.
Väldigt bra bemötand trevlig och saklig personal
Toppen Verkstad- inget att klaga på
Fick snabbt tid för service. Motorolja och bränslefilter bytt. Bra service.
Fanns inte tid, men dom kunde tränga in felsökningen på min bil ändå, med kort varsel. Dock väldigt dyrt för en felsökningen...
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Kände mig viktig som kund. Fick information om hur arbetet hade genomförts och gått till med att byta glödstift på bilen.
Bra service, Uppfyllde alla förväntningar,
Jättebra service. Mycket nöjd
Bra bemötande och verkligen kunnig personal
Bra bemötande, trevlig personal och fina lokaler!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mottagandet var trevligt. Upplägget kändes suveränt och gjort för att jag ska kunna se (transparens) vad som gjorts och vad jag betalar för. Hanteringen gick snabbt trots att jag hade flera fel som behövde åtgärdas. Allt i allt var detta en trevlig upplevelse och jag kommer att återkomma när så behövs. Tack för snabb och grym service!
Bra service trots lite missförstånd
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Lätt att få kontakt med o bra bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb hjälp, trevlig personal och prisvärt.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Nord Service hjälpte mig med köp av reservdelar, mycket hjälpsamma!
Mycket bra service och trevligt bemötande jag rekommenderar Nord service
Årlig service. Trevligt bemötande. Bilen var klar enligt utlovad tid. Genomgång av ev. framtida åtgärder.
Löste det jag bad om, bra service
Det gick Snabbt och det gillar man
Bästa service verkstad i kiruna
Helt ok service Och bra att pengarna går till barncancerfonden