Nord Service

Nord Service

• BadgeTwoYears
4.7
Ligue 0980-160 50 Compartilhar

Välkommen till Nord Service i Kiruna AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kiruna! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, däckomläggning och hjulförvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador och hjälper...

209 omdömen om Nord Service

Tony Kurt Christoff F
Escreveu sobre Nord Service

Snabb och trevlig service, och ärlig också! Blir min servicepartner på bilar här i Kiruna!

Svar från Nord Service

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Erik Olof L
Escreveu sobre Nord Service

Bra mottagande och bedömning av broblemet och tidshållning , samt bra kontakt under tiden.

Gun Maj-Britt O
Escreveu sobre Nord Service

Trevligt bemötande redan vid tidsbokningen via telefon och även på kontoret, kände mig välkommen. Arbetsprotokoll tillgängligt för mig och lite "småprat"om dagens service. Har anlitat Nordservice i flera år för den årliga servicen och alltid varit nöjd.

Niklavs A
Escreveu sobre Nord Service

Really helpfull and kind people

Nord Service I Kiruna A
Escreveu sobre Nord Service

Suverän service,hämtade bilen och körde tillbaka den när den var klar.👍

Svar från Nord Service

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.

Fred Tommy Ö
Escreveu sobre Nord Service

Kunnig personal och bra bemötande.

Svar från Nord Service

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Rasmus Alexander A

Mycket bra ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hans Olof B
Escreveu sobre Nord Service

Mkt bra service och utförande. Bra kommunikation och trevligt bemötande

Svar från Nord Service

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Erik Karl Magnus E
Escreveu sobre Nord Service

Välfungerande process, från offert till reparation och utlämning av bil. Arbetet utfördes enligt plan och med rätt delar. Uppskattar den återkoppling jag fick efteråt från servicetekniker om hur det gått med jobbet.

Svar från Nord Service

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Jimmie L
Escreveu sobre Nord Service

Mycket bra service, hittade lösningar istället för att beställa nytt. Bra återkoppling och utförande.

Svar från Nord Service

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Kjell Olof K
Escreveu sobre Nord Service

Jag blev bra bemött. Dom gjorde en service på bilen och det fungerade som förväntat.

Inger Astrid Maria L
Escreveu sobre Nord Service

Mycket bra proffsig och kunnig service

Tekniska Verken I Kiruna A

Bra service, Trevligt bemötande, hjälpsamma, Löser alla problem

Carina Lucia H
Escreveu sobre Nord Service

Trevligt bemötande av personalen och ett bra jobb har dem gjort. Nöjd Carina

Svar från Nord Service

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Johan Tomas V
Escreveu sobre Nord Service

Delen jag ville ha fanns hemma till ett vettigt pris. Trevlig personal

Rolf Arnold Conny B
Escreveu sobre Nord Service

Mycket nöjd med min service av min bil på Nord Service, trevlig och bra personal

Astrid Carina V
Escreveu sobre Nord Service

Otroligt trevlig, hjälpsam och professionell personal. Kommer med säker säkerhet anlita dom igen.

Jonas Bernhard B
Escreveu sobre Nord Service

Mycket bra och snabb service..

Maggan N

Jättetrevlig och kunnig personal

Inger Anita K
Escreveu sobre Nord Service

Bilen startade inte efter servicen och kunde inte hämtas vilket var en liten miss men beror på felaktigt givare.

Svar från Nord Service

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Helge Robert L
Escreveu sobre Nord Service

Lösningsorienterad,Trevlig och Hjälpsam personal.

Kent Ingvar H
Escreveu sobre Nord Service

Mkt proffsigt och trevligt bemötande. Väldigt kompetenta. Kan varmt rekommenderas!

Maj Ingrid Birg R
Escreveu sobre Nord Service

Väldigt trevlig personal och jag blev mycket bra bemött. Man kollade det jag bad om och fick tillbaka bilen den tiden jag hoppades på. Upplever bra ordning och bra information. Det gjordes en service på bilen

Svar från Nord Service

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Siv-Inger H
Escreveu sobre Nord Service

Rekomenderas, bra service och trevligt bemötande 🤗

Ernst Ove Henrik L
Escreveu sobre Nord Service

Mycket bra trevlig personal bra arbete tack

Svar från Nord Service

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Per Arild A
Escreveu sobre Nord Service

Hadde en emergency situasjon og Nord Service hjalp meg på sparket å løste problemet for meg pø en gang så jeg kunne fortsette min tur hjem.

Svar från Nord Service

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Jonas Ingemar E
Escreveu sobre Nord Service

Proffsigt bemötande och snabbt utfört arbete.

Svar från Nord Service

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Bror Erik O
Escreveu sobre Nord Service

Allt gick exemplariskt bra service 👍

Kaj Olavi B
Escreveu sobre Nord Service

Ett bra personligt bemötande och trevlig få direkt feedback av själva teknikern om själva servicen.

Per Gustav I
Escreveu sobre Nord Service

Jöttebra service med kunden i centrum

Svar från Nord Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Per Rune A
Escreveu sobre Nord Service

Bra bemötande, trevlig personal Prisvärt Årlig service första gången här, men det blir nästa år också

Maud Ann-Sofie L
Escreveu sobre Nord Service

Väldigt bra bemötande och service

Susanne Maria H
Escreveu sobre Nord Service

Bra info och trevligt bemötande.

Svar från Nord Service

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Stefan Ingemar T

Trevligt bemötande inga problem

Lars Christoffer Vilh B
Escreveu sobre Nord Service

Mycket nöjd med denna verkstad. Trevligt bemötande, tydlig information och jobbet blev gjort snabbt och professionellt. Inga konstigheter och priset stämde med det som sagts. Känns tryggt att lämna bilen här. Rekommenderas!

Jens Oskar F
Escreveu sobre Nord Service

Sjukaste priserna jag varit med om. Jävla korpar

Svar från Nord Service

Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.

Hans Krister W
Escreveu sobre Nord Service

Kunnig proffsig personal litar på dem

Agneta Britt-Marie M
Escreveu sobre Nord Service

Alltid bra och trevligt bemötande. Man vet att det blir ordentligt.

Svar från Nord Service

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven V
Escreveu sobre Nord Service

Man kännde sig väl omhändertagen från lnlämnining av bilen till hämtning.

Ulf Ingemar F
Escreveu sobre Nord Service

Bra utfört arbete. Trevligt bemötande av personal. Rekommenderas.

Nils Olof E
Escreveu sobre Nord Service

Mkt gott intryck av service och bemötande. Men ni glömde fästa det motorvärmaruttaget.

Svar från Nord Service

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Rolf Ingemar F
Escreveu sobre Nord Service

Bra bemötande och information om vad som ingår i 4 tusen mils service samt snabbt utför jobb. Bra protokoll på alla utförda punkter.

Anna Marlene R

Bra Service och trevlig personal

Nils Thomas L
Escreveu sobre Nord Service

Bra bemötande och förväntningar.

Svar från Nord Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Thom Roger F
Escreveu sobre Nord Service

Bra bemötande, snabb service tid, bra beskrivning på utförda felsökning och åtgärder.

Lisa Marie Erika S
Escreveu sobre Nord Service

Trevligt bemötande, lätt att få kontakt! Bra service!

Heikki Samuel K

Helt ok. Som vanligt bra Service

Bengt Daniel S
Escreveu sobre Nord Service

Suverän service och suveränt mottagande

Hugo Anders S
Escreveu sobre Nord Service

Bra bemötande, genomförande och slutleverans.

Svar från Nord Service

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Johan Fredrik E
Escreveu sobre Nord Service

Snabb kunde de ta in bilen, problemen lösta och blev inte ruinerad.