Positivt Kommer att lita på dom
Piteå Fordon & Service AB
Välkommen till Piteå Fordon & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Piteå! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster inkluderar AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice...
80 omdömen om Piteå Fordon & Service AB
Trevliga. Bra service. Håller vad dem lovar.
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Bra service kunniga effektiva hjälpsamma
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Serviceboken bra ifylld. Ordentlig info om vad som åtgärdats.
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snabb återkoppling vid tidsbokning. Bra förklarat vid behov av åtgärder samt effektivt arbete. Trevligt bemötande!
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Bra betyg från mig. Allt är ok. Vid kommande service kommer till er.😄. T.S
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Mycket bra mottagande, väl utfört arbete och bra dialog innan åtgärder som var tveksamma. Rekommenderar dem starkt. Jag kommer att återkomma till deras service.
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Snabb kontakt och tidsbokning. Mycket bra felsökning, inledande åtgärd och rekommendation för vidare utvärdering.
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Mycket bra service och duktiga mekaniker. Kan verkligen rekommendera denna verkstad.
Bra service och väl utförd reparation. Byte av fjädrar till stötdämpare fram.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Mycket bra.... Trevliga och hjälpsamma.
Väldigt trevligt bemötande av en "go grabb" som jag hoppas är kvar nästa gång jag behöver hjälp med med min "gamla" folkvagn. Bytt kamrem och.fixat nya vinterdäck till samma folkvagn. Kommetär att anlita han igen vid behov.
Lätt att få kontakt, snabb och bra service. Bra utförda arbeten.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Trevligt bemötande och proffsigt arbete på min bil. Väl avvägda priser på reparationerna. REKOMMENDERAS
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Trevlig och kunnig personal som snabbt hittade felet på bilen.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra bemötande vid tids bokning, tydligt beskrivning av fel på fordonet efter utförd felsökning. Snabbt pris för åtgärd av fel på fordonet och sedan bra utförd reparation av felet på fordonet.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Mycket bra! Samt bra service och kompetenta! Lätt få passande tider och prismässigt är dem billigare än deras konkurenter i stan.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Bra bemötande och väl utförda reparationer. Relativt korta väntetider
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Bra bemötande, snabbt och väl utfört arbete!
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bra med tider för rep, kanske en veckas väntan på repris
Lämnade in en moped för skadereglering och service, blev vänligt bemött. Reparation och service väl utfört
Ett bra och korrekt bemötande av kunnig personal.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra service Trevlig personal
Fantastiskt bra service med gott bemötande och lösningsfokuserad.
Bra
Fick hjälp med att få igång mopeden och att den blev servad. Allt fungerade som det skulle.
Stor kunskap och humana priser. En mindre verkstad i utkanten av stan, passar mig utmärkt!
Kunniga, pålitliga och bra priser
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Mycket snabb hjälp att få bilen reparerad . kunnigt o trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och kunnig personal
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Snabbt och enkelt service med däckbyte
Mycket bra service, är så nöjd. Inte så lång väntetid för reparation o service av bilen heller.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Snabb åtgärd, bra service och bra kommunikation.
Proffsigt bemötande och snabb åtgärd på mina 2 bilar som behövde 2 fjädrar vardera.
Alltid mycket nöjd med min årliga service. Tipsar om att åtgärda fel som jag inte känt till. Toppen! /Inger
Pålitliga, har alltid tid när man ringer
Mycket bra bemötande och kunnig personal.
Löser alltid mina problem 👍👍
Mycket bra o jag är helnöjd o kan rekommendera firman.
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Trevligt bemötande. Väl utfört arbete. Fast och överenskommet pris.
Bra hjälp. felet löst och rimligt pris.
Företaget gör ett mycket bra jobb. Har aldrig upplevt att de gjort ett dåligt jobb någonsin. Bra bemötande och jobben är prisvärda.
Snabb hjälp, god service o bra priser. Bra läge nära centrum.
Snabbt svar om bokning av tid, trevligt bemötande vid ankomst. Kan absolut rekommendera att lämna in bilen där för service
Snabbt, smidigt och definitivt bäst pris och utförande.
Vänligt bemötande,duktiga bilmekaniker samt bra priser
Väldigt duktiga och bra priser
Verkar ha koll på läget. Utstrålar kunnande och erfarenhet!
Väl utförd reparation och service till bra pris.