Lämnade in en moped som inte startade. Efter några veckor hade dom fått igång moppe men konstaterat att den inte växlar som den ska. Fick samtal om att den gick att starta och om problemet med växling skullle kunna lösas. Jag sa "ja".att fixa växling. Åkte dit på utsatt tid. Sonen körde iväg med moppe, gick 19 km/h. Växlade inte. Åkte tillbaka. Skulle fixa. Lämnade. Hämtade. Funkade inte. Vi körde iväg i 19 km/h. Inte så nöjda.
Piteå Fordon & Service AB
Välkommen till Piteå Fordon & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Piteå! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster inkluderar AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice...
22 omdömen om Piteå Fordon & Service AB
Tack för din feedback. Är inte jobbet som du betalat för utfört ber vi dig göra en reklamation via vår portal. autoexperten.se/kundservice/reklamationsformular-verkstadsbesok
Åkte in med bilen för felsökning, blev riktigt dåligt bemött första gången jag var där. Han som tog emot mig ville inte alls lyssna och var faktiskt till och med otrevlig. Lämnade in bilen och berättade vad jag förmodade var fel, vilket de inte ville lyssna på. Blev verkligen inte betrodd som kund. Tog nästan en månad och ännu en inlämning av bilen innan det konstaterades att det var det felet jag berättade för dem att jag trodde det var. När väl felet konstaterats och reparation påbörjats gick arbetet snabbt och funkade bra.
Tack för din feedback. Vi tar med oss dina synpunkter! Med vänlig hälsning Autoexperten
Mycket god! Bra information till kund om förfarande.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt mottagare..helt nöjd med arbetett
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten
Bra och snabb service Åtgärdade fel och utförde olje service
Mycket trevliga och proffsiga. Mycket bra service av bilen och tips på hur jag skulle göra för att bli av med ett problem. Kommer alltid att vända mig dit med min bil.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra utförd service på vår bil +++++
Snabbt fixat litet mopedjobb. Klart nöjd!
Alltid hjälpsamma och trevliga
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Snabb och bra servis och ett trevligt bemötande
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.
Fick snabbt tid för reparationen. Meddelade vad allt skulle kosta innan reparationen påbörjades. Arbetet var snabbt åtgärdat. Mycket nöjd med bemötande och servicen.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.
Bra upplevelse och duktiga mekaniker.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.
Alltid bra bemötande och service.
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!
Vänligt bemötande. Snabbt och bra utfört jobb.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Närheten till er och att det var snabbt och bra.😊
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.
Fint bemötande ock bra utfört arbete. Bilen klar enligt plan .
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!
Kompetenta. Kan bla laga trasiga delar och inte bara beställa nytt när nått är trasigt 👍
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Bra bemötande kanske lite sliten lokal men annars toppen👍
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Alltid tillmötesgående! Aldrig problem att få en tid
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra service. Bra killar som jobbar lungt och metodisk
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Hälsningar, Autoexperten
Bra service och prisvärd samt att en bra genomgång av bilen
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Mycket bra bemötande, sakliga och kunniga.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan