Piteå Fordon & Service AB

Piteå Fordon & Service AB

• BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0911-21 20 70 Dela

Välkommen till Piteå Fordon & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Piteå! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, mopedbilar och motorcyklar. Våra tjänster inkluderar AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice...

65 omdömen om Piteå Fordon & Service AB

Per Thomas E
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra bemötande vid tids bokning, tydligt beskrivning av fel på fordonet efter utförd felsökning. Snabbt pris för åtgärd av fel på fordonet och sedan bra utförd reparation av felet på fordonet.

Pekka Anders K
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket bra! Samt bra service och kompetenta! Lätt få passande tider och prismässigt är dem billigare än deras konkurenter i stan.

Kurt Rickard M
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra bemötande och väl utförda reparationer. Relativt korta väntetider

Rikard Lorenz S
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra bemötande, snabbt och väl utfört arbete!

Göran Mattias Ö
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra med tider för rep, kanske en veckas väntan på repris

Gun Katarina E
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Lämnade in en moped för skadereglering och service, blev vänligt bemött. Reparation och service väl utfört

Larry Sixten N
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Ett bra och korrekt bemötande av kunnig personal.

Ismo Tapani K

Bra service Trevlig personal

Leif Arne V
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Fantastiskt bra service med gott bemötande och lösningsfokuserad.

Nmv Industripartner A

Bra

Jens Ingemar M
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Fick hjälp med att få igång mopeden och att den blev servad. Allt fungerade som det skulle.

Denis Mikael F
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Stor kunskap och humana priser. En mindre verkstad i utkanten av stan, passar mig utmärkt!

Hans-Olov E
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Kunniga, pålitliga och bra priser

Eva Birgitta S
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket snabb hjälp att få bilen reparerad . kunnigt o trevligt bemötande.

Ulf Peter A
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Trevligt bemötande och kunnig personal

Erii B
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Snabbt och enkelt service med däckbyte

Dick Göran N
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket bra service, är så nöjd. Inte så lång väntetid för reparation o service av bilen heller.

Maria Viktoria E

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rikard N
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Snabb åtgärd, bra service och bra kommunikation.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Annika Katrin Elisabet Ö
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Proffsigt bemötande och snabb åtgärd på mina 2 bilar som behövde 2 fjädrar vardera.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Inger Viola Ö
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Alltid mycket nöjd med min årliga service. Tipsar om att åtgärda fel som jag inte känt till. Toppen! /Inger

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.

Per Anders S
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Pålitliga, har alltid tid när man ringer

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Nils Stefan L
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket bra bemötande och kunnig personal.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.

Erik Christoffer N

Löser alltid mina problem 👍👍

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Per Erik E
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket bra o jag är helnöjd o kan rekommendera firman.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Bengt Olof Å
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Trevligt bemötande. Väl utfört arbete. Fast och överenskommet pris.

Kurt Jonas S
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra hjälp. felet löst och rimligt pris.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Bror Gustav Esbjör P
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Företaget gör ett mycket bra jobb. Har aldrig upplevt att de gjort ett dåligt jobb någonsin. Bra bemötande och jobben är prisvärda.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Emma Maria R
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Snabb hjälp, god service o bra priser. Bra läge nära centrum.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.

Mats Robert K
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Snabbt svar om bokning av tid, trevligt bemötande vid ankomst. Kan absolut rekommendera att lämna in bilen där för service

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Manfred Alex P
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Snabbt, smidigt och definitivt bäst pris och utförande.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Arne Anders B
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Vänligt bemötande,duktiga bilmekaniker samt bra priser

Jim Micky P
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Väldigt duktiga och bra priser

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Ulf Ragnar Stefan B
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Verkar ha koll på läget. Utstrålar kunnande och erfarenhet!

Ulf O
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Väl utförd reparation och service till bra pris.

Bo Joel U
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Kundmottagaren var dryg och spydig. Fick inget gott bemötande alls. Kommer inte lämna bilen dit igen!

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för att du berättar om din upplevelse. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi hoppas att du vill ta kontakt med verkstaden för en fortsatt dialog.

Bo William Å
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra och snabb hjälp med bromsarna på mitt släp.Kan rekommendera Fordon och Service AB

Parichart W
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycke bra service. Kunde varit lite mer pratglada

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du berättar om din upplevelse och tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta förbättringsarbete. Varmt välkommen tillbaka.

Berit Signhild Margareta L
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra bemötande.Verkligen pålitliga. Har haft bilen på deras verkstad både för reparation och service.

Per-Jonas N
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Jag har servat och lagat mina bilar här i flera år och har alltid fått ett trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete. De är pålitliga, ärliga och håller vad de lovar. Rekommenderas!

Anthill Mob Scandinavia K
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra Service, hög kvalité, tydlig information.

Ulf Fredrik V
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Seriöst intryck. Duktiga och bra kundbemötande.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Maria Evelina G
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Alltid lika hjälpsamma! Bra service!

Tomas Sven J
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Lämnade in en moped som inte startade. Efter några veckor hade dom fått igång moppe men konstaterat att den inte växlar som den ska. Fick samtal om att den gick att starta och om problemet med växling skullle kunna lösas. Jag sa "ja".att fixa växling. Åkte dit på utsatt tid. Sonen körde iväg med moppe, gick 19 km/h. Växlade inte. Åkte tillbaka. Skulle fixa. Lämnade. Hämtade. Funkade inte. Vi körde iväg i 19 km/h. Inte så nöjda.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din feedback. Är inte jobbet som du betalat för utfört ber vi dig göra en reklamation via vår portal. autoexperten.se/kundservice/reklamationsformular-verkstadsbesok

Emma Josefin L
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Åkte in med bilen för felsökning, blev riktigt dåligt bemött första gången jag var där. Han som tog emot mig ville inte alls lyssna och var faktiskt till och med otrevlig. Lämnade in bilen och berättade vad jag förmodade var fel, vilket de inte ville lyssna på. Blev verkligen inte betrodd som kund. Tog nästan en månad och ännu en inlämning av bilen innan det konstaterades att det var det felet jag berättade för dem att jag trodde det var. När väl felet konstaterats och reparation påbörjats gick arbetet snabbt och funkade bra.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för din feedback. Vi tar med oss dina synpunkter! Med vänlig hälsning Autoexperten

Lovisa Frida Irene A
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket god! Bra information till kund om förfarande.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bo Östen Ragnar L
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Trevligt mottagare..helt nöjd med arbetett

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten

Nils Erik Andréas L
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra och snabb service Åtgärdade fel och utförde olje service

Monica Elisabeth K
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Mycket trevliga och proffsiga. Mycket bra service av bilen och tips på hur jag skulle göra för att bli av med ett problem. Kommer alltid att vända mig dit med min bil.

Svar från Piteå Fordon & Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jhon Erik Andreas B
Skrev om Piteå Fordon & Service AB

Bra utförd service på vår bil +++++