Rapp Bensin AB

Rapp Bensin AB

• Badge2025
4.9

Välkommen till Rapp Bensin AB – din Autoexperten Bilverkstad i Frändefors! Vi har servat och lagat alla bilar oavsett märke och modell i Frändefors med omnejd sedan 1956. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell och hjulinställning. Vi...

162 omdömen om Rapp Bensin AB

Per-Henrik Tore L
Skrev om Rapp Bensin AB

Bästa servicen, hjälpsamma och trevliga!

Hanna Mikaela P
Skrev om Rapp Bensin AB

Trevligt bemötande, snabb hjälp, bra resultat.

Björn H
Skrev om Rapp Bensin AB

Trevliga anställda och ett bra jobb till ett bra pris. Återkommer gärna!

Svar från Rapp Bensin AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Anna Ovine L
Skrev om Rapp Bensin AB

Snabbt och smidigt, nära till hands och trevligt bemötande.

Lars Göran S
Skrev om Rapp Bensin AB

Så nöjd! Fick bästa tänkbara hjälp när bilen krånglade. Blev t.o.m. skjutsad hem av killen i butiken! Tack Jimmy!

Irene K
Skrev om Rapp Bensin AB

Blev väldigt bra bemött både i butiken, köpte choklad, service i verkstaden, duktig, kunnig, trevlig, tillmötesgående personal

Bo Gunnar P
Skrev om Rapp Bensin AB

Servicvänlig och jordnära personal.

Britt Gun A
Skrev om Rapp Bensin AB

Trevligt bemötande och snabb service.Återkommer.

Ulf Reidar Markus J
Skrev om Rapp Bensin AB

Väldigt bra och prisvärt! Jättebra service

Sandra Ö
Skrev om Rapp Bensin AB

Alltid bra bemötande och jättebra service.

Erik Elving Rutger H
Skrev om Rapp Bensin AB

Perfekt mottagning å arbete. Rekommenderar alla att besöka. 4nya vinterdäck å montering. Helnöjd

Stefan John Edvard H
Skrev om Rapp Bensin AB

Som vanligt ett jättebra jobb av den fantastiska personalen

Anna Katarina Linnéa L

Pålitliga . Service inriktade . Prisvärd

Mats Ove Roger O
Skrev om Rapp Bensin AB

Kom in så snabbt tack vare att en kund lämnade återbud...mekanikern ringde mig direkt vilket gjorde att han kunde ta min bil samma dag..kanon bra gjort.👍

Svar från Rapp Bensin AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Karin Christina E G
Skrev om Rapp Bensin AB

Vänligt bemötande. Höll tiden.

Svar från Rapp Bensin AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Stig Lennart B

Serviceminded! Proffsig! Trivsamt!

Svar från Rapp Bensin AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Jane Margareta Å

Alltid positivt bemötande. Proffsig personal

Svar från Rapp Bensin AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars H
Skrev om Rapp Bensin AB

Alltid bra service, trevligt bemötande och bra pris hos Rapp Bensin AB.

Lars-Erik Reidar E
Skrev om Rapp Bensin AB

Bra verkstad, pålitlig och trevligt bemötande. Dessutom prisvärda reparationer. Rekommenderas.

Svar från Rapp Bensin AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Anna Berit Solveig J
Skrev om Rapp Bensin AB

Mycket bra 👍🏿👍🏿 bemötande utmärkt!

Anita Margareta P
Skrev om Rapp Bensin AB

Jag är jättenöjd, har bytt till vinterdäck och gjort servis på bilen jag tycker dom är väldigt trevliga hos Rapp

Roy Börje C
Skrev om Rapp Bensin AB

Mycket trevligt bemötande och suverän service. Rekommenderas starkt.

Svar från Rapp Bensin AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Johan Peter B
Skrev om Rapp Bensin AB

Bra kundbemötande och väl utfört jobb!

Curt Dennis Torleif K

Vänligt bemötande, besvarade och förklarade Vad man gjort etc.

Linda Veron J
Skrev om Rapp Bensin AB

Snabb och bra reparation av bilen.

Anton Sebastian E
Skrev om Rapp Bensin AB

Snabbt och bra utförande med trevligt bemötande!

Per Måns Lars-Olof H

Mycket bra bemötande, helnöjd med allt. Jag hade beställt en 9000milaservice

Rune Stig Ingvar M
Skrev om Rapp Bensin AB

Kanonbra!! Trevliga och mycket bra!!

Tord Stenar E
Skrev om Rapp Bensin AB

Trevlig och proffsig personal som tar hand om sina kunder.

Wioleta Z
Skrev om Rapp Bensin AB

Rapp Bensin AB är bra företag som uppför sitt jobb på väl. Personalen är proffsigt, duktiga och snälla.

Svar från Rapp Bensin AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Petra Ellinor F

Snabbt, smidigt och prisvärt. 👍

Lars Anders Roger M
Skrev om Rapp Bensin AB

Bra service Lätt att få tider, som passar mig som kund. Kunnig personal

Svar från Rapp Bensin AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Ulf Ingvar L
Skrev om Rapp Bensin AB

Mycket bra bemötande. Höga förväntningar som rap levde upp till. Trevlig och duktig personal.

Svar från Rapp Bensin AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Agneta Margita F
Skrev om Rapp Bensin AB

Allt var bra, kanske det skulle finnas sittplatser inne i verkstaden om det kommer någon som jag som har svårt att röra sig. Nu löstes det men en liten tanke bara. Det fanns sittplatser inne i butiken men för mig så är den lilla korta biten väldigt ansträngande. Hade också önskat att man kunde betala direkt i verkstaden.

Svar från Rapp Bensin AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Byggapol A
Skrev om Rapp Bensin AB

Allt fungerade som det skulle! Helt nöjd.

Svar från Rapp Bensin AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Karin Ellinor S
Skrev om Rapp Bensin AB

Som alltid ett trevligt besök. Min bil blev fixad i verkstan av erfaren personal.

Ingrid Felicia B
Skrev om Rapp Bensin AB

Bra service och trevlig personal

Nemanja P

Alltid trevligt bemötande. Snabb service

Glen Ove Roger E
Skrev om Rapp Bensin AB

Alltid bästa service och bemötande, hade man kunnat ge högre beryg skulle jag glort det!

Berith Cath A
Skrev om Rapp Bensin AB

Bra bemötande, bra o snabb service.

Olov Konrad L
Skrev om Rapp Bensin AB

Mycket bra snabb service godkänt av mig

Åsa Cecilia B
Skrev om Rapp Bensin AB

Väldigt trevliga och hjälpsamma.

Maria Caroline B
Skrev om Rapp Bensin AB

mycket bra Snabbt och smidigt.

Anders Ingemar T
Skrev om Rapp Bensin AB

Rapps är bäst. De finns alltid där med stor kunskap, ett trevligt bemötande och tar sig alltid tid med kunderna. Allting som görs med din bil vet man blir välgjort så man kan känna sig trygg. Jag har bara bra erfarenheter av Rapps bensin. Jag går ingen annan stans än dit. Ett stort tack att ni finns. MVH Anders Tångelin

Svar från Rapp Bensin AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Linda Josefin B
Skrev om Rapp Bensin AB

Väldigt bra service och trevligt bemötande.

Inga D
Skrev om Rapp Bensin AB

Som alltid trevligt bemötande och snabbt jobb. Jag bytte till nya vinterdäck.

Mvb Väst A
Skrev om Rapp Bensin AB

God service och trevligt bemötande

Inger Marianne N
Skrev om Rapp Bensin AB

Byte till vinterdäck. Suverän service. Väldigt trevlig personal.

Ester Birgit Kristina B

Alltid välkommen känner man sig. Kan fråga om bilen och får bra svar. Vänliga och mycket kompetenta killar som gör att man känner sig trygg om bilen kondition vid frågor. Problem då löser de detta. Håller alltid tiden och är flexibla och vill göra ett bra jobb för dig för kund. Bara mycket positiva upplevelser hos Rapps!

Claes Göran H
Skrev om Rapp Bensin AB

Trevlig och kunnig och noggrann personal bara gott och säga.