Snabb och prisvärd service! Kom in och fick min bil lagad på mkt kort varsel
Rapp Bensin AB
Välkommen till Rapp Bensin AB – din Autoexperten Bilverkstad i Frändefors! Vi har servat och lagat alla bilar oavsett märke och modell i Frändefors med omnejd sedan 1956. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell och hjulinställning. Vi...
23 omdömen om Rapp Bensin AB
Alltid hjälpsamma och trevliga .
Bra service och ett bra bemötande.
Fick snabb hjälp av mycket trevlig personal
Alltid trevliga och proffsiga.
Bra service och hög kunskaps nivå
Herrarna är trevliga och mycket kompetenta på Rappen i Frändefors
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Snabb och mycket bra service trevlig personal
Bra service och trevlig personal.
Inga konstigheter, trevlig personal både i butiken och i verkstaden, fick prisuppgifter direkt när jag kom dit och dom lagade min bil inom 24 timmar så jag är nöjd, dom tog inga överdrivna priser utan allt var bra
Trevligt bemötande och bra arbete.
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten
Blir alltid trevligt bemöt av Rapp Bensin AB personal. Förväntar mig att de klarar av den service jag begär, och det gör de alltid med bravur. Är mycket nöjd med den årliga service av mercedesen 150 A. Rapp Bensin AB har en mycket god serviceanda och mycket gott bemötande.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Fick hjälp snabbt när vår bil gick sönder i närheten av verkstan. Kunnigt folk!
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande, som vanligt! Det jag behövde hjälp med ordnades snabbt och utan problem. Bra jobbat! Tack!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! mvh Autoexperten
Trevligt bemötande och bra pris
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Det var bra bemötande av besöket Tack
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Mycket väl bemött, hittar alltid lösningar på mina problem.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Vi har alltid fått bra bemötande och varit helnöjda med allt. Jag anlitar alltid dem och känner mig trygg med att jag alltid får vad jag betalar för.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Som alltid en snabb och väl utförd reparation. Har inget att klaga på inte ens kostnaden.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra service och väldigt nöjd med deras jobb. De gjorde arbetet på bilen väldigt snabbt. Rekommenderas varmt!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevligt bemötande. Man vet att man kan lita på att Lasse och Stefan Rapp gör ett seriöst och proffsigt arbete. Därför kör jag från Göteborg till Dykällan varje gång det är dags för service.😀
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsingar vi på verkstan
Jättebra service nära där jag bor.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar verkstaden