Jättebra service. Gick snabbt att få tid och åtgärden gick fort.
Söderhamns Fordonsteknik KB
Välkommen till Söderhamns Fordonsteknik – din Autoexperten Bilverkstad i Söderhamn! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar och husvagnar. Vi erbjuder bilservice, felsökning, däckservice, bromsservice och AC-service. Vi hanterar...
6 omdömen om Söderhamns Fordonsteknik KB
Kul att höra att du är nöjd! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen! Hälsningar Söderhamns Fordonsteknik KB
Det märks att de är populära. Det är inte alltid lätt att få en tid för reparation hos dem. Jag upplever att de är prisvärda och väldigt mån om att hitta praktiska lösningar för sina kunder.
Tack för din recension! Vi vill såklart hjälpa alla och gör vårt yttersta för att hitta en tid så snabbt som möjligt. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil! Mvh Söderhamns Fordonsteknik KB
Kunniga trevliga och löser alla problem galant.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Söderhamns Fordonsteknik AB
Hade inga förväntningar eftersom jag vet att jag får bra bemötande och service där. Det är därför jag alltid lämnar in bilen hos dom vid behov. Bara en service denna gång
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra service och Bra kundbemötande
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Väldigt bra o trevlig personal
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! med vänliga hälsningar vi på verkstan