Tärna Mek AB

Tärna Mek AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Tärna Mek – din Autoexperten Bilverkstad i Tärnaby! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning och däckservice. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrokar, byte av hjullager och gör batteritest samt batteribyte. Vi...

160 omdömen om Tärna Mek AB

Lena L
Skrev om Tärna Mek AB

Trevligt bemötande och försöker alltid hjälpa till och lösa problem som uppstått.

Nils V
Skrev om Tärna Mek AB

God service och trevligt bemötande!

Bengt Roger S
Skrev om Tärna Mek AB

Jag är mycket nöjd. Professionellt bemötande med ett tydligt kundfokus på ett sätt så att man känner tillit för ett gott result.

Jan Tomas S
Skrev om Tärna Mek AB

Snabb och bra service i ett utsatt läge.

Svar från Tärna Mek AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Rune Christian A
Skrev om Tärna Mek AB

Bra service o kunniga skruvare

Karin Britt-Marie M
Skrev om Tärna Mek AB

Bra service och bemötande. Snabb respons på tidsbokning

Svar från Tärna Mek AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Siv Karin Lena G
Skrev om Tärna Mek AB

Snabbt och enkelt fixat, och fjällnära.

Svar från Tärna Mek AB

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Lars Fredrik O
Skrev om Tärna Mek AB

Lugna, metodiska, kunniga. Precis det man vill mötas av när man besöker en verkstad.

Svar från Tärna Mek AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lars David Yngve E
Skrev om Tärna Mek AB

Bra bemötande, bra service, lever upp på dom förväntningar man kan ha . Kommer att handla där igen.

Jan Bert-Ola S
Skrev om Tärna Mek AB

Grabbarna på verkstaden var inte på bästa humör och gjorde inte det lilla extra

Sofie L
Skrev om Tärna Mek AB

Förutom att de underhåller, servar och fixar min bil professionellt står de alltid för god service och rådgivning både före och efter besöket. Ovärderligt för mig som inte förstår mig på bilar!

Jan Håkan W
Skrev om Tärna Mek AB

Mycket bra och väldigt serviceinriktade

Gunnar Lambert F
Skrev om Tärna Mek AB

vilket gäng bra bemötande och ntrevligt folk

David Anders J
Skrev om Tärna Mek AB

Mycket bra verkstad! Perfekt service och kunskap!

Anna-Karin G
Skrev om Tärna Mek AB

Är alltid nöjd när jag hämtar bilen hos er!👍👍

Saga Katarina W
Skrev om Tärna Mek AB

Alltid lätt att få svar på frågor och hjälp med vad som behövs. Snabba och effektiva och ger information om vad som behöver åtgärder i tid.

Storumans Kommunföretag A

Enkel att boka, redo att ta emot bilen bid bestämd tid, snabb leverans, trevlig bemötande av Sofia

Svar från Tärna Mek AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Karl Magnus Henrik M

Snabbt och bra. Trevligt folk.

Inger Mariann G
Skrev om Tärna Mek AB

Glatt och trevligt bemötande, där man snabbt löste mitt problem , däckbyte inför befarat dåligt väglag, jag kunde tryggt köra min bil vilket betydde mycket för mig .

Jan Tommy A
Skrev om Tärna Mek AB

Trevligt bemötande, lagade motorvärmaren och vindrutespolaren snabbt och nu funkar dom bra igen

Kativi A
Skrev om Tärna Mek AB

Snabbt och bra. Inget krångel.

Svar från Tärna Mek AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Tärnaby Brygga A
Skrev om Tärna Mek AB

Bra jobbat Ta inte ihjäl er.

Svar från Tärna Mek AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Västerbottenfjällens F

Mycket bra bemötande genomgående och intresserade av att allt ska bli bra. Det här är en serviceverkstad man kan rekommendera utan några hangups.

Svar från Tärna Mek AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Hans-Peter C
Skrev om Tärna Mek AB

Enkelt och trevligt, funkar bra och är viktiga i bygden!

Johan Alexander G
Skrev om Tärna Mek AB

Trevliga och lätt att ha och göra med och suveränt att kunna serva Polaris på orten. Skulle bara ha sålt snöskotrar också.

Johanna R
Skrev om Tärna Mek AB

Trevliga och försöker alltid hjälpa dig så gott det går. Hittade en lösning som var billigare för mig som kund.

Janet Ragnhild Marga T

Trevligt bemötande och jättebra service. Rekomenderar absolut Tärna Mek till andra som behöver hjälp med bilen.

Svar från Tärna Mek AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Nils Staffan Torbjör L

Bra bemötande och bokad tid hölls arbetet gick snabbt och enkelt bra på alla vis jag skiftade till vinter däck och blev sedan tvättade de som plockade bort

Karl Yngve Allan F
Skrev om Tärna Mek AB

Väl bemött. Levde upp till förväntningarna. Köpte nya vinterdäck.

Susanna Helena S
Skrev om Tärna Mek AB

Hjälpt med extremt kort varsel. Fantastiskt

Svar från Tärna Mek AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Bobackens Transport A

Mycket bra mottagande och bra hjälp

Svar från Tärna Mek AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök

Glenn Tony S
Skrev om Tärna Mek AB

MYCKET bra bemötande av bokningstjejen och även av killarna i verkstan so ringer när allt är klart för hämtning

Svar från Tärna Mek AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Lars Torsten L
Skrev om Tärna Mek AB

Hjälpsam mot alla. Mycket bra jobb. Trevliga.

Mari Helena T
Skrev om Tärna Mek AB

Bra service. Snabbt jobb. Däck montering och balansering, snabbt och prisvärt.

Tord Erik G
Skrev om Tärna Mek AB

Jäkla bra, hjälpsam å proffsig

Ingrid Lillemor Ma G

Bra som vanligt .ger besöket full pott.

Svar från Tärna Mek AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Kent Ove Ivan L

Bra mottagande, trevlig personal

Harriet Elisabeth L
Skrev om Tärna Mek AB

Bra bemötande, byte bromsvätska och felsökning som gjordes,efter felsökning fick jag ett prisförslag på reparation.Besöket var som förväntat.

Tärnaby Begravningsbyrå A

Blir alltid bra bemött och aldrig några problem, dom ställer alltid upp med vad man behöver hjälp med.

Christina B
Skrev om Tärna Mek AB

Toppen, de har varit trevlig och tillmötesgående

Viola Birgitta E
Skrev om Tärna Mek AB

God service då jag fick punktering!

Sven Roger Ö
Skrev om Tärna Mek AB

Trevligt bemötande dom gjorde ett bra jobb. Lite dyrt men positiv upplevelse.

Tord Stefan A
Skrev om Tärna Mek AB

Bra bemötande, informativt och enkelt

Maj Anni Linn F
Skrev om Tärna Mek AB

Tack för super fin service ni ger på Tärnamek. Alltid trevligt och ni löser problem som uppstått smidigt och bra.

Svar från Tärna Mek AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Rut Hjördis L
Skrev om Tärna Mek AB

mycket trevliga och bra information om vad som måste åtgärdas för att laga felet

Kjell Åke E
Skrev om Tärna Mek AB

Mycket bra kundservice, bra utfört arbete, duktiga att hålla tider o kostnader

Lars Olof Anders B
Skrev om Tärna Mek AB

Mycket serviceminded, snabb och professionellt bemötande.

Widings Akupunktur A

Snabbt och bra service Enkel att boka och klar i tid

Kurt Fredrik B
Skrev om Tärna Mek AB

Mycket bra bemötande och service

Svar från Tärna Mek AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

David Verner D
Skrev om Tärna Mek AB

Ett professionellt kundmottagare o hjälpt mej med det jag behöver.