UH Bilservice AB

UH Bilservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till UH Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lindesberg! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar felsökning, bromsservice, AC-service och batteritest samt batteribyte. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrokar....

431 omdömen om UH Bilservice AB

Karl Björn Erik A
Skrev om UH Bilservice AB

Lämnade in min Volvo XC70 (2011, D3, automat) för byte av kupèfläkt. Gick på 7.511 kr, kostar en slant men jag lämnar hellre än den än att göra det själv och jag är nöjd. Är född och uppvuxen i Lindesberg så jag har alltid känt till UH bara hört bra om dem och de lever upp till sitt rykte. Kan bara rekommendera dem.

Gun Sara Ellinor L
Skrev om UH Bilservice AB

Snabb hjälp och trevlig personal 👍

Hannah Gunilla U
Skrev om UH Bilservice AB

Allt enligt plan utan krångel.

Anders Gustav P
Skrev om UH Bilservice AB

Har anlitat UH länge och alltid blivit bra bemött och fått bra jobb gjort till rimligt pris, har aldrig haft något att klaga på! Anlitar ingen annan.

Jimmy Robin B

Bra, proffsigt och hjälpsamma

Karl Emil Andreas A
Skrev om UH Bilservice AB

Bra mottagande snabb service tack det blev bra

Abt Bolagen A
Skrev om UH Bilservice AB

Mycket snabba. Från bokning till klar och smsar när den kan hämtas.

Ivan Conny Ö
Skrev om UH Bilservice AB

Proffsigt utfört! Bra personal!

Ingrid Susanne J
Skrev om UH Bilservice AB

Alltid smidigt att få tid enl önskemål. Tydligt information om vad som förväntas göras på bilen och priset stämmer överens med angiven uppgift. Åker från Stockholm för att serva eller reparera bilen hos UH Bilservce

Malin Kristina M
Skrev om UH Bilservice AB

Riktigt bra kundbemötande och snabb handläggning!

Bendix S
Skrev om UH Bilservice AB

Kunnig och trevlig personal som alltid ställer upp när bilen behöver omvårdnad. Denna bilverstad har alltid varit "första val" vid service och rep. Ingen bil oavsett märke eller ålder behöver "vända på klacken" vid verkstadporten. Hälsning bix med V70

Anders Lars Gustav L
Skrev om UH Bilservice AB

Klart hjälpsamma . Och långsikt tänk .

Mary Linnéa S

Helt enkelt nöjda! 😀👍 Kram Mary och Leif

Karl Lennart K
Skrev om UH Bilservice AB

Väldigt bra bemötandet och snabbt åtgärda felet, bra med lånebil.

Solveig F
Skrev om UH Bilservice AB

Mkt bra bemötande trevliga. Jättebra service. Tryggt att lämna bilen i deras händer o jag blir alltid nöjd.

Inger Ulrika E
Skrev om UH Bilservice AB

Snabb hjälp och proffsigt bemötande!

Christina L M B
Skrev om UH Bilservice AB

Nöjd med bemötande och arbetet

Hansson Pyrotech A
Skrev om UH Bilservice AB

Bra och prisvärd, bra service och trevlig personal

Axel Niklas F
Skrev om UH Bilservice AB

Super bra! Snabbt och smidigt.

Jonathan Christoffer S
Skrev om UH Bilservice AB

Enkelt och smidigt att lämna in bilen, och hämta! Rätt bedömt med byte av delar som beställdes i förväg vid telefonsamtal!

Lise-Lotte E
Skrev om UH Bilservice AB

Profetionell service och ett väl utfört arbete.

Bengt Lille-Bror H
Skrev om UH Bilservice AB

Ett bra kundmotagande och snabb service. Jag kan gott rekommendera denna verkstad till andra . Blev väldigt nöjd med den reparation som dom gjorde på min bil

Gunilla Maria Kri T
Skrev om UH Bilservice AB

Bilservice. Alltid bra bemött, med trevlig personal. Bra jobbat UH:s. Väldigt nöjd kund.

Nils Johnny Gilbert L
Skrev om UH Bilservice AB

Vänligt bemötande och väldigt bra service. Prisvärt!

Birgitta R
Skrev om UH Bilservice AB

Snabbt att få tid. Lätt att hämta och lämna.

Sara Maria B
Skrev om UH Bilservice AB

Toppenbra bemötande, hälsar med ett leende och det känns lugnt och tryggt

Eva Kristina R
Skrev om UH Bilservice AB

Trevligt bemötande och snabb service.

Ingeborg Birgitta L
Skrev om UH Bilservice AB

Måste säga att det känns tryggt att fått en riktig service på min bil efter några års slarv. Inte första ggn jag lämnat in bilen hos er,blev mkt nöjd då oxå. Även min son har lämnat sin bil hos er med belåtenhet. Trevligt bemötande oxå. Tack o trevlig helg på er alla.💐

Jennie Helena S
Skrev om UH Bilservice AB

Trevligt bemötande och snabb service. Lämnade in bilen på morgonen, på eftermiddagen ringde dom och sa att den var klar!

Ronnie Mikael Yvon L
Skrev om UH Bilservice AB

Svårt att komma fram på telefon och ingen som ringer tillbaka. Annars väldigt trevlig och bra personal.

Claes Björn P
Skrev om UH Bilservice AB

Snabb tydlig info om priset och tiden det ska ta. Sen lånebil undertiden 👍🏻

Per Fritz Tomas Å

Snabb hjälp o Trevlig personal

Hans-Erik P
Skrev om UH Bilservice AB

Bra bemötande och snabb hjälp!

Margot Christina Ulri N
Skrev om UH Bilservice AB

Alltid väldigt trevlig och tillmötesgående personal!

P.r. Maskin A
Skrev om UH Bilservice AB

Mycket bra. Professionella och serviceinriktade till ett konkurrenskraftigt pris.

Björn Sven Gunnar J
Skrev om UH Bilservice AB

Snabb och bra service och till bra pris.

Svar från UH Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Ulf Håkan M
Skrev om UH Bilservice AB

Bra sevice och trevligt bemötande.

Per Göran L
Skrev om UH Bilservice AB

Trevligt bemötande! Snabbt handläggande! Perfekt!

Bengt Leif A

Den var bra 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Karl Heinz Patric K
Skrev om UH Bilservice AB

Bra bemötande och service till vettiga priser.

Inger Margare L
Skrev om UH Bilservice AB

Bra mottagande - bra bedömning.

Sofia Netta N
Skrev om UH Bilservice AB

Mycket bra och supertrevligt bemötande.

Linda Eva Elisabeth S
Skrev om UH Bilservice AB

De är alltid trevliga och lösningsorienterade, så också denna gång!

Ulf Richard A
Skrev om UH Bilservice AB

Mkt bra både tillgängliget och pris.

Mia M
Skrev om UH Bilservice AB

Det här rekommenderas varmt!!!

Svar från UH Bilservice AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Ulf Tomas Göran E
Skrev om UH Bilservice AB

Bra bemötande och snabb service. Kommer säkert anlita dom fler gånger.

Stig Aulis Daniel M
Skrev om UH Bilservice AB

Trevlig service. Och prisvärt att lämna bilen.

Karl Thomas N
Skrev om UH Bilservice AB

Super, kanon bra service, rekommenderas starkt

Roland Mikael L
Skrev om UH Bilservice AB

Allt fungerade bra. Från början till slut

Svar från UH Bilservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Hans Göran Thomas H
Skrev om UH Bilservice AB

Snabbt, flexibelt och bra service.

Svar från UH Bilservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!