Felsökning efter att bilen inte startat. Har haft bilen inlämnad på annan verkstad där man bedömde att motor och styrenhet måste bytas ut. Vi tvekade att det skulle vara fel på motorn och flyttade bilen till UH bilverkstad för bedömning och fick ett positivt resultat. De hade uppfattningen att det inte var något fel på motorn. De fixade en begagnad och programmerad styrenhet som fungerande bra till vår bil. Vi är mycket nöjda med resultatet och det bra mottagande vi fick av UHbilverkstad
UH Bilservice AB
Välkommen till UH Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lindesberg! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar felsökning, bromsservice, AC-service och batteritest samt batteribyte. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrokar....
508 omdömen om UH Bilservice AB
Snabbt jobb och slapp betala för felsökning. Helnöjd
Alltid bra bemött och killar som vet vad dom pysslar med!
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
De är väldigt kunniga och kan laga saker istället för att bara köpa nytt och montera dit. Väldigt nöjd med deras jobb
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Bra service. Lätta att kontakta om information och de var flexibla. Det blev fel delar en gång men de var villiga att lösa det snabbt och smidigt. Nogranna och kollade om delarna passade innan de plockade isär så kunde ta ut bilen igen i väntan på att de fick rätt saker. Snyggt utfört arbete och trevlig personal.
Trevligt bemötande, håller tiden, fixar allt.
Dom gjorde service på min bil. Har inget att klaga på Fick tid ganska snabbt och fick ett bra bemötande.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra kundservice, trevligt bemötande.
Fyllde på AC:n med gas. Snabb och bra service.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Jag får alltid ett mycket gott bemötande på UH Bilservice. Dom gör bra arbete och har humana pris. På min 45 år gamla Volvo lagade dom ett läckage på ett anslutande rör till grenröret.
Jag fick ett väldigt bra mottagande vid både inlämning/ hämtning av min bil.Trevlig personal som tog sig tid att lyssna och svara på det jag ville berätta. Blev uppringd via mobil när reparationen var klar. Bra pris för utförandet som var byte av kullager. Anlitar gärna denna firma igen.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Jag blev bra bemött allt enligt mina förväntningar efter en olje service på min bil.
Väldigt nogran servis å trevligt
Bra service och trevlig personal✌️
Ni är fantastiska. Alltid så hjälpsamma. Det är mycket värt när man inte kan o vet nåt om bilar. Har bara posetiva erfarenheter från er. Trevlig midsommar till Er alla. Mvh Kerstin G
Bra och snabbt och prisvärt för jobbet. Tydlig beskrivning av vad som skulle göras
Trevligt bemötande snabb service. Vad kan man mer begära.
Trevliga och bra service mkt nöjd.
Enkelt att kommunicera och bra bemötande av hela gänget! Man få bra förklaring till vad som är gjort och jag känner mig nöjd med service.
Mycket bra. Killen i kundservice visar verkligen service. Trevlig och kunnig. Snabb återkoppling när bilen var klar.
Trevlig personal. Bilen klar när det var sagt.
Bra bemötande, bra jobb, montering ny bromsskiva o bromsbackar på en MC scooter.
Snabb och smidig service, alltid lika nöjd efter jag lämnat in bilen ⭐️
Super, jättebra service och bemötande.
Professionellt bemötande och snabb service. Kunnig på det mesta
Proffsigt och seriöst mottagande. Tummen upp
Bra och snabb service. Kan starkt rekommendera att boka och lämna in bilen för reparation och service.
Snabb service trevligt bemötande billigare än förväntat
Bra service, Bra bemötande, superbra pris, bytt bromsskivor & belägg 😁 återkommer vid nästa tillfälle!
Proffsigt utförd service. Nöjd
Kundmottagning, positiv och konstruktivt bemötande
Proffsiga, snabba och bra priser jämfört med andra verkstäder.
Mycket trevliga och proffsiga, kunniga och proffsigt bemötande.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Enkla, smidiga, trevliga, alltid bra jobb för rimliga priser.
Bra verkstad trevlig personal
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Väl bemött 1vid bokning av service per mobil 2 väl mottagen vid inlämning av bil 3 mycket väl informerad kring vad servicen innefattade+ lite extra förklaring Jag är mycket nöjd med UH Bilservice vid anlitande av firman för första gången Jag kommer att återvända till dem fler gånger
Kunniga mekaniker, bra bemötande.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Supertrevligt bemötande och supersnabbt fixat med det jag behövde hjälp med. En stor eloge till till er! Mvh Marie
Bilen är jag nöjd med men att vi fick betala extra för hjulinställning som borde ha gjorts första vändan vi var där..
Mycket seriös och duktigt bemötande Förväntan är till 100% Snabbt och effektivt, återkommer mer än gärna
Alltid tillmötes gående och trevliga.
Bra bemötande från personalen. Aldrig något krångel ringer direkt om det är något oklart. Bra verkstad.
Bra och trevlig personal och bra service
Fick hjälp med problemet till rimligt pris
Mkt gott bemötande som alltid. Har anlitat UH Bilservice för service i många år. Flyttade från Lindesberg till Örebro 2012 men har fortsatt att anlita UH. Det borde vara ett gott betyg!!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevlig och hjälpsam personal. Inte blev det så dyrt heller.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid bra bemötande! Justa, hyggliga o hjälpsamma på UH:s Lindesberg!
Mycket bra kundservice, bra på att hålla tider
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid bra service och trevlig personal
Trevlig personal ingen väntetid för inlämning och snabbt åtgärdat