Automartin AB

Automartin AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Autoexperten AutoMartin AB – din Autoexperten Bilverkstad i Upplands Väsby! Vi är din lokala bilverkstad och tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är specialiserad på VW, Audi, Skoda, BMW, Volvo, transportbilar och husbilar. Vi erbjuder allt från service enligt tillverkarens föreskrifter...

185 omdömen om Automartin AB

Cecilia Elvira F
Skrev om Automartin AB

Enkelt och informativt! Precis som man vill ha det!

Suzanne F
Skrev om Automartin AB

Allt fungerade utmärkt. Bra råd och bra service. Utmärkt med lånebil.

Bida F
Skrev om Automartin AB

Fantastiskt bra jobbat tack för jobbet och personal bemötande.

Yonas S
Skrev om Automartin AB

Jag varit många bilmekaniker men dom är bästa bilmekaniker 👍

Bengt
Skrev om Automartin AB

Mycket bra service bra pris trevlig personal

Ljust A
Skrev om Automartin AB

Jag behövde en bilverkstad lite akut och fick ett tipps av en kollega! Automartin löd tipset. Har inte ångrat en enda gång att jag provade Automartin, mycket kunniga och trevliga mekaniker! Löste alla mina bilrelaterade problem.

Nordisk Trädteknik A

Bra och professionella! Volkswagen verkar dom ha stenkoll på vilket känns tryggt att kunna lämna in och få den bästa hjälp & råd ifrån!

Svar från Automartin AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Rafah Ali Abbas A
Skrev om Automartin AB

Jag är mycket nöjd med servicen. Trevligt bemötande, professionellt arbete och bilen blev klar enligt överenskommelse. Rekommenderas varmt

Jan Mikael E
Skrev om Automartin AB

Snabbt och bra. Inget att klaga på

Petri Sakari K
Skrev om Automartin AB

Har i ett antal år nu lämnat bilen till dom. Alltid lika nöjd med servicen både jag och bilen:-) Kan varmt rekommendera dom.

Svar från Automartin AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Eric Sven Oscar S
Skrev om Automartin AB

Bra och snabb kommunikation. Tydligt vad som gick och inte gick göra givet förutsättningarna. Bra resultat och prisvärt.

Jocke Söderström Bike S

Min upplevelse är att hos Automartin får jag alltid ett trevligt bemötande där man lösningsorienterat kommer med en tydlig prisbild och leveranstid. Har alltid varit nöjd efter mina besök där. Och kan varmt rekommendera dom

Svar från Automartin AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Gita A
Skrev om Automartin AB

De som jobbar Automarti är kunniga ducktiga och snälla. Jag upplever väl och respektfull bemötande i Automartin. Jag känner mig trygg när lämna min bil hos dem.

Saeed M
Skrev om Automartin AB

Kunnig och väl bemötande och ansvarsfullt

Per Erik S
Skrev om Automartin AB

Alltid bästa service, alltid trevligast personal, alltid bra priser! Rekommenderas!

Svar från Automartin AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ali Resa G
Skrev om Automartin AB

Gänget på Automartin är väldig proffsiga och ärliga. Man får alltid konkurrenskraftiga priser för deras tjänster och lite till. Sen är de väldigt trevliga och flrxibla och sätter alltid kunden först. Jag har gått till de i minst 6 år och kommer fortsätta att göra det.

Sandra Irene P

Alltid jättetrevliga! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karl Per-Anders S
Skrev om Automartin AB

Bra snabb hjälp, vid problem. Trevlig personal som gjorde ett bra jobb. Känns pålitliga.

Svar från Automartin AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Percy & Conny Hamberg P

Trevligt personal och åtgärdat srbete skyndsamt

Nathalie A

Professionella och kunniga! Utmärkt kundservice

Lars K
Skrev om Automartin AB

Bra service och bemötande trevlig personal

Jan-Olof S
Skrev om Automartin AB

Kunnig personal, bra och tydlig information från receptionen, kändes tryggt att hämta ut sin bil efter reparation hos Automartin. Jag rekommenderar denna verkstad starkt. Jan-Olof

Kjell Stefan W
Skrev om Automartin AB

Teknikern la ner en massa tid utan att konstatera vad det riktiga problemet var Lämnade en den till en annan verkstad som löste problemet

Svar från Automartin AB

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Daniel Willis Consulting A

Riktigt nöjd med Automartin. Erik i receptionen utmärker sig!

Eva Elisabeth R
Skrev om Automartin AB

Bra service och bemötande när bilen fick ombesiktning och de fixade allt, snabbt och bra!

Atlantis A
Skrev om Automartin AB

En liten verkstad som får de stora biljättarna att skämmas när det gäller service bemötande och kunskap.

Fredrik H
Skrev om Automartin AB

Snabbare än planerat. Lätta att prata med. Återkopplar som utlovat.

Sarossy E
Skrev om Automartin AB

Hej! Jag gjort redan! De är jätte duktiga, punktlig och snabbt. Jag är nöjd med dem!

Ulf Patrik H

Bästa verkstaden, rekommenderas!

Carina Elaine A

Oooooooooooooooooooooooooooooppo

Svar från Automartin AB

Vi uppskattar ditt omdöme. Välkommen tillbaka.

Sven Christopher R H

Dom är grymma. Snabba, effektiva och vet vad dom gör.

Anni B
Skrev om Automartin AB

Professionella och trevligt bemötande.

Jan David L
Skrev om Automartin AB

Bra service och trevligt bemötande. Allt blev klart inom utlovad tidsram

Anna Linnéa F
Skrev om Automartin AB

Som vanligt fint bemötande och snabb hjälp.

Serkan P
Skrev om Automartin AB

Skicka inte mer sms..................

Jan Allan Patrik H
Skrev om Automartin AB

Hos Automartin blir man alltid trevligt bemött och får en god service. Viktigast av allt är att det är en verkstad jag känner förtroende för. Både att jobbet blir professionellt utfört men också till ett bra pris.

Alex N
Skrev om Automartin AB

Var tvungen lämna bilen igen för samma fel.

Svar från Automartin AB

Ditt omdöme visar att vi har mer att göra. Vi tar det på allvar och hoppas att kunna välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Mehmet A
Skrev om Automartin AB

Bästa verkstaden hjälper alltid till

Lena Birgitta E
Skrev om Automartin AB

Trevligt bemötande vid tidsbokning.

Lennart Andreas K
Skrev om Automartin AB

Alltid utmärkt service, mycket bra bilverkstad

Ulla N
Skrev om Automartin AB

Perfekt service och bra pris! Rekommenderas

Simon Hadish G
Skrev om Automartin AB

Det var mycket nice alltså …..

Gösta Thomas K
Skrev om Automartin AB

Snabbt och bra service tack och ha en trevlig sommar

Margareta Elisabet W

Vänlighet tillsammans med kunskap är alltid trevligt.

Peter Mikael Ingemar F

Trevligt bemötande, informativt, bra att rådgöra om olika alternativ vid en stor reparation.

Annika Christina E
Skrev om Automartin AB

Proffsigt, tydligt, serviceinriktat, personligt.

Linda Terés B
Skrev om Automartin AB

Mycket hjälpsamma då problem uppstod samt bra utfört arbete. Mycket nöjd

Adam L
Skrev om Automartin AB

Fantastisk service och kunskapsnivå på allt jag har behövt hjälp med

Lars T
Skrev om Automartin AB

Bra verkstad med trevlig och omtänksam personal.

Eva Christina A
Skrev om Automartin AB

Mycket trevligt bemötande. Servicen toppenbra. T.o.m besiktningen fixade Automartin. Nu har dom en stadig kund. Kändes pålitligt.