AutoParken AB
Välkommen till Autoparken!
Här hos oss i Kungsbacka kan du köpa, sälja eller byta in din bil. Vi köper även leasingbilar från företag och jämfört med en stor märkeshandlare betalar vi t.o.m. mer för ert bolags bilar!
Alla våra bilar är kontrollerade, provkörda och rekonditionerade. Ägarbyte sker online genom oss, så du får bilen levererad direkt!
Vi tycker att relationen med våra kunder är otroligt viktig och vi vill att du ska känna dig trygg när du gör din bilaffär genom oss. Du ska vara nöjd med din affär och den ska flyta problemfritt - det är vårt mål.
För att hålla en god kontakt redan från start är vi snabba på att svara på förfrågningar, så tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mejl!
Utmärkelser
214 omdömen om AutoParken AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om AutoParken AB
Kan varmt rekommendera Autoparken. Snabb och otroligt smidig affär med trevligt samt professionellt bemötande av Nima och Michael.
skrev om AutoParken AB
Very professional and easy communication, and throughout the entire process, everything worked out very well. I can only share my warmest recomennendations.
skrev om AutoParken AB
Professionellt bemötande från början till slut. Kändes som en trygg affär där säljaren hade koll på det mesta. Köpte en bil.
skrev om AutoParken AB
Autoparken är mkt proffsiga, hjälpsamma och engagerade i alla delar runt bilaffären. Har både köpt och sålt via Autoparken och alltid tryggt, enkelt och ärligt. Rekommenderas varmt.
skrev om AutoParken AB
Jag sålde min bil via Autoparken och fick otroligt bra bemötande av båda Nima och Michael. De var otroligt kunniga, levererade högsta möjliga service och hjälpte mig igenom processen på ett väldigt smidigt sätt. Kan varmt rekommendera Autoparken till alla!
skrev om AutoParken AB
Mycket positivt bemötande i bilaffären. Säljaren (Nima R.) är sakkunnig och vänlig. Trevligt även att ha möjlighet att kolla bilen själv utan jäkt och stress. Köpte bilen som jag besökte affären för. Bilen har funkat fint, är jättenöjd.
Absolut fem stjärnor från mig! -
skrev om AutoParken AB
Köpte en bil genom en mycket smidig affär.
skrev om AutoParken AB
Trevligt bemötande snabb och smidig affär
skrev om AutoParken AB
Allt man kan önska av en bilfirma. Personliga och helt underbart trevliga, Tack för allt
skrev om AutoParken AB
Efter mycket vånda beslutade jag mig för att sälja min pärla BMW M-Roadster. Fick kontakt med AutoParken och fick genast en mycket bra känsla för ett seriöst företag där kunden kommer i centrum. Samtliga kontakter med personalen har varit mycket bra och vi gjorde en smidig affär.
skrev om AutoParken AB
Personal som kändes trygg, bra kundupplevelse.
skrev om AutoParken AB
Mycket bra bemötande - kan verkligen rekommendera Autoparken när du skall köpa bil!
skrev om AutoParken AB
Vänligt bemötande o perfekt service vid försäljning och leverans av begagnad bil.
skrev om AutoParken AB
Utmärkt bemötande, trevliga och hjälpsamma personal🙌
skrev om AutoParken AB
Bra bemötande, seriös o transparent hantering när jag sålde min 996:a. Jag är nöjd och rekommenderar gärna företaget till andra!
skrev om AutoParken AB
Fantastiskt bemötande av trevlig och kompetent personal! Inget krångel och vi fick våran drömbil. En Mercedes e220d. Rekomenderar!
skrev om AutoParken AB
Superbra service och verkligen trevligt och proffsigt bemötande. Exakt vad jag förväntar mig när jag köper en bil!
skrev om AutoParken AB
Fantastiskt bemötande och mycket trevlig personal! Kan varmt rekommendera dem!
skrev om AutoParken AB
Väldigt nöjd med att sälja genom AutoParken. Pålitligt, snabbt och smidigt!
skrev om AutoParken AB
Proffesionellt bemötande med personlig service.
skrev om AutoParken AB
Nima och hans pappa är helt fantastiska att ha och göra med från att hitta bil till köp! Kan bara rekommendera dem starkt! Fantastisk service! Stort tack!
skrev om AutoParken AB
Väldigt bra, vänliga och fin bemötande fick vi av personalen! Levde upp till alla förväntningar. Vi blev bjudna på dricka samt hjälp med att hitta lämplig plats för att byta på sonen.
Vi är supernöjda med bilen vi köpt och rekommenderar företaget starkt! Fick även hjälp med små ändringar några dagar efter köpet. -
skrev om AutoParken AB
Supernöjd på alla vis.trevligt bemötande bra service o en grym produkt
skrev om AutoParken AB
Kunde inte har varit mera nöjd som kund! Mycket trevligt bemötandet, professionell hantering och väldigt hjälpsamma.
Absolut bästa bilköpet genom tiderna:))
//Björn -
Jag sålde till dem.
Bra kontakt i princip hela dygnet runt. Snabba och lätta att ha och göra med. Finns ingenting negativt att anmärka på. -
skrev om AutoParken AB
Trevligt möte. Kom bra överens. Jag är mycket nöjd. Bytte in min bil mot en av deras.
skrev om AutoParken AB
Professionellt och trevligt bemötande vid vårt bilköp. Bilförsäljning, när det är som det ska vara. Känns tryggt 👍
skrev om AutoParken AB
Mycket trevlig firma och bemötande.
Ägaren suverän och även hans far -
skrev om AutoParken AB
Enkel, smidigt och trevligt bemötande.
skrev om AutoParken AB
Proffsigt från första kontakt. Michael ingav stort förtroende och tryckte på säkerheten direkt. Nima kom och hämtade upp bilen samtidigt som vi gjorde klart affären. Mycket bra bemötande. Högsta betyg och jag rekommenderar AutoParken till alla.
skrev om AutoParken AB
Mina bästa rekommendationer till Nima och Mikael på Autoparken. Jag blev mycket trevligt och seriöst bemött. Bilen var mycket bra beskriven och allt stämde när jag fick se den i verkligheten. Mycket nöjd
skrev om AutoParken AB
Köpte en fin Porsche 911. Fick utmärkt service och jättetrevligt bemötande.
skrev om AutoParken AB
Autoparken uppträdde på ett mycket professionellt sätt. Kunniga, vänliga. Ett företag som inte drar sig för att gå ”the extra mile”.
Inget problem ( vi skulle sälja en bil) var för jobbigt eller utanför affären. Heders åt Autopark , och en extra eloge för tanken på barncancerfonden! Rekommenderar varmt AutoParken ! Tack 🙏 för all hjälp 🙋♀️ -
Mycket trevliga OH rejäla personer bar massor ++++++
skrev om AutoParken AB
Oerhört trevliga och hjälpsamma med vårt bilköp.
skrev om AutoParken AB
Har vid två tillfällen haft affärer med detta företag, Autoparken har en väldigt kundorienterad servicekänsla, en sann förebild inom bilhandel.
skrev om AutoParken AB
Utmärkt bemötande, hjälpsamma och serösa! Vi återkommer gärna!
skrev om AutoParken AB
Tack för en mycket smidig affär och en bil som motsvarar förväntningarna. Mycket trevligt och proffsig bemötande.
Kan varmt rekommendera Autoparken. Trevligt bemötande och
allt klaffade perfekt -
skrev om AutoParken AB
Trevligt bemötande och bra service
skrev om AutoParken AB
Friendly, knowledgable and reliable. The cars are all clearly respected and well-presented by Michael and Nima.
skrev om AutoParken AB
Trevliga, personliga och kunniga. Kommer gärna köpa bil av dem igen.
skrev om AutoParken AB
Mycket trevligt bemötande och seriöst beteende och kunniga på bilar.
skrev om AutoParken AB
Bra hjälp! God service! Trevligt bemötande. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och leverans av bil. Köpte den osedd men är inte besviken.
skrev om AutoParken AB
Mycket proffsigt och trevligt bemötande.
Kände mig mycket trygg med bilköpet från början till avslut. -
Sålde Kia till er.
Tack för trevligt bemötande.
Vi är så nöjda -
skrev om AutoParken AB
Mycket seriöst och trevligt bemötande. Kan varmt rekomendera Autoparken.
skrev om AutoParken AB
Mycket trevliga, serviceminded och håller vad dom lovar!
skrev om AutoParken AB
Intresserade av bilar på riktigt. Något man sällan stöter på när det gäller bilförsäljare. I övrigt mycket trevliga att ha att göra med.
skrev om AutoParken AB
bra mottagande lugna o harmoniska tittade på bilen i lugn o ro
Pär i råda