Tycker du att det känns krångligt och jobbigt att byta bil? Hos oss på Autohouse vill vi göra det roligt och enkelt att köpa bil! Kom förbi oss så hjälper vi dig genom ditt nästa bilköp!
Anders J:
Toppenbemötande,bra engagemang och en hyfsad deal
Köpte en BMW 520
Köp, sälj eller byt bil hos oss i Kungsbacka! Vi har högt kundfokus, ger dig bra priser och vill att din bilaffär ska flyta felfritt.
Arne B:
Jag köpte en otroligt fin corvette grand sport.
Bilen är precis som ny.
Väldigt väl bemött av säljaren med ett stort kunnande om bilen.
Rekomenderar stort atoparken till fler köpare.
Per B:
Körde från Helsingborg med förhoppning att kunna åka hem med bilen jag var intresserad av vilket också infriades på ett snabbt och smidigt sätt.
Trevlig o proffsigt bemötande på alla sätt och vis så kan rekommendera Friman bil för er nästa bilaffär 👍
Eldin E:
Blev faktiskt bemött med bra service och dem var väldigt positiva hela tiden så det smittade av sig.
Trodde först att ja skulle bli bemött som vilket bilfirma som helst för dem flesta tänker bara på pengar.
Men allt gick bra och jag är riktigt nöjd och blir definitivt en återkommande kund framöver. Jag köpte en Audi A6 som är riktigt fin och den går fortfarande som en dröm.
Alan M:
Köpte en BMW hos Bilia Group i Kungsbacka och fick toppenservice. Bra bemötande från första mailet, flög ner från Stockholm för att hämta bilen, fick då bilen fulltankad för att kunna köra hem den. Efteråt visade det sig att vi missade att få med insynsskyddet till bilen, inga problem. Skickade ett mail och sa att den inte åkte med när sommardäcken lades in i bagaget och nu sänder de upp insynsskyddet.
Jag var väldigt orolig för servicen efter att ha läst alla dessa omdömen men efter att själv köpt en bil hos dem så är min slutsats att andra tyvärr hamnat hos en dålig säljare men Rolf i Kungsbacka var väldigt professionell.
Ermin H:
Supernöjd med mitt bilköp!
Köpte en Passat från MK7 Bil och hela upplevelsen var toppen från början till slut. Bemötandet var professionellt och ärligt – inga konstigheter eller påtryckningar, bara genuint trevliga och kunniga säljare. Bilen var i mycket fint skick och allt stämde exakt med beskrivningen. Kände direkt att jag var i trygga händer.
Kan varmt rekommendera MK7 Bil till alla som vill göra en trygg och smidig bilaffär. Kommer absolut tillbaka nästa gång det är dags att byta bil!
Hans S:
Bra delar till bra priser för MG fans. Trevlig och kunnig personal som vet vad jag behöver innan jag själv vet det. Snabba leveranser utan krångel.