Så bra service! Blev trevlig bemött och väl uppdaterade. Fick hjälp med reservdelar till bilen. Lojalt och tillmötesgående service!
SB Bilar AB
Välkommen till SB Bilar, där vi brinner för bilar och för att ge våra kunder oslagbar service. Som ett företag som specialiserat sig på att köpa, handla och sälja begagnade bilar anser vi att alla förtjänar att ha en kvalitetsbil som passar deras behov och budget. På SB Bilar är vi stolta över att endast erbjuda de bästa bilarna...
70 omdömen om SB Bilar AB
Sedan starten hos Reco 2023
Stort tack för din recension och tack för ert förtroende! Önskar er många härliga mil med er nya bil! Välkommen åter! Mvh. Sasan
Köpte en begagnad Kia ceed. Upplever att SB Bilar har mycket kunskap vilket skapar ett förtroende. Det var också ett mycket trevligt och genuint bemötande. De gav mig en känsla av trygghet vilket jag uppskattar.
Trevligt bra bemötande! Jättenöjd!
Hej Jag tycker det gick jättebra köpa min bil och smidigt, bra bemötande.
Mycet tillmötesgående ägare. Affären gick mycket smidigt och bilen är jag nöjd med.
I am very happy with all the service that was provided
Thanks for your review and I'm glad you're happy with the deal! Good luck with the car and welcome back! Sincerely, Sasan
Hej bra bemötande kunnig mindre firma Allt gick smidigt bra information
Ringde först SB Bilar & fick ett jättebra bemötande via telefon & han välkomnade mig vänligt till hallen. Kom in till SB Bilar för första gången & ägaren kom direkt till mig & pratade gott. Allt gick som smort hos SB Bilar, otroligt fint bemötande & han var väldigt hjälpsam under hela processen. Rekommenderar starkt
Extremt proffsigt och trevligt hanterande och bemötande.
Seriöst och bra bemötande. Kändes trygg och pålitlig
Super bra bemötande och riktigt bra service. En bilfirman jag kan rekommendera starkt!
Fin upplevelse! Kändes väldigt proffesionellt och tydligt. Nu får man köra den ett tag.
Väldigt trevligt bemötande och bra service!
Trevligt bemötande, fin bil och hjälp efter köp. Kan rekommendera
Kan starkt rekommendera det här företaget då jag blev bemött med respekt och trevlighet. Något jag värdesätter mer än att bara bilen ska vara bra. Bilen var exakt som det stod på annonsen. Proffessionalitet på hög nivå där säljaren förberedde bilen innan jag kom och var med på visa allt som bilen hade för dokumentation och även ifall bilen hade några skavanker, vilket var knappt att den hade. Kändes mer som när läraren förberedder en bra föreläsning inför en lektion. Kundbemötande verkligen 5 stjärnor. När det kommer...
Är super nöjd med bil köpet. Säljaren hjälpte till med allt. Och gav en super bra service. Kan starkt rekommendera denna bil firma. Finns inte många som är så hjälp samma. Tack för en bra affär.
Mycket professionell och bemötande i toppklass .
Mycket bra service och lätt att ha o göra med!
Super trevlig och proffsigt bemötande, kan starkt rekommendera att göra affärer med SB bilar.
En trevlig person och smidigt bilhandlare
Väldigt nöjd med mitt bilköp SB. Fick bra med information och väldigt god service. Trevlig, professionell, kunnig och rolig säljare. Rekommenderar starkt!
Väldigt trevligt, professionellt och tydligt bemötande. Vi är mycket nöjda!
Tillmötes gående mycket trevligt personal. Smidigt affär , hjälpsam , kom med mycket tips om bilen. Högsta betyg 👍
Riktigt smidig affär, kändes bra och mycket bra bemötande, tack för det!
Jag köpte en bil från SB bilar för en månad sen, och varje gång jag undrade något så var Sasan alltid ett sms borta. Lätt den bästa bilfirman någonsin. Det spelar ingen roll vilken bil du köper så länge den är från SB bilar så kommer du inte ha några problem alls!
En mycket trevlig upplevelse.. bra och kunnig personal..
Rak och ärlig bilhandlare. Kvalitet rakt igenom
Bra bemötande snabbt leverans
Smidig affär och ett mycket trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera SB Bilar. //Hasse
Stort tack för din recension och tack för ert förtroende! Önskar dig många härliga mil med din nya bil! Välkommen åter! Mvh. Sasan
Super nöjd kund! Bra säljare ! Bilen är jätte fin.
Snabb och smidig affär samt bra bemötande!
Jag är väldigt nöjd med bilen jag har köpt och bilprovningen bekräftade detta genom ett tomt papper
Sasan är riktigt bra att ha att göra med! Helt rätt första intryck vilket gjorde allt mycket lättare. Haft bilen ett par veckor nu, fungerar som utlovat! 12v batteriet upptäcktes efter ett par dagar det inte tog laddning som den skulle, dagen efter satt ett nytt i! När det är dags för ny bil så börjar jakten för min del här👍
Great experience, SB Bilar was very good and the sale took place very quick (car Volvo V60). Sasan is a professional, friendly and a great salesman. When we mentioned any concerns, he was quick to address them with no hesitation. Very straightforward and didn’t try to hide anything about vehicles, unlike most used lots. Definitely coming back here again. I love my new ride and its so reliable. Thank you! I have already recommended a friend to look at cars there. // Yogesha
Proffsigt och trevligt bemötande. Kändes som en trygg bilaffär.
Trevligt bemötande i den högre skolan utan att göra sig till .. berättar om vad som kommer att göras innan jag får bilen stort plus i kanten.. man kände sig trygg direkt vid första mötet .. en riktigt bra och jordnära prick .. ska bli kul att träffas igen när jag hämtar bilen ... !!!!
Stort tack för din recension och tack för ert förtroende! Önskar dig många härliga mil med din nya bil och jag ser fram emot att leverera er bil! Välkommen åter! Mvh. Sasan
Väldigt trevligt bemötande, förstående och behjälplig samt Ärlig och uppriktig. Hade låga förväntningar men blev positivt överraskad. Långt över förväntningarna. Jag köpte en bil, köpet känndes tryggt och säkert. En seriös bilhandlare inga konstigheter.
Diverse problem uppstod med vår bil efter köp men till vår glädje har Sasan ställt upp helhjärtat och hjälpt oss. Stort tack du är guld värd.
Proffsigt och vänligt,hade inga förutfattade förväntningar Nöjd Ford Focus Olr099 ägare,och tack för gott kaffe mvh Stefan
Mycket hjälpsam och trevlig personal. Jag har redan rekommenderat en vän att kolla på bilar där.
Förtroendeingivande försäljare som genomförde försäljningen tryggt och säkert. Tog sin tid och förklarade allt tydligt. Bästa bilförsäljaren nånsin!
SB Bilar var proffsig från första kontakt tills vi var klara med affären. Var i kontakt med försäljaren Sasan, han var väldigt kunnig och ärlig med bilen. Är väldigt nöjd med affären. Sasan har även varit proffsig och bemött mina frågor efter affären kring bilen och andra frågor. Handlar ni via Sasan och SB bilar. Kan ni förvänta er ärlighet, att ni får informationen ni behöver och försäljare som verkligen kan bilarna dom säljer. Det blir nog fler affärer med Sasan framöver.
Stort tack för din recension och tack för ert förtroende! Önskar dig många härliga mil med din nya bil! 😊 Välkommen åter! Mvh. Sasan
Hjälpsam och Trevlig bemötande.
Stort tack för din recension och tack för ert förtroende! Välkommen åter! Mvh. Sasan
Fin service genom hela köpet, rekommenderas. // K
Från början till slut, toppen service! Sasan tog sig tid och var engagerad under hela processen. Är jättenöjd med min ”nya” bil 🥳
Stort tack Olivia för din recension och tack för ert förtroende! Önskar dig många härliga mil med din nya bil! 😊 Välkommen åter! Mvh. Sasan
Väldigt trevligt bemötande av säljaren. Noggrannhet med förklaringar om bilen. Känner mig trygg och jättenöjd.
Trevlig och snabb affär vid köp av begagnad bil med inbyte
Köpt två bilar av SB bilar nu och kan inget annat än att säga än att jag är toppen nöjd! Bra kundbemötande och smidiga affärer utan något krångel. Rekommenderar varmt SB bilar
Fint bemötande och sjyst hantering av försäljning
Väldigt bra och toppen säljare...