Eldin E:
Blev faktiskt bemött med bra service och dem var väldigt positiva hela tiden så det smittade av sig.
Trodde först att ja skulle bli bemött som vilket bilfirma som helst för dem flesta tänker bara på pengar.
Men allt gick bra och jag är riktigt nöjd och blir definitivt en återkommande kund framöver. Jag köpte en Audi A6 som är riktigt fin och den går fortfarande som en dröm.
Ola N:
Köpt av Hampus Jakobsen i Halmstad. Resan från fråga till leverans gick extremt fort och då kan det vara bra att veta att bilen skulle till Luleå.
Tydlig information om mina frågor, bra dokumentation på slitage och vad jag kunde förvänta mig.
Det enda som hackade var systemet Zaver för betalning, där finns det att fixa till. Det är ju dock inget som säljaren ska belastas med, han gjorde vad som var möjligt för att ordna det. Bra kreditavdelning, viktigt för mig som behöver hjälp med det. Bra och trevlig leverans av Zäkra.
En bra upplevelse helt enkelt.
Mvh/Ola
Marie B:
Väldigt hjälpsamt och professionellt bemötande av Robin på Bendt bil. Så nöjd med mitt bilköp och hans beskrivning och visning av bilen. Åkte från Stockholm till Halmstad och bilen var i beskrivet skick.