Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Halmstads Bil Center AB

Halmstads Bil Center AB

4.7

16 omdömen om Halmstads Bil Center AB

Cecilia M

Mycket trevligt bemötande.

Daniel M
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Very well treated, positive experiente.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hi Daniel! We really appreciate your feedback and are happy to know that you felt well taken care of. You are allways welcome back anytime! Good luck with your beautiful car! Best regards, Halmstads Bil Center AB

Erik N
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Har bara goda erfarenheter av Armend och . Arbresha Zogaj Kunniga och trevliga i bemötandet. Övrig personal möter också upp med ett leende och är redo att hjälpa.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Erik! Stort tack för ditt fina omdöme och de fina orden om oss. Vi uppskatta verkligen att du delar med dig och att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bilaffär!

Resmije H
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Lämnade in min bil som förmedling hos Halmstads Bilcenter , bilen blev såld på mindre än tre veckor. Snabb och smidig utbetalning, tack för denna gång

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Resmije! Stort tack för ditt fina omdöme och förtroendet att låta oss sälja din bil. Det glädjer oss att allt gick snabbt och smidigt och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden

Ove J
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Tack för ett bra inbyte, mycket nöjd med min nya bil

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Ove! Tusen tack för att du valde oss! Du fick en riktigt fin bil med dig hem idag!

Damir D
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Mycket trevlig personal som ger dig den hjälp du behöver. Fortsätt med det goda arbetet, jag kommer definitivt att köpa bil där igen.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Damir! Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss vid ditt bil köp. Vi hoppas du får många problemfria och härliga mil med bilen! Varmt välkommen till oss för ditt nästa bilköp all lycka till er!

Tobias W
Skrev om Halmstads Bil Center AB

En snabb & smidig affär p på bilen jag köpte.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Tobias! Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet vid ditt bil köp. Vi uppskattar verkligen samarbetet och hoppas du får mycket glädje av bilen

Susan C
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Smidigt och enkelt, Är jättenöjd!

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Susan! Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss vid ditt bil köp. Vi hoppas du får många problemfria och härliga mil med bilen! Varmt välkommen till oss för ditt nästa bilköp

Jaquline N
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Jag gjorde ett inbyte och lämnade in min bil & fick köra hem i en ännu finare! Allt perfekt.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Jaquline! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss. Vad roligt att du är nöjd med inbytet och fick köra hem i en ännu finare bil vi önskar dig många glada mil framöver!

Eva Y

Nöjd med bilköpet av min volvo v70

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Eva! Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss vid ditt Volvo V70 köp. Vi hoppas du får många problemfria och härliga mil med bilen

Nasrin A
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Nöjd med mitt Audi köp. Tack för ett bra samarbete.

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Nasrin! Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet vid ditt Audi köp. Vi uppskattar verkligen samarbetet och hoppas du får mycket glädje av bilen

Ilaf R
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Trygg och smidig bilaffär, väl värd 5 stjärnor! Jag köpte en bil hos Halmstad Bil Center och är mycket nöjd med hela upplevelsen. Personalen var trevlig, professionell och lyhörd för mina önskemål. Processen gick smidigt från första kontakt till leverans, och jag kände mig verkligen omhändertagen ,särskilt uppskattade jag att kommunikationen var tydlig hela vägen. Rekommenderas varmt!

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Ilaf! Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du valde Halmstad Bil Center. Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både bemötande och bilaffären. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig även i framtiden

Yllzon M
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Köpte en Beetle förra månaden och är supernöjd med både bilen och den trevliga personalen! Allt gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Blir med största sannolikhet fler bilköp här i framtiden. Stort tack för denna gång!

Svar från Halmstads Bil Center AB

Stort tack Yllzon! Det glädjer oss att du är nöjd med bilen. Varmt välkommen åter när det är dags för nästa affär. Med vänliga hälsningar Halmstads Bil Center AB

Burak Said R
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Super nöjd, bra service och god kommunikation. Tack för en bra affär!

Svar från Halmstads Bil Center AB

Stort tack Burak! Det glädjer oss att du är nöjd med både service & kommunikationen. Vi uppskattar förtroendet och hoppas du får mycket glädje av bilen! Varmt välkommen åter när det är dags för nästa affär. Med vänliga hälsningar Halmstads Bil Center AB

Magdalena Y
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Jag är otroligt nöjd med mitt bilköp från Bilköpcenter i Halmstad! Från första kontakten till avslutad affär har bemötandet varit fantastiskt. Personalen var hjälpsam, kunnig och gjorde hela processen smidig och enkel. Bilen är precis vad jag letade efter, och jag kunde inte vara gladare över mitt val. Jag ger Halmstads Bilköpcenter 10 av 10 möjliga poäng – varmt rekommenderat!

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Magdalena! Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med både bil och bemötandet. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas du får mycket glädje av bilen framöver Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Halmstads Bil Center. Med vänliga hälsningar Halmstads Bil Center AB

Magnus K
Skrev om Halmstads Bil Center AB

Köpte bil efter att fått försäkrat att det inte fanns några som helst fel på bilen. På vägen hem tändes motorlampan vilket visade sig vara ett allvarligt motorfel. Kontaktade säljaren omgående som svarade att det var tråkigt, men det finns ingen garanti så det finns inget de kunde göra. Inga synliga felkoder när bilen köptes, efter att bilen kört några mil fanns det flera felkoder inkl motorfel. Säljaren förnekade att några felkoder eller varningslampor skulle ha raderats före försäljningen. Vägrade ta något som helst...

Svar från Halmstads Bil Center AB

Hej Magnus! Tack för din kommentar. Bilen som köptes av Noel var cirka 22 år gammal, nyligen servad och ny besiktad. Den såldes i befintligt skick och utan garanti, något som informerades tydligt vid försäljningen. Det var din son Noel, som valde att pruta ner priset rejält, vilket vi gick med på i god tro. Kort efter köpet framfördes klagomål, och vi erbjöd en felsökning utan kostnad. Tyvärr kunde vi inte möta era krav på specifik dag och tid, vilket ledde till att vi inte kom överens. När kommunikationen blev hotfull...