Autoperformance Sweden

Autoperformance Sweden

www.autoperformance.se
  • BadgeTwelveYears
4.9

Med åren har det lilla familjeföretaget AutoPerformance blivit en ledande aktör på marknaden för lyx- och sportbilar i Sverige. Vår kompetens och branschkännedom gör att vi kan erbjuda våra kunder riktiga kvalitetsobjekt och de verkligt högklassiga bilarna. Det ger en unik möjlighet för våra kunder att göra bra affärer - varje...

390 omdömen om Autoperformance Sweden

Sedan starten hos Reco 2014

Aydin D
Skrev om Autoperformance Sweden

Gjort affär med Andreas och Kristoffer i 15år. Är by far den bästa firman att göra bilaffärer med.

Marie Johanna P
Skrev om Autoperformance Sweden

Vill man ha service och bra bemötade så är det hit man vänder sig. Detta är en bilhandlare som är kunnig, ärlig och leverarar i topp klass. Andra gången jag köper bil av kristoffer, första gången leverarade han en Macan turbo , fick ett litet problem med bilen efter ett tag, samma dag det upptäcktes fick jag komma ner till verkstaden för kontroll, bara dagar senare lämnades bilen in och blev fixad med ny reservdel helt utan kostnad. De kallar jag service. Bilen har gått som en klocka sen dess, nu hämtade jag precis ut...

Kenth Mikael A
Skrev om Autoperformance Sweden

Otroligt bra service. Alltid snabba svar. Bor i Sthlm och de löste både leverans av ny bil samt hämtning av inbytesbil smidigt. Kommer lätt att köpa nästa bil av dem.

Magnus E
Skrev om Autoperformance Sweden

Väldigt seriösa, proffsiga, kunniga och trevliga ! Lämnade min bil på försäljningsuppdrag och den såldes på 1 vecka ! Jag kan starkt rekommendera bolaget och speciellt Kristoffer ! // Magnus.

Kenneth Bertil Lennart M
Skrev om Autoperformance Sweden

Kan varmt rekommendera att köpa bil av Kristoffer proffsigt och vänligt bemötande och är väldigt nöjd med att köpa bil hos er. Mvh Kenneth (Stockholm)

Fredrik L
Skrev om Autoperformance Sweden

Hittade bilen jag ville ha 150 mil bort, vilket är en utmaning. Tog kontakt med Kristoffer och fick ett väldigt gott intryck av både bil, Kristoffer och företaget. Kollade lite recensioner bland annat här på reco och kände att det var värt besväret. Vi kom sedan överens om affären och att jag skulle köra ner inbytesbilen för att sedan efter affär köra upp till Norrland igen. I och med att Kristoffer var på semester när jag kom ner gjordes själva affären med Andreas vilket funkade precis lika bra. Kändes väldigt hemtrevligt...

Pontus Karl Fredrik A
Skrev om Autoperformance Sweden

Onekligen de bästa erfarenheterna jag fått av affärer med en bilhandlare, började med att sälja en bil till Autoperformance för att därefter både köpa och lämna inbyte. Rak och ärlig kommunikation, seriösa värderingar och uppgjort ekonomiskt på dagen - därtill leverans av en drömbil på dagen, vi återkommer!

Ulf Nicklas J
Skrev om Autoperformance Sweden

Mycket bra service, snabb återkoppling och vänligt bemötande. Kan varmt rekommenderas!

Daniel B
Skrev om Autoperformance Sweden

Jag kan varmt rekommendera Autoperformance till alla som vill hitta sin nästa bil och uppleva premiumservice och professionellt bemötande. Redan från första kontakten märktes det att de verkligen bryr sig om sina kunder och deras behov. Processen, från rådgivning till avslutad affär, har varit smidig, transparent och mycket personlig. Kristoffer har varit helt fantastisk genom hela processen samt efter köp, alltid tillgänglig, lyhörd och hjälpsam, vilket verkligen gjorde att jag kände mig trygg och uppskattad som kund. Det...

Fredrik Gustaf Otto R
Skrev om Autoperformance Sweden

snabbt, personligt och proffsigt bemötande! Från första samtal till färdig affär

Nikolaos G
Skrev om Autoperformance Sweden

Det känns äntligen tryggt nu efter flera miserabla rundor med Hedin Automotive/Lotus i Helsingborg som visade total inkompetens dvs har gått över nu till AutoPerformance/Lotus i Vellinge som tar numera hand om min nya sportbil (Lotus Emira) just nu dvs ett garanti ärande för Lotus pga bilen visade flera brister på kort tid. De lagar och fixar alla brister nu på bilen plus en första service på det. Mycket bra mottagande av dem på försäljningavdelningen inkl verkstan (Kristofer & Andreas) och service på plats. Noggran genomgång...

Jacob Harald Gunnar K
Skrev om Autoperformance Sweden

Fick ett jättebra bemötande från Kristoffer som lyckades sälja vår bil genom förmedling på ett väldigt smidigt sätt. Kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin lite mer speciella bil!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Jacob, Tack för ditt fina omdöme om oss, vi ses när det är dags att sälja nästa bil ;) // Kristoffer

Magnus N
Skrev om Autoperformance Sweden

Mötte våra behov, rekommenderas!

Rickard A
Skrev om Autoperformance Sweden

Hej! När jag började fundera på att byta min bil hade jag blandade känslor. Att byta bil är för många en stor affär, både känslomässigt och ekonomiskt, och för mig var det inget undantag. Jag ville ha något bra och bekvämt, samtidigt en bil som verkligen skulle kännas rätt för mig – inte bara på pappret. Jag bytte trotts allt in en Audi sq7 (en bil som verkligen inte va något för mig) Efter att ha tittat runt på flera olika alternativ, både privat och hos andra handlare, hamnade jag till slut hos Autoperformance. Där många...

Svar från Autoperformance Sweden

STORT TACK för att du tog dig tid att skriva ett såhär långt omdöme och förklara ingående om hur din upplevelse var att handla hos oss :) // Kristoffer

Carola Michaela T
Skrev om Autoperformance Sweden

Rekommenderas varmt! Fick ett underbart bemötande av Kristoffer, och dem håller vad dem lovat. Allt gick så snabbt, lätt och vi är super nöjda med vår nya bil.

Svar från Autoperformance Sweden

Tack för ditt omdöme Michaela, hoppas att du trivs med din fina XC90 :) // Autoperformance

Rasmus B
Skrev om Autoperformance Sweden

Vänligt bemötande, flexibel hantering av både köp av ny bil och inbytte. Fick stort förtroende för bolaget och medarbetare.

Tack för att du tog dig tid att skriva om oss :) // Autoperformance

Gustav Alf Dennis R
Skrev om Autoperformance Sweden

Jättebra service! Kan starkt rekommendera!

Kurt Roger S
Skrev om Autoperformance Sweden

Jättefint välkomnande och fin uppföljning i samband med mitt senaste bilköp. Extra plus att allt finns i samma byggnad; service och däckförvaring. Och skulle olyckan vara framme så finns bilskadecentral blott ett stenkast bort. Likaså bilbesiktning. Känns som att jag kommer att fortsätta mina bilaffärer här.

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Roger, Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något med bilen :) // Kristoffer

Jonas Kristian N
Skrev om Autoperformance Sweden

Tack för 2 lyckade och smidiga affärer. Snabba och raka puckar, kan verkligen rekommendera Autoperformance om man vill göra en bra bilaffär.

Svar från Autoperformance Sweden

Hej, Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme om oss :) // Kristoffer - Autoperformance

Magnus F
Skrev om Autoperformance Sweden

Tack för en lyckad och snabb bilaffär! Jag uppskattar det proffsiga och kunniga bemötandet jag fick i samband med försäljningen. Kan varmt rekommendera Andreas och Kristoffer på Auto Performance

Tack Magnus // Kristoffer - Autoperformance

Johan E
Skrev om Autoperformance Sweden

Toppen bra bemötande och proffsiga medarbetare som löste allt på ett smidigt vis. Tack Johan

Carl Johan Marcus W
Skrev om Autoperformance Sweden

Proffsigt bemötande och affären gick fort då jag önskade att de köpte in min bil och löste lånen perfekt. Inga problem. Mina resterande pengar tog några bankdagar. De hämtade även bilen hos mig. Inget illa att skriva alls. Rekommenderas!

Hej Marcus, Tack för ditt omdöme om oss :) // Autoperformance

Torkel S
Skrev om Autoperformance Sweden

Mycket professionellt bemötande på ett lättsamt sätt med stor förståelse för mina behov. Tack Kristoffer för ett enkelt och smidigt sätt att byta bil på. Ditt fokus på mig som kund kändes riktigt bra. Lycka till med framtida försäljningar. Jag kommer varmt att rekommendera er för min omgivning .

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Torkel, Du vet vart vi finns när det är dags att byta bil nästa gång :) // Kristoffer - Autoperformance

Jonas Per H
Skrev om Autoperformance Sweden

Jag är supernöjd med mitt köp på Autoperformance. Kristoffer var riktigt smidig att göra affär med, snabbt enkelt och trevligt. Jag köpte bilen osedd, men blev hyfsat nöjd med vad jag såg när jag hämtade den. Några fler stenskott kofångaren fram än vad jag finner önskvärt men men, det är bara en bil!😊 Nästa gång jag köper bil på Autoperfomance kommer de att hitta en 100% felfri bil i min smak, det är jag säker på. En annan positiv sak som drar upp betyget är att de bjuder på fantastiskt gott kaffe!👌☺️ //Jonas Holmkvist

Svar från Autoperformance Sweden

Tjenare Jonas, Lovar att hitta en bil utan stenskott nästa gång till dig ;) Kaffet är varm och redo även nästa gång du vill titta på bil :) // Kristoffer

Claes Bertil A
Skrev om Autoperformance Sweden

Strålande bemötande, seriös diskussion och ärlig hantering! Rekommenderar verkligen Kristoffer och Autoperformance om ni tänker köpa en ny bil. Claes Albinsson

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Claes, Tack för ditt fina omdöme om oss, vi ses när det är dags för service av din fina Land Rover Defender :) // Autopeformance

Jan-eric S
Skrev om Autoperformance Sweden

Proffessionellt och trevligt bemötande. En av mina snabbaste och enklaste bilaffärer. Ser fram emot nästa affär.

Hej, Kul att vi mötte dina förväntningar :) // Autoperformance

Nils Anders K
Skrev om Autoperformance Sweden

Den mest okomplicerade och smidiga bilaffär jag någonsin upplevt. Högsta betyg åt Kristoffer.

Svar från Autoperformance Sweden

Tjenare, "Det ska vara enkelt" lyckades vi med här med andra ord :) // Kristoffer - Autoperformance

Alisa B
Skrev om Autoperformance Sweden

Super nöjd, med både bilen och den kanon service jag fick!!! Allt gick super smidigt tack vare Kristoffer!!! Han förstod exakt vad jag var ute efter, samt väldigt lyhörd, och hjälpsam på alla vis. Kan varmt rekommendera Autoperformance, men inte minst Kristoffer!!!!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Alisa, Kul att du är nöjd med oss och din fina Land Rover, du vet vart vi finns när det är dags för service eller nästa bil :) // Kristoffer - Autoperformance

Kjell Arne Lennart E
Skrev om Autoperformance Sweden

76årig gubbe med sin Gammla fru, besökte bilhallen för första gången, efter ca15 min var jag ägare till en G 63 Grand Edition, på grund av ett fantastiskt bemötande. Mina ögon lyste och mungiporna vid öronen , när åkte därifrån med bilen. Tack ja e nöjd.🩷🩷🩷🩷🩷

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Kjell, Ser fram emot att bjuda på kaffe när du är ute och rastar "Monstret" i vår närhet nästa gång :) // Kristoffer

Martin Andrzej S
Skrev om Autoperformance Sweden

Riktigt bra bemötande från första samtalet till att affären var klar. I mitt fall sålde jag en bil till AutoPerformance och allt gick väldigt enkelt och friktionsfritt. Jag kommer garanterat tillbaka! Tack!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Martin, Vad kul att du är nöjd med hur vi hanterade affären av din Land Cruiser :) // Kristoffer - Autoperformance

Ali Hasaan Abdulkareem S
Skrev om Autoperformance Sweden

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos Autoperformance . Köpet gick smidigt och jag upplev mycket väl bemött. Tack för en fantastisk service!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Ali, Vad roligt att du är nöjd med vår service :=) // Kristoffer - Autoperformance

Per Alfred K
Skrev om Autoperformance Sweden

Mycket god och professionell service. Smidigt med visning av bilar på distans, även hämtning av inbyte och leverans av ny bil. Väldigt trevligt bemötande och fantastiska lokaler!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Alfred, Superkul att vi hunnit göra 2 affärer på kort tid :=) Vi ses när det är dags för nästa affär! // Kristoffer

Anders L
Skrev om Autoperformance Sweden

Trevligt bemötande. Smidig affär. Väldigt nöjd.

Kenneth S
Skrev om Autoperformance Sweden

Måste säga att min kontakt med Autoperformance i Vellinge var ett välkomnande besök som kund trevligt ordning och reda fin bilhall fick ett stort förtroende när jag hämtade ut min fina Porsche Cayenne betyg av 5 så blev det en5a

Vad kul att du är nöjd med oss och även din fina Cayenne :=) // Autoperformance

Per Johan Fredrik L
Skrev om Autoperformance Sweden

Har köpt och sålt några bilar hos AutoPerformance under åren sedan 2010 och jag kan säga att varje gång har en varit bra och trygg upplevelse. Alltid bra och tydlig kommunikation med Kristoffer och Andreas där de har stort fokus på kunden och de har agerat väldigt professionellt från start till mål.

Svar från Autoperformance Sweden

Tjenare, Superkul att vi fått förtroende i över 10 år att leverera bilar till dig, låt oss fortsätta i samma takt :) // Kristoffer - Autoperformance

Kevin Ö
Skrev om Autoperformance Sweden

Sålde en bil till Auto Performance. Väldigt smidigt med bra kommunikation hela vägen från första värdering på email till avlämning. Fick lite bättre pris än näthandlarna och så är det en lokal firma med trevliga människor som man faktiskt får träffa!

Alexander N
Skrev om Autoperformance Sweden

Utan tvekan den bästa upplevelsen jag fått från en bilförsäljare. Kristoffer har varit tillmötesgående och serviceminded rakt igenom hela processen. Kommer nog aldrig köpa bil från någon annan igen!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Alexander, Stort tack för dina fina ord, du vet vart vi finns även nästa gång ;=) // Autoperformance

Adam J
Skrev om Autoperformance Sweden

Jag rekommenderar varmt Autoperformance , väldigt bra kundbemötande redan från första kontakten dag 1, det är den bästa servicen jag varit med om, väldigt trevliga och kunniga säljare som är väldigt tillmötesgående och sätter verkligen kundens behov i första hand. Man får verkligen en trygg känsla av att köpa bil av Autoperformance, har bara gott att säga om de!

Svar från Autoperformance Sweden

Tack Adam, uppskattar ditt fina omdöme om oss :=) Ha en härlig dag! // Kristoffer

Stefan O
Skrev om Autoperformance Sweden

Kollat upp & träffat x-antal bilar och försäljare tills jag hamnade hos Auto Performance. Kvalite & superservice av säljaren Kristoffer Barcklind var en klass för sig! Supersmidig genomgång av bilen, provtest samt gav det bästa pris för inbytes bil. Proffs. Rekommenderas varmt. Återkommande kund!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Stefan, Underbart att du varit nöjd med oss hela vägen :=) // Autoperformance

Peter J
Skrev om Autoperformance Sweden

Väldigt bra service och tillmötesgående på alla plan. Enkla snabba och effektiva. Saknade väl bara en ordentlig genomgång av bilen men får lasta mig själv då jag hade bråttom iväg.

Hej Peter, Vi utlovar bättre genomgång av bilen nästa gång! // Autoperformance

Peter A
Skrev om Autoperformance Sweden

Har frekvent bytt bilar med blandat resultat i service och bemötande men kan bara ge högsta betyg för det bemötande och den service jag fått av både Kristoffer och Andreas när jag köpte bil av dem i december. Professionellt och enkelt, precis så som en bilaffär ska vara. Vi kommer säkerligen tillbaka om tillfälle ges och rätt bil finns hos dem.

Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme om oss // Autoperformance

Robin S
Skrev om Autoperformance Sweden

Bästa kund bemötande jag har varit med om kommer alltid handla bil här hädanefter

Carl Johan Oliver N
Skrev om Autoperformance Sweden

Köpte en RS5 av Kristoffer på Autoperformance. Blev väldigt bra bemött från dag 1, fick bra handledning genom hela affären och än så länge så är bilen & även kommunikationen med säljaren topp, ganska ovanligt när man skickat pengarna och affären är avslutad. Mycket nöjd!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Oliver, Superkul att du är nöjd med din fina Audi RS5, du vet vart vi finns när det är dags för Porschen istället ;=) // Kristoffer

Kim Nymann R
Skrev om Autoperformance Sweden

AutoPerformance Sweden är ett fantastiskt företag! 🌟 De är otroligt skickliga 💪, snabba ⚡ och väldigt effektiva ✅ i sitt arbete. Jag har haft en riktigt positiv upplevelse 😊 och kan varmt rekommendera dem till andra. Det märks tydligt att de lägger stor vikt vid att leverera hög kvalitet och enastående service 👌. Tack för en riktigt bra upplevelse! 🚗✨

Svar från Autoperformance Sweden

Tack Kim, Uppskattar att du tog dig tid att skriva om oss :=) Vi ses till våren när det är dags att avyttra din fina RS7 // Kristoffer - Autoperformance

Mark Nils Gustav S
Skrev om Autoperformance Sweden

Väl bemötande och smidig affär! Väldigt nöjd med servicen både när jag köpt och sålt bilen till Autoperformance. Rekommenderas varmt!

Svar från Autoperformance Sweden

Hej, Du vet vart vi finns när det är dags även nästa gång :=) // Autoperformance

Nils B
Skrev om Autoperformance Sweden

Bästa servicen jag någonsin fått när jag köpt bil. Kunnig, professionell och trevlig!

Hej Nils, Tack för att du tog dig tid att skriva om oss :) // Autoperformance

Åge L
Skrev om Autoperformance Sweden

Gick en tillfällighet och frågade om man möjligen had en bil som jag sökte och det hade man. Allt har fungerat mycket bra med god service.

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Åge, Vi ses i höst när det är dags att montera på dina vinterdäck på din Porsche :=) // Autoperformance

Anders D
Skrev om Autoperformance Sweden

Efter flera bilköp hos AutoPerformance Sweden AB kan jag säga att varje gång har varit en upplevelse i sig. Redan vid första kontakten märkte jag vilket fokus de lägger på att förstå vad jag faktiskt ville ha – och levererade det på bästa sätt. Det är sällsynt att möta en sådan personlig service och genuin omtanke. Kristoffer och Andreas går alltid steget längre, och man känner sig verkligen prioriterad från första samtalet till dagen man kör hem i sin nya bil. När jag köpte min senaste bil tog Kristoffer sig tid att...

Hej Anders, Wow, tack för ditt fina omdöme om oss! // Autoperformance

Abdulla A
Skrev om Autoperformance Sweden

Proffsigt bemötande och smidig affär! Väldigt nöjd med både bilen och servicen. Rekommenderas varmt!

Rickard W
Skrev om Autoperformance Sweden

Bra mottagande och service. Kan verkligen rekommendera att handla bil här.

Svar från Autoperformance Sweden

Hej Rickard, Tack för att du tog dig tid att skriva om oss, uppskattas :) Njut av vintern i din fina RSQ8 ;) // Team Autoperformance