AVEQIA

AVEQIA

www.aveqia.com
  • BadgeSixYears

AVEQIA är ett exklusivt restaurangkoncept där gästerna (både företag och privatpersoner) lagar maten själva tillsammans under ledning av stjärnkockar. Våra företagskunder kommer till oss för att möta sina kunder på ett personligt sätt i en avslappnad miljö, för att teambuilda och umgås med kollegor och samarbetspartners, eller...

560 omdömen om AVEQIA

Sedan starten hos Reco 2015

Lotta R
Skrev om AVEQIA

Middag hemma med Aveqia som kock och serveringspersonal. Proffsigt och vänligt från början till slut. Maten var superb.

Per A
Skrev om AVEQIA

Väldigt bra upplägg, bra information innan och kockarna samt lokalen gjorde det till en lyckad kväll! Dessutom var menyn riktigt god och vinpaketet passade perfekt!

Monica K
Skrev om AVEQIA

Rekommenderas varmt proffsiga kockar som hjälper till.

Karolina N

Vi var 12st som hade bokat ett matlagningsevent. Vår kock, Tom, var otroligt duktig och pedagogisk och spred dessutom väldigt trevlig stämning. Vi hade en fantastisk upplevelse och rekommenderar varmt andra att prova. Det var väldigt spännande att få laga riktig gourmetmat och dessutom lära känna kollegorna lite bättre. En utmärkt teamaktivitet! Upplevelsen får 10/10 med massor av stjärnor i alla kanter :)

Adam L
Skrev om AVEQIA

Detta var andra gången som jag besökte Aveqia och jag är lika nöjd nu efter andra besöket som jag var efter första. Allt ifrån bemötande, till presentation av kvällen, till råvaror och den fantastiska servicen vid själva matlagningen. Helt klart 10/10!

Elena D
Skrev om AVEQIA

Vi blev mycket väl bemötta av AVEQIA och hela upplevelsen överträffade våra förväntningar. För flera i gruppen var det första gången de deltog i ett sådant koncept vilket gjorde det extra uppskattat och lite oväntat. AVEQIA erbjöd ett mycket bra upplägg med trevliga lokaler, professionell guidning genom hela aktiviteten och framför allt mycket god mat. Kombinationen av matlagning, samarbete och social samvaro skapade en avslappnad och engagerande atmosfär. Sammanfattningsvis var det en mycket positiv upplevelse och ett utmärkt...

Magnus G
Skrev om AVEQIA

Bästa kund eventet! Vi är nöjda och det viktigaste: vår klient är lyrisk och våra kontaktytor effektiva. Tack 🙏🏻

Maria W
Skrev om AVEQIA

Väldigt kul och givande teambuilding hos AVEQIA! Så prisvärt med tanke på kockens kunskaper, recepten, råvarorna och den fina lokalen. Kändes lyxigt! Skulle absolut kunna göra det igen med kanske tjejkompisarna!

Simon K
Skrev om AVEQIA

Vi hade våran gemensamma sommarfest här och lagade 4-rätters middag tillsammans i lag som vi sedan svnjöt tillsammans, Från vägledning, till menyn, till stämningen var toppen! Vi hade en supertrevlig kväll som bjdö på mer än jag hade förväntat mig! Den enda lilla konstruktiva kritiken som skulle kunnas ge, var att vi hade beställt drickbiljetter men det var ändå dukat som om vi hade beställt dryckespaket, Detta skapade lite förvirring bland personalen men var snabbt lugnt så fort alla hade förstått, I övrigt var allting exceptionellt!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina och utförliga återkopplingen! Vad härligt att höra att er sommarfest blev så lyckad och att både vägledning, meny och stämning överträffade förväntningarna. Tack också för er konstruktiva feedback kring dryckesupplägget – det uppskattar vi verkligen. Vi förstår att det skapade lite förvirring och tar det med oss för att bli ännu tydligare i vår kommunikation framåt. Så kul att resten av upplevelsen var exceptionell, och varmt välkomna tillbaka till Aveqia! 😊

Therese Y

Vi hade ett fantastiskt matlagningsevent hos AVEQIA. Kombinationen av inspirerande matlagning, kunniga och engagerade kockar samt en varm och välkomnande atmosfär gjorde kvällen till en mycket uppskattad upplevelse. Upplägget skapade både samarbete och gemenskap, samtidigt som maten höll högsta kvalitet. Perfekt aktivitet för teambuilding, kundevent eller en trevlig kväll med kollegor. Rekommenderas varmt!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska återkopplingen! Det värmer att upplevelsen av kvällen var både inspirerande och välkomnande, och att våra kockar bidrog med kunskap och engagemang genom hela matlagningen. Jätteroligt att upplägget skapade både samarbete och gemenskap i gruppen, samtidigt som maten levde upp till era förväntningar. Vi uppskattar verkligen er varma rekommendation och ser fram emot att välkomna er tillbaka till AVEQIA! 😊

Helene H
Skrev om AVEQIA

Vi hade en supertrevlig kväll här och med matlagning där många olika tekniker fick testas. Jättegott dessutom. /Helene & Co

Svar från AVEQIA

Hej Helene, Tack så mycket för den fina återkopplingen! Fantastiskt att ni hade en supertrevlig kväll och att matlagningen gav möjlighet att testa olika tekniker – och att resultatet blev så gott. Varmt välkomna tillbaka! 😊 Hälsar hela gänget på AVEQIA

Marie R
Skrev om AVEQIA

Väl förberett - vi kändes oss mycket välkomna. Två mycket proffsiga kockar som vägledde oss på ett fint och trevligt sätt. Alla var så nöjda. Detta var ingen vanlig laga mat tillsammans upplevelse detta var på en helt annan nivå - vi kände oss som Michelinkockar. Vi var 30 personer som är arbetskamrater och blev uppdelade i 4 team.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad härligt att höra att ni kände er så välkomna och att våra kockar kunde guida er på ett både proffsigt och trevligt sätt genom hela upplevelsen. Jättekul att ni som stor grupp på 30 personer fick en stark teamkänsla i de olika lagen och att upplevelsen kändes på en helt annan nivå än en vanlig matlagningsaktivitet. Vi uppskattar verkligen att ni valde AVEQIA och vi hoppas vi ses snart igen! Varma hälsningar från Team AVEQIA!

Hanna K
Skrev om AVEQIA

Trevligt, roligt och proffsigt.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för de fina orden och din recension :) Varmt välkomna tillbaka i framtiden!

Daniel N
Skrev om AVEQIA

Känslan är proffsigt från första kontakten till att man genomfört eventet med sitt team. En annorlunda upplevelse som skapar många intressanta samtal i teamet. Att kunna laga svåra rätter med riktigt bra coachning där alla känner att man lyckats. Vår matlagningscoach var suverän på att förklara och hjälpa. Trevligt eftermingel i deras bar och hela teamet sa att efteråt att det här eventet satt en ny standard för företagsevent på vårt bolag.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina och genomtänkta återkopplingen! Jättkul att ni upplevde hela processen som professionell från första kontakt till genomfört event, och att upplevelsen bidrog till både samtal och gemenskap i teamet. Extra kul att kocken lyckades skapa trygghet och ge bra stöd så att alla kände sig framgångsrika i köket – precis det vi vill uppnå. Vi uppskattar också att ni lyfter efterminglet och att kvällen till och med satte en ny standard för era företagsevent, det värmer verkligen! Varmt välkomna tillbaka till oss! 😊 Anna och hela gänget på AVEQIA

Kristofer H

Upplevelsen hos Aveqia var fantastisk. Vi hade bokat en middagsaktivitet för 12 personer med fördrink, mingel och tillagning av en fyrarättersmiddag tillsammans med professionella och mycket erfarna kockar. Konceptet var mycket lyckat, och kockarna gjorde kvällen både rolig och lagom utmanande, trots att rätterna höll hög klass i nivå med fine dining. Till varje rätt serverades ett väl utvalt vin som passade smakupplevelsen perfekt. Aveqia levde helt upp till våra förväntningar och gjorde kvällen exceptionellt minnesvärd.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska och utförliga återkopplingen! Vad roligt att höra att er middag med fördrink, mingel och fyrarättersmeny blev så lyckad för hela gruppen. Jättekul att kockarna lyckades skapa en upplevelse som både var rolig, lagom utmanande och samtidigt höll fine dining-nivå – precis den balans vi strävar efter. Vi uppskattar också att ni lyfter vinmatchningen och helheten under kvällen. Att vi kunde leva upp till era förväntningar och bidra till en så minnesvärd upplevelse betyder mycket för oss. Varmt välkomna tillbaka till Aveqia! 😊

Heidi N
Skrev om AVEQIA

Väldigt trevlig och lyxig upplevelse.

Svar från AVEQIA

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att ni upplevde det som både trevligt och lyxigt. Varmt välkomna tillbaka till Aveqia! 😊

Pia A
Skrev om AVEQIA

Fantastisk upplevelse med en trevlig och avslappnad kock som gjorde att det kändes som att man var hemma i sitt eget kök och lagade lyxmat till sina gäster! Väldigt lätt att laga, även för ovana matlagare..

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att ni kände er som hemma i köket och att kocken bidrog till en avslappnad och härlig stämning. Extra kul att upplevelsen kändes både lyxig och enkel att ta sig an – även för ovana matlagare. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Ccr E
Skrev om AVEQIA

The communication was brilliant. Everything on Point. Especially Anders was a great support. The clients want to come back definitely.

Svar från AVEQIA

Thank you so much for your great feedback! We’re really happy to hear that the communication and overall experience were spot on, and we truly appreciate your kind words about Anders – he’ll be delighted to hear that. It’s rewarding to know that your clients enjoyed the experience and are already looking forward to coming back. We can’t wait to welcome you all again to AVEQIA! 😊

Camilla A

Vi besökt Aveqia med jobbet. Professionellt bemötande och upplägg redan från bokning till sista tuggan. Rekommenderar verkligen detta som aktivitet för både företag och kompisgäng. Supergod mat och kul aktivitet att göra tillsammans!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att ni uppskattade helheten – från bokning och bemötande till mat och aktivitet. Varmt tack för rekommendationen, och ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

Jenny J
Skrev om AVEQIA

Professionellt, personligt och en unik upplevelse för ett team.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för dina fina ord och recension! Varmt välkomna tillbaka i framtiden! 😊

Tomasz B
Skrev om AVEQIA

From the very first interaction with AVEQIA, we felt we were in good hands. The entire process, from booking and communication through to payment and arrival, was seamlessly professional yet never cold or transactional. Everything was handled with care and clarity, which gave us complete peace of mind going in. Our goal for the evening was ambitious: we wanted to host a group of prospects who are used to attending all kinds of corporate events and give them something genuinely different. We needed the evening to feel engaging...

Svar från AVEQIA

Thank you so much for your incredibly thoughtful and detailed feedback! We’re truly delighted to hear that you felt well taken care of from the very first interaction, and that the entire process—from booking to arrival—felt smooth, clear, and professional throughout. It’s especially rewarding to read that the evening achieved exactly what you were aiming for with your guests: an engaging, memorable, and relaxed experience that stood out from typical corporate events. Your kind words about our chefs mean a lot—they will...

Elin S
Skrev om AVEQIA

En premiumupplevelse som levde upp till högt ställda förväntningar. 1) Snabb och lyhörd service under bokningen. 2) Bra utrustning, luftigt rum och ljust rum samt väldigt god mat under konferensdelen. 3) En kock som guidade oss med värme och humor till att prestera som grupp under avslappnade former. Vi är mycket nöjda med hur AVEQIA bidrog till en minnesvärd konferens och gruppaktivitet.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska återkopplingen! Vi blir väldigt glada att höra att hela upplevelsen levde upp till era höga förväntningar och att både bokningsprocessen, konferensmiljön och matlagningsdelen fungerade så väl. Extra kul att höra att kockens guidning bidrog med både värme och humor och hjälpte gruppen att prestera tillsammans i en avslappnad miljö. Precis den typen av minnesvärda upplevelser vi vill skapa. Varmt välkomna tillbaka till AVEQIA! 😊

Jannice I

Fantastisk teamaktivitet och såå proffsiga!

Svar från AVEQIA

Stort tack! Vad roligt att höra att ni hade en fantastisk teamaktivitet och uppskattade vårt arbete. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Helena S
Skrev om AVEQIA

Lyxig upplevelse med matlagning tillsammans med professionella kockar. Mycket bra bemötande både vid planeringen och genomförandet. Kan varmt rekommendera Aveqia!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Underbart trevligt att ni upplevde kvällen som lyxig och att både planering och genomförande fungerade så bra. Varmt tack för rekommendationen – ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

Henna L
Skrev om AVEQIA

Jag bokade för ett sällskap kollegor som var där, och de var väldigt nöjda med hela upplevelsen. Trevlig atmosfär, bra upplägg och god mat kan absolut rekommenderas!

Svar från AVEQIA

Stort tack för att du tog dig tid att dela detta! Jättekul att höra att dina kollegor hade en så uppskattad upplevelse och att både atmosfär, upplägg och maten levde upp till förväntningarna. Varmt tack för rekommendationen – ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

Sophie J
Skrev om AVEQIA

En fantastisk teambuilding! Duktig kock och mycket trevligt bemötande.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Härligt att ni hade en fantastisk teambuilding och uppskattade både kocken och vårt bemötande. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Brendon D

Great experience! excellent location and facilities. Food was fantastic and not that difficult to cook. Was very well organised and run.

Svar från AVEQIA

Thank you so much for your kind feedback! We’re really happy to hear that you enjoyed the location and facilities, and that the experience was both well organised and enjoyable. Great to know the food was a highlight and that the cooking felt accessible and fun. We look forward to welcoming you back to Aveqia! 😊

Anna S
Skrev om AVEQIA

Jag kan varmt rekommendera Aveqia! Vi var ett gäng på cirka 70 personer som hade en superlyckad kväll hos dem. Vi är så nöjda med hela upplevelsen, från start till mål. Deras kontakt innan eventet är fantastisk - alltid snabba svar och ett genuint engagemang för att planera vår kväll precis som vi ville ha den. Eventet var mycket uppskattat av samtliga deltagare. Jättegod mat & härlig stämning! Allting på ett professionellt, men avslappnat sätt. Tusen tack Aveqia!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska återkopplingen! Fantastiskt trevligt att läsa att hela gruppen på så många personer fick en så lyckad kväll och att ni är nöjda med allt från planering och bemötande inför eventet till själva upplevelsen på plats. Extra kul att både maten och stämningen uppskattades och att helheten kändes både professionell och avslappnad – precis så vi vill att det ska vara. Varmt tack för rekommendationen och varmt välkomna tillbaka till Aveqia! 😊

Johan R
Skrev om AVEQIA

Kan verkligen rekommendera Aveqia. Bra bemötande, proffsig kock som hjälpte oss att laga och på det hela taget en väldigt trevlig kväll med god mat och dryck.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för den fina återkopplingen! härligt att läsa att ni hade en trevlig kväll och uppskattade både bemötandet och kockens guidning under matlagningen, och att både mat och dryck föll er i smaken. Varmt tack för rekommendationen – ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

David B
Skrev om AVEQIA

Fantastiskt mottagande, en lunch på högsta nivå, rent & fräscht.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att ni uppskattade både mottagandet och lunchen, samt att ni upplevde allt som fräscht och välkomnande. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Ebba L
Skrev om AVEQIA

Aveqia är den ultimata teamövningen där alla får känna att de är mästerkockar i köket. Så trevliga kockar och professionellt mottagande samt hjälp och stöd under hela aktiviteten. Och sen att få äta allt det goda tillsammans är liksom grädden på moset.

Svar från AVEQIA

Tack för den fina återkopplingen! Härligt att höra att ni upplevde aktiviteten som en riktig teamboost och att både våra kockar och stödet under kvällen gjorde att alla kunde känna sig som “mästerkockar” i köket. Att sedan få sätta sig ner och njuta av resultatet tillsammans är verkligen en av höjdpunkterna. Varmt välkomna tillbaka till Aveqia

Lina S
Skrev om AVEQIA

Vilken fantastisk teamupplevelse vi hade på Aveqia! Så roligt - och enkelt - att laga sjukt avancerad mat tillsammans. Och så gott det blev! Kan rekommenderas till alla som vill göra något roligt tillsammans som team.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den härliga återkopplingen! Vad roligt att höra att ni fick en så lyckad teamupplevelse och att ni både hade kul under matlagningen och blev nöjda med resultatet. Extra kul att det kändes enkelt trots avancerade rätter. Varmt tack för rekommendationen – ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

David H
Skrev om AVEQIA

Vi besökte Aveqia och hade en väldigt uppskattad upplevelse tillsammans som team. Det blev en trevlig kväll där vi fick möjlighet att stärka sammanhållningen, samarbeta på ett annat sätt och laga riktigt god mat ihop. Aktiviteten bidrog till bra teambuilding och skapade en avslappnad och positiv stämning.

Svar från AVEQIA

Tack för er fina återkoppling! Så roligt att höra att kvällen blev uppskattad och att ni fick möjlighet att både samarbeta och stärka teamkänslan på ett naturligt och trevligt sätt. Att det dessutom blev en avslappnad och positiv upplevelse gör oss extra glada. Varmt välkomna tillbaka till Aveqia! 😊

Mattias L

Suverent bemötande och fantastiskt god mat och dryck.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket! Härligt att höra att ni var nöjda med både bemötandet och maten & drycken. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka! 😊

Jannice S

Perfekt aktivitet som fungerar för alla oavsett tidigare kunskap. Väldigt god mat och passande dryck, både de med alkohol och det alkoholfria. Trevligt och smidigt bemötande vid bokning och personalen på plats/kockarna tar väl hand om en. Hade konferens innan matlagningen. Trevlig miljö och skönt att vara på plats när eftermiddagen började. :) Super dag och kväll!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina och utförliga återkopplingen! Vad roligt att höra att upplägget fungerade så bra för er – både att det passar oavsett tidigare erfarenhet och att ni uppskattade maten, drycken och bemötandet från både bokning och personal på plats. Kul att höra att även konferensdelen och miljön bidrog till en bra helhet under dagen och kvällen. Varmt välkomna tillbaka – vi ser fram emot att få ta hand om er igen! 😊

Anna G
Skrev om AVEQIA

Vi hade en fantastisk kväll på Aveqia. Vi fick väldigt proffsig hjälp av kocken, som guidade oss genom att laga en riktig fine dining-middag som imponerade på hela gruppen. Lokalen var dessutom mycket trevlig, och under kvällen spelades riktigt bra musik som bidrog till stämningen. Jag kan varmt rekommendera ett besök på Aveqia och kommer definitivt att komma tillbaka hit med min familj.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att ni hade en fantastisk kväll och att kockens guidning gjorde fine dining-upplevelsen både lärorik och imponerande för hela gruppen. Extra kul att både lokalen och musiken bidrog till stämningen. Varmt tack för rekommendationen – vi ser fram emot att välkomna er tillbaka, även med familjen! 😊

Lena J
Skrev om AVEQIA

Mycket trevlig kväll med bra kock, god mat o dryck!

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för er recension! fantastiskt att höra att ni hade en trevlig kväll och uppskattade både kocken, maten och drycken. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Karla J
Skrev om AVEQIA

Vi har valt eran ställe i sammhang med ett Strategimöte. Det var den perfekta plats för en teambuilding event. Vart grupp tyckte det var mycket trevligt och dem hade jätte kul! Vi kommer tillbaka!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! underbart att höra att AVEQIA fungerade så bra i samband med ert strategimöte och att teamet hade en så trevlig och rolig upplevelse tillsammans. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er tillbaka igen! 😊

Carin W
Skrev om AVEQIA

Mycket trevligt och gott! Professionellt arrangerat!

Svar från AVEQIA

Tack så mycket! Vad roligt att höra att ni uppskattade både maten och det professionella upplägget. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Elyse N
Skrev om AVEQIA

Vi blev mycket varmt och professionellt bemötta redan från det att vi klev in genom dörren. Personalens engagemang och personliga approach gjorde att vi kände oss välkomna och omhändertagna från start. Teamet var både serviceinriktat och kunnigt, och skapade en avslappnad men inspirerande stämning under hela kvällen. Vi kom med förväntningen att få en lärorik kväll präglad av teambuilding, god mat och nya insikter. AVEQIA överträffade dessa förväntningar med råge. Det blev inte bara en middag – utan en fullständig upplevelse...

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiskt fina återkopplingen! Jättekul att höra att ni kände er så väl omhändertagna från första stund och att vårt team bidrog till en avslappnad och inspirerande stämning under hela kvällen. Extra glädjande att upplevelsen överträffade era förväntningar – precis den känslan vi strävar efter att skapa. Att ni upplevde både samarbete, kreativitet och glädje i stället för en traditionell middag gör oss verkligen stolta. Varmt tack för att ni valde AVEQIA och varmt välkomna tillbaka! 😊

Malin G
Skrev om AVEQIA

Jag kan varmt rekommendera Aveqia, vårt gäng hade en mycket bra kväll och kockarna såg verkligen till att kvällen blev en höjdare. Gott, välordnat, bra instruktioner och support. Dessutom var middagsbordet så fint dukat när vi kom dit. Stort tack för en mycket bra kväll, vi har redan bokat nästa i april!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad härligt att höra att ni hade en så lyckad kväll och att både upplägg, instruktioner och våra kockar bidrog till upplevelsen. Jättekul att även ha er igen i April :) Varmt välkomna åter!

Hannah M
Skrev om AVEQIA

Exceptionellt på alla sätt! Supertrevlig och hjälpsam personal, mysiga lokaler för konferens, fantastisk lunch och en väldigt rolig, avslappnad och minnesvärd upplevelse. Kan värmt rekommendera för både konferens och för teambuilding med kollegor!

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska återkopplingen! Vad roligt att höra att ni uppskattade helheten – från konferensmiljön och lunchen till teamupplevelsen och vårt bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas. Varmt tack för rekommendationen och varmt välkomna tillbaka! 😊

Caroline L

Innan vi ens hade kommit fram till dagen för vårt event blev vi varmt bemötta och väl omhändertagna av deras eventkoordinator, som hjälpte oss smidigt genom hela bokningsprocessen. När dagen väl var här blev vi professionellt och vänligt mottagna i entrén. När hela sällskapet samlats i vårt utrymme preseneterade sig två fantastiska kockar sig själva för oss, de gick noggrant igenom upplägget för kvällen med oss. De var karismatiska, pedagogiska och super trevliga, hela gruppen hade otroligt roligt under matlagningen. Vi...

Svar från AVEQIA

Stort tack för en otroligt fin och utförlig återkoppling! Det är verkligen roligt att läsa hur hela upplevelsen upplevdes från start till slut. :) Extra uppskattat att ni lyfter både vår bokningsteam och hur smidigt bokningsprocessen kändes – det är precis så vi vill att det ska fungera. Lika kul att höra att ni blev väl mottagna på plats och att kvällen med våra kockar blev både lärorik och underhållande. Det låter som att matlagningen verkligen gav både nya insikter och mycket glädje i gruppen, och vi uppskattar verkligen...

Axelina E

Vi hade en fantastisk kväll på AVEQIA! Bemötandet från personalen var utmärkt från start till slut, och kockarna var otroligt engagerade i våra gäster. Det märktes verkligen att de brinner för sitt hantverk och för att skapa en minnesvärd upplevelse. Maten blev dessutom helt fantastisk, varje rätt var genomtänkt och smakrik. Våra gäster var väldigt nöjda med kvällen och vi lämnar AVEQIA med bara positiva intryck. Rekommenderas varmt för alla som vill kombinera matlagning, inspiration och riktigt bra service.

Svar från AVEQIA

Stort tack för den fantastiska återkopplingen! Det gläder oss verkligen att höra att ni upplevde både bemötandet och engagemanget från våra kockar som så starkt, och att maten levde upp till förväntningarna genom hela kvällen. Extra roligt att era gäster gick därifrån så nöjda – precis den känslan vi vill skapa. Varmt tack för rekommendationen och varmt välkomna tillbaka till AVEQIA! 😊

Zuzanna S

Magisk teambuilding med fantastiska smaker och pedagogiskt upplägg!

Svar från AVEQIA

Tack så mycket! Vad roligt att höra att teambuildingen upplevdes som magisk och att både smakerna och upplägget gjorde intryck. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Marina F
Skrev om AVEQIA

Vi fick ett underbart bemötande från start till slut, kan varmt rekommendera som teambilding eller bara med goda vänner

Svar från AVEQIA

Stort tack för de fina orden! Så roligt att höra att ni kände er väl bemötta hela vägen och att upplevelsen fungerade så bra för både teambuilding och umgänge med vänner. Varmt tack för rekommendationen – ni är alltid välkomna tillbaka! 😊

Josefine W

Fantastiskt bra! Hela teamet tyckte om upplägget, kocken var tydlig och maten var suverän

Svar från AVEQIA

Tack så mycket! Härligt att höra att hela teamet uppskattade både upplägget, kocken och maten – precis så vill vi att upplevelsen ska kännas. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Marika B
Skrev om AVEQIA

Fin upplevelse och enkla att arbeta med. Professionellt intryck.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att upplevelsen kändes både smidig och professionell. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Sixten E
Skrev om AVEQIA

Mycket trevligt mottagande och exceptionellt upplägg för mingel, matlagning och middag. Kenta - och Anna var grymma!

Svar från AVEQIA

Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ni uppskattade både mottagandet och upplägget med mingel, matlagning och middag. Extra kul att Kenta och Anna gjorde ett så bra jobb – det tar vi med oss! Varmt välkomna tillbaka 😊

Linda H
Skrev om AVEQIA

Trevligt och roligt! Professionell kock.

Svar från AVEQIA

Tack så mycket! Kul att höra att ni hade en trevlig och rolig upplevelse och uppskattade vår kock. Varmt välkomna tillbaka! 😊