Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Avfallskonsulten grundades 2017 med ambitionen att erbjuda innovativa återvinningslösningar och den bästa möjliga kundupplevelsen.
I vårt erbjudande ingår hämtning av återvinning hos företag, fastighetsägare och privatpersoner. Det innefattar allt ifrån traditionell källsortering av förpackningar, hämtning av grovavfall & elektronik och andra typer av avfall.
Vi erbjuder även konsultation kring avfallsfrågor samt ombyggnationer av soprum. Vi gör dagligen kostnadsfria platsbesök ute hos kunder som vill förbättra sin avfallshantering.
Utmärkelser
51 omdömen om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Snabbt och smidigt hämtade de alla sopporna.
Trevliga och service inriktade.
Vi kan varmt rekommendera avfallskonulten. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Alltid lätt och okomplicerat att få kontakt med Avfallskonsulten, de är också trevliga och proffsiga.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bra bemötande. Inköp av sopkärl. Snabba svar.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Trevliga och håller vad de lovar.
Vi har nu använt oss av Avfallskonsulten vid ett par tillfällen och det kommer bli mycket samarbete med dem framöver. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Alltid snabbt på plats, aldrig några problem, hög service och väldigt pålitliga, rekommenderar Avfallskonsulten varmt
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Snabba, smidiga. Kunde utföra tjänsten med kort varsel. Dessutom trevligt bemötande.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Har sköt allt väldigt bra .bra bemötande
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Alltid ett gott bemötande och de fullföljde sina uppdrag vi givit på allra bästa sätt. Var aldrig några problem utan Avfallskonsulten löste allt som kom upp friktionsfritt. Vi är oerhört nöjda.
Mycket bra. Uppfyller alla förväntningar
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Mkt bra bemötande!! Snabb hjälp, använt dom flera gånger. Rekommenderas!!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Snabb service. Lyhörd och professionell personal som alltid sätter miljön i första rummet.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi fick den hjälp vi behövde från företaget.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi är jättenöjda med Avfallskonsulten, snabb respons, bra leverans och trevliga.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bra service och lätta att arbeta med!
De hjälper oss med att införa matavfallshantering i fastigheter. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Extremt snabba trevliga och smidiga att ha att göra med
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Trevliga killar som kom snabbt och hjälpte mig med
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Fantastisk service, vi kunde inte vara mer nöjda!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
De har varit fantastiska och alltid till mötesgående. Vi upplockning varje vecka och har hittills aldrig haft några problem. kan varmt rekommendera!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Väldigt trevliga och tillmötesgående. Fixar snabbt eventuella problem som uppstår.
Personligt och professionellt bemötande
Lösningsorienterade
Vi är mycket nöjda med skötseln av våra återvinningsrum -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bästa avfallskonsulten ever!!!!! Och supertrevlig personal/chaufför! Tack för att ni finns!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Jag fyllde föreningens container för grovsopor så det var inte mer än rätt att betala för en tömning. Det gick mycket snabbt och lätt att få till, kunde inte ha varit bättre.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Som upptagen småbarnsförälder är det så skönt att kunna delegera källsortering till extern leverantör. Detta är en toppentjänst
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Enkelt och smidigt sätt att sopsortera hållbart!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Håller alltid tiden,Samt dag. Väldigt trevliga personal.
Håller det alltid rent och fint. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Oerhört smidigt sätt att bli av med återvinningen på.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi har aldrig haft så fina och städade Miljörum.
I kundundersökningarna som vi gör varje år hos våra hyresgäster så få miljörummen numera högsta betyg, tack vare Avfallskonsulten i Sthlm AB. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bästa, service, alltid pålitlig till alla uppdrag.
Ställer alltid upp -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Alltid punktliga och snabba på att hämta alla våra avfall ! Denna firma kan jag varmt rekommendera då dom även alltid löser våra problem . Rimlig pris bild och inga konstiga extra avgifter . 👍👍👍👍👍
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
jättebra företag på alla sätt för oss
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Trevliga killar som snabbt löser ens avfallsproblem!!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Funkar fint! Vi är nöjda! Ibland blir säcken överfull så den kunde vara aningen större.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
I tid och pålitliga, trevliga osv
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Hämtning av sopor för återvinning.
Det fungerar jättebra.
Skulle gärna vilja ha möjlighet att betala via autogiro. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi kunde inte vara mer nöjda med tjänsten. Vi har en förvaringsbox utan huset där vi lägger blandad återvinning som hämtas upp veckovis. Ibland säger vi till om vi har större saker vi önskar återvinna och vi blir alltid bemötta på ett positivt sätt. Allt går att lösa! Livet blir roligare utan skrymmande kassar med återvinning i hallen och tråkiga helgrundor till återvinningsstationen. Prova du med!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Smidig tjänst till bra pris. *****
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi bytte till Avfallskonsulten för 6mån sedan och har varit mkt nöjda. Bra, trevlig och snabb återkoppling!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vi använder alltid Avfallskonsulten för samtliga hämtningar av avfall inom bygg & div.
Högklassig service, alltid snabba & effektiva.
Dem ser helheten som andra inte gör.
Kan varmt rekommendera detta företag! -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Svarade snabbt på min förfrågan, kunde komma ut snabbt för konsultation och personalen verkar väldigt erfarna och kunniga vilket kändes tryggt.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bemötande: Vänligt, lätt att få kontakt, flexibelt dvs serviceinriktat och prisvärt
Förväntningar: Enligt ovan som de uppfyllt till fullo
Vid ombyggnad av våra miljörum hade de goda förslag och bidrog med ideer. Vi köpte ombyggnad som flöt mycket bra och fortsatte därför med avfallshantering som utförts perfekt. -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Alltid trevligt bemötande och fantastisk servicegrad.
Rekommenderar Avfallskonsulten till det bästa -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Vilken känsla för service!
Jag är mycket nöjd med utförande utav tjänsterna som Avfallskonsulten utfört för mig och väldigt tacksam för deras goda känsla för kundservice.
Rekommenderas starkt -
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Snabba, duktiga, service-minded och trevliga! Proffs, helt enkelt!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Använt avfallskonsulten i snart 3 år, bästa tjänsten ever!!! Supertrevlig personal & service!!!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
En stor förändring till det bättre jämfört med tidigare leverantör av återvinningstjänster. Rekommenderas varmt till andra fastighetsägare.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Prisvärt , så bra och smidig tjänst!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Utmärkt tjänst med upphämtning av källsortering. Bra kommunikation och inställning.
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Bra bemötande, snabb service, inga konstigheter
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Fantastisk tjänst, snabba och flexibla!
skrev om Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Hjälpsamhet och trevligt bemötande!
Fick bra info och hjälp!
Vi är jättenöjda!
Helena