Avloppsservice i Sverige AB

24 omdömen om Avloppsservice i Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2026

Göran L
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Dom skall göra servisinspektioner minst en gång om året. Men aviserar inte innan, och anmäler inte när de är på plats, hsr heller inte lämnat någon servicerapport i brevlådan. Så vi vet inte om de överhuvudtaget varit här!! Men fakturan kommer stadigt, och även med denna är vi missnöjda, 10 dagars betaltid , som vi ibland missat på grund av semester. Riktigt uselt alltihop !

Peter E
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Bra produkter som uppfyller dom behov som finns. Trevlig service och mycket hjälpsamma på telefon. Snabba svar och bra servicebesök årligen. Mitt reningsverk har fungerat perfekt i flera år.

Anne-Marie R
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

När man får tag på dom är de vänliga och lovar att göra ett bra jobb. Men inget händer! Vi tecknade ett serviceavtal på 1år. Vi har inte sett till något protokoll eller någon fysisk person trots påstötningar. Hopplöst att få tag på dom. Svarar inte på mobil eller mail. Tyvärr inget att rekommendera till andra!

Jimmy W
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

hel ok bra sörvise samt god kontakt med daniel en trevlig före tagare samt kunig på sin sak

Eva-Lena G
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Väldigt hjälpsamma och kunniga! Skönt med leverantörer som man kan lita på.

Charlotta W
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Bra pris o funktion men lite ojämnt med service

Jan-Carl G
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Jag vet inte om de någonsin besöker och servar mina 3 anläggningar men betala måste jag ju göra. De borde skicka bild o redogörelse för sina besök och vad de kommit fram till.

Robert W
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Jag har fått en bra och seriös återkoppling när jag har kontaktat Avloppsseervice.

Urban P
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Svåra att få tag på dålig ordning. Funkar bara när man pratar med Daniel direkt.

Ann-Katrin H
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Bra service när de är på plats, men kan dröja lite för länge innan de kommer

Anders J
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Ostrukturerade Ex. Skjuter fram servicen många år nu i rad. Så nu har vi kommit så tokigt: Servicen för 2024 gjordes 2025 Och servicen 2025 är inte ännu gjord i skrivande stund 14/3-26 Men vi har fått muntligt att den skall göras i Mars månad varje år nu. Det som nu händer är att i Jan 2026 får man fakturan för service. Jag har nu betalat i Jan för servicen som kommer göras i mars 2027. Och då har man inte fått servicen gjord för 2025 ännu. Man får alltså ligga ute med pengar för två års servicar. Innan den första man...

Anne-Marie F
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Fantastisk man som utförde arbetet. Däremot mycket märkligt att betala i förskott. Vi har nämligen råkat ut för att man säger sig ha utfört arbetet men inte varit på platsen överhuvudtaget.

Zuzanne Å
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Efter snart två år så kommer det fortfarande bajsvatten ur vårt reningsverk! Vi köpte deras reningsverk pga att vi ville återanvända vårt vatten till grönsakslandet. Lösningen verkade mycket smart och miljövänlig. Tyvärr är kommunikationen och servicen urusel! Dom svarar sällan på telefon ellet mail. Skyller på att deras telefoner blivit hackade... Säger att dom ska komma men dyker inte upp. När dom väl kommer så berättar dom inte det med påföljd att vi inte tog fram uv-lampan som dom skulle montera... Suck!! Nytt år,...

Mikael A
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Svåra att få tag på och när man väl får det så ska de återkomma vilket inte sker. Måste ringa och tjata för att få service utförd enligt avtal. Sker ofta försent. Okunnig personal som inte kan/får göra vissa åtaganden som behövs. Klarar inte av vissa problem och kommer med bortförklaringar. Om inte serviceavtalet var en del av garantin skulle jag inte anlita dem.

Lasse E
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Urusel service, inga serviceprotokoll och då vet man inte om de varit och servat alls, men betalt tar de.

Ralph J
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Blivit vänligt bemött och fått rätt information/tips då jag undrat något. Dom har stannat kvar lite extra när jag haft fredagspanik och en bit att åka! Bra kundbemötande helt enkelt.

Lars P
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

ett fruktansvärt krångel med fakturor,fast man betalt så kommer de inkasso krav. Ringer div gånger och påpekar de,äntligen har polletten trillat ner,nu fått 3 kredit fakturor istället. får se nu hur de går med nya säckarna och bytet MVH Eva

Peter T
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Ett företag som inte gör sitt jobb eller återkopplar när man fel anmäler....väldigt snabba på att skicka fakturor på sin dåliga service

Anne S
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Det har varierat från väldigt bra bemötande i början till svårigheter att få kontakt med dem. Upplever emellertid att det har blivit bättre. Idag betalar jag för skötsel och underhöll av mitt reningsverk och tycker att det fungerar bra.

Hasse A
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Just ingen service Har inte varit någon här på ett år

Inger N

Bra service. Noggrant utfört arbete

Elisabet B
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Mycket trevliga och professionella. Har alltid ställt upp när vi har behövt hjälp. Kan varmt rekommendera Avlopsservice i Sverige AB

Michaela P
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Upplever att dem är svåra att få tag i. Aviserar inte innan dem kommer ut för att göra service mm.

Jerker A
Skrev om Avloppsservice i Sverige AB

Helt omöjligt att komma i kontakt med dem. Ett antal försök via mail och telefon utan resultat. Efter två månader fick vi till slut kontakt via ekonomiavdelningen när vi inte betalade fakturan…. Det behöver ju inte betyda att de gör ett dåligt jobb när de väl är på plats men det är MYCKET frustrerande för kunden.