Alltid trevligt bemötande. Och bra utförda jobb.
Axbergs Bilservice AB
Välkommen till Axbergs Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Odensbacken! Vår verkstad erbjuder dig professionell bilservice och reparation. Vi tar emot alla bilmärken och modeller. Våra erfarna tekniker utför tjänster som AC-service, kamremsbyte, bromsservice, felsökning, batteritest och batteribyte, dragkroksmontering...
161 omdömen om Axbergs Bilservice AB
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra utfört arbete Bra service Rimliga priser Vi är tre i familjen som alla anlitar Axberg
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
First time using this firm, very good service from start to finish. It is now my 'go to garage'
We appreciate your kind review. It's great to know that you were satisfied with your visit, and we hope to see you again for your next service or repair.
Mycket trevligt bemötande Tid och prisuppgift enligt överenskommelse Aldrig några problem att få hjälp Svarar snabbt i telefon
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Hej jag är jättenöjd med att vi har axbergs som vi kan anlita när det behövs, toppen grabbar.
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Mycket kompetent bilverkstad ! Humana priser, snabb service, och alltid ett trevligt bemötande 🙂
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Dom löste det snabbt och effektivt
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra service och dom är bra att prata med
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Har alltid blivit bra bemött hos Axbergs bilservice, så även denna gång. Bilen lämnades in kl 7 på morgonen och på eftermiddagen kom det ett sms att den var klar för hämtning.Byte av stötdämpare. Tack för den här gången.
Jag fick snabbt hjälp och vänligt bemötande som alltid. Dessutom ett proffsigt jobb. Tack.
Trevlig och serviceinriktad personal, sedan verkar de kunna skruva också och det är ju bra.
Bra kundservice. Snabbt lagat.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Bra service. Trevligt bemötande. En verkstad som verkligen kan meka, löser alla problem.
Jättebra service.Väldigt trevlig personal! Tillmötesgående på alla sätt. Har anlitat dem för både service och lagning.
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Väldigt trevlig personal med professionellt bemötande. Gjorde ett bra jobb och behövde inte vänta länge innan dom blev klara med bilen. 10 av 10.
Duktiga mekaniker, rätt inställning och bra bemötande
Snabb professionell hjälp Ingenting som är omöjligt
Säker diagnos efter felsökning. Fick snabb tid och felet blev åtgärdat. Många andra verkstäder hade säkert bytt ut till ett nytt el kablage men i stället lagade verkstaden felet. Blev troligen mycket billigare för mig. Kommer att återvända för service när det är dags
Bra bemötande. Får tid snabbt. Okej priser.
Trevligt personal & gott bemötande
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Axbergs har under flera år servat och reparerat våra bilar. Vi är så nöjda att vi tänker fortsätta med dem även fortsättningsvis.
Trevlig personal och bemötande. Lösningsorienterade Hjälper alltid med akuta problem
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande god service.
Bra service och överkomligt pris.
Efter att felet var hittat gick det snabbt att åtgärda,nöjt med hanteringen då jag var i tidspress.
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Toppen service! Fick hjälp med AC med kort varsel. Tack!
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Gjorde en AC-service. Finns ingenting att klaga på. Fick hjälp fort och priset var bra.
Nöjd med verkstadsbesöket, bra med snabb tidsbokning och snabbt utfört arbete.😊
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling och snabbt lagat
Lätt att få bilen lagad,trevlig personal alltid hjälpsamma känns tryggt att lämna bilen hos axbergs bilservice
Allt gick helt enligt skolboken
Trevligt bemötande samtalar innan om Ev fel och brister
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Som vanligt ett professionellt och snabbt arbete
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra bemötande, snabb service (årsservice).
det var snabb o bra service!!.
Bra bemötande och väl utfört arbete. Bra dialog om vad servicen skulle omfatta. Tråkigt att informationen om framtida behov saknas på fakturan, som en påminnelse. Jag fick det muntligen på plats och det finns i deras system.
Dom tar hand om sina kunder på ett sånt sätt att man känner förtroende och kommer att fortsätta komma tillbaka för en god service
Jag blev bra bemött . Fick vänta några dagar innan reserv delen kom till verkstaden. Det var inte Axbergs fel utan den fanns inte tillgängligt att skicka tillAxbergs . Arbetet hos Axbergs är jag nöjd med.👍
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra bemötande trevlig personal,bra kunnande känns att man kan lita på att jobbet blir bra utfört.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra att ha å göra med, Inger förtroende och löser uppgiften.
Det lät att få tid och de gör ett bra arbete.
Mycket nöjd med felsökning, åtgärd och pris.
Då oljelampan i vår bil började att lysa . så blev det ett snabbt beslut att åka till Axbergs Bilservice för att där vet vi att vi alltid blir vänligt och personligt bemötta när vi behöver hjälp med något ! Där blev vi snabbt hjälpta även denna gång till stor belåtenhet! Åke Sjögren.
Bra dock oerfaren när det gäller corvetter
Snabb och effektiv hjälp med service av bilen. Trevligt bemötande!
Jag är nöjd med arbetet som utfördes. Trevligt bemötande av Teodore.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Jätte hjälpsamma. Fel problem fixat
Bra och informativt bemötande. Jag tidigare lade service. Det informerades. Bra diskussion lägga ribban rätt.
Mycket bra fick bilen fort lagat
Bra, snabb återkoppling. Tyvärr var felet ej lönt att laga. Kostnaden skulle bli högre än bilens värde.