Som vanligt ett professionellt och snabbt arbete
Axbergs Bilservice AB
Välkommen till Axbergs Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Odensbacken! Vår verkstad erbjuder dig professionell bilservice och reparation. Vi tar emot alla bilmärken och modeller. Våra erfarna tekniker utför tjänster som AC-service, kamremsbyte, bromsservice, felsökning, batteritest och batteribyte, dragkroksmontering...
129 omdömen om Axbergs Bilservice AB
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra bemötande, snabb service (årsservice).
det var snabb o bra service!!.
Bra bemötande och väl utfört arbete. Bra dialog om vad servicen skulle omfatta. Tråkigt att informationen om framtida behov saknas på fakturan, som en påminnelse. Jag fick det muntligen på plats och det finns i deras system.
Dom tar hand om sina kunder på ett sånt sätt att man känner förtroende och kommer att fortsätta komma tillbaka för en god service
Jag blev bra bemött . Fick vänta några dagar innan reserv delen kom till verkstaden. Det var inte Axbergs fel utan den fanns inte tillgängligt att skicka tillAxbergs . Arbetet hos Axbergs är jag nöjd med.👍
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra bemötande trevlig personal,bra kunnande känns att man kan lita på att jobbet blir bra utfört.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra att ha å göra med, Inger förtroende och löser uppgiften.
Det lät att få tid och de gör ett bra arbete.
Mycket nöjd med felsökning, åtgärd och pris.
Då oljelampan i vår bil började att lysa . så blev det ett snabbt beslut att åka till Axbergs Bilservice för att där vet vi att vi alltid blir vänligt och personligt bemötta när vi behöver hjälp med något ! Där blev vi snabbt hjälpta även denna gång till stor belåtenhet! Åke Sjögren.
Bra dock oerfaren när det gäller corvetter
Snabb och effektiv hjälp med service av bilen. Trevligt bemötande!
Jag är nöjd med arbetet som utfördes. Trevligt bemötande av Teodore.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Jätte hjälpsamma. Fel problem fixat
Bra och informativt bemötande. Jag tidigare lade service. Det informerades. Bra diskussion lägga ribban rätt.
Mycket bra fick bilen fort lagat
Bra, snabb återkoppling. Tyvärr var felet ej lönt att laga. Kostnaden skulle bli högre än bilens värde.
Dom är vänliga och kunniga väldigt proffsiga.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevlig personal och snabb service. Hälsningar Kurt larsson
Bra gjort arbete och trevlig personal vid byte av bakbromsar
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Bra bemötande får svar på frågor. Dom gör ett bra jobb..
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bilen var klar när den skulle och allt som skulle göras blev gjort.
Alltid trevligt bemötande och bra utförda jobb
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Axbergs har alltid varit toppen att ta bilen till för reparationer. Sista besöket fungerade väldigt bra tidsmässigt då vi väntade i närheten (lunch) och handlade lite och gick tillbaka till Axbergs. Väntade bara 5 minuter och allt var klart. Enkelt med betalning. Och så fixade han rapporten till bilbesiktningen, så skönt att få allt gjort på ett ställe.
Bra och flexibel service. Bra bemötande.
Bra artikel..Helt nöjd med allt
Trevlig bemötande och bra jobb
Alltid bra service! Inga konstigheter.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bilen klar enligt. överenskommelse. Trevlig personal,gör allt för att hjälpa kunden.
Rekommenderas verkligen. Fick snabbt en tid och bra service.
Bra och nära service och trevlig personal.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Hei min opplevelse hos axbergs bilservice er mycket bra duktiga bilmekaniker har aldrig haft någon problem med dom
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Proffsig och human angående priser man kan verkligen rekommendera axberg
Toppenställe. Bra service. Får alltid hjälp när en lampa har gått sönder. Då fixar dom det direkt. Åter igen. Toppenställe
Grymt som alltid. Bra service.
Proffsigt och trevligt bemötande!
Ja väldigt bra service och trevlig personal så jag är väldigt nöjd.
Perfekt service. Riktiga mekaniker som inte slentrianmässigt sätter in nya moduler när något inte fungerar utan lagar när det går. Dagens moduluppbyggda fordon ,där hela moduler byts trots att kanske 95% av de ingående komponenterna fungerar perfekt, är konstruerade för att biltillverkarna ska tjäna mer pengar och att det bara ska behövas montörer i stället för riktiga mekaniker för att laga bilarna. All heder åt Axbergs Bilservice. /J. Lindahl
Mycket bra bemötande och kunnig personal
Helt suverän service och en otrolig noggrannheten.
Snabba och smidiga. Upplever att de har gjort ett snabbt, väl utfört och bra jobb. Verkar kunna fort få tag på reservdelar vilket minskat tid på verkstad.
Bra service till ett bra pris.
Det är väldigt lätt bara att åka dit få en tid lämna bilen och vänta på ett sms att bilen är klar MVH INGEMAR
Mkt bra service, väl mottagen och bilen klar i tid.
Som alltid bra service och bra bemötande
Mycket bra trevlig personal 😀
Bra service och trevligt bemötande.
Snabbt , bra servis .trevliga killar .
Vissa i personalen kunde bli mycket trevligare
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.