Axela AB

Axela AB

axela.nu
  • BadgeFourYears
4.5

Visste du att varje år drabbas över hundratusen familjer av en vattenskada i hemmet! De hårdast drabbade utrymmena är kök och badrum och skadorna kan ofta härledas till brister i installationer, åldersförändringar eller bristande underhåll. Det finns åtgärder som du kan göra själv för att minska risken att bli en av de som...

136 omdömen om Axela AB

Sedan starten hos Reco 2022

Ali Bahman A
Wrote about Axela AB

Trevliga och proffsiga personal, bra jobbat och snabb, lite slö på kommunikation!

Svar från Axela AB

Hej Ali, Tack för det fina omdömet. Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och vår personal! Vi tar också till oss av synpunkten kring kommunikationen. Det är ett område vi arbetar aktivt med att förbättra, så tack för att du lyfter det, det hjälper oss bli ännu bättre. Varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med! Vänliga hälsningar, Axela AB

Christina E
Wrote about Axela AB

Inga synpunkter på utfört jobb på plats men svåra att få kontakt med för planering och dialog. Ingen återkoppling i vissa frågor.

Svar från Axela AB

Hej Christina, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen din återkoppling. Vad roligt att du är nöjd med det utförda arbetet på plats. Vi beklagar samtidigt att kommunikationen inte fungerade som den ska under planeringsfasen, det tar vi till oss och ska se över hur vi kan bli bättre på att återkoppla snabbare framöver. Tack igen för din ärliga feedback och för förtroendet att anlita oss! Vänliga hälsningar, Axelagänget

Bengt E
Wrote about Axela AB

Ett positivt bemötande fick jag från början av skadetillfället och under hela ombyggnadstiden. Axela uppfyllde mina förväntningar.

Svar från Axela AB

Hej Bengt, Tack för ett fint omdöme, det betyder mycket för oss. Allt gott //Axelagänget

Per M
Wrote about Axela AB

Bra koordinering av de olika hantverkare som varit hos oss , kompetensen på de personer som gjort arbete hos oss har varit toppklass samt också väldigt trevliga att ha att göra med.

Svar från Axela AB

Tack Per! Värmande ord, om du behöver mer hjälp vet du vart vi finns. Allt gott //Axelagänget

Kerstin Christina J

Tydlighet, proffsiga, bra på att samarbeta med kund. Kan verkligen rekommendera detta företag. Jag är nöjd från början till slut. De har hjälpt mig efter en omfattande fuktskada.

Svar från Axela AB

Hej Kerstin, Tackar för ett fint omdöme, kul att ni är nöjda :) Allt gott //Axelagänget

Kerstin W
Wrote about Axela AB

Allt funkade bra! Hade ett försäkringsärende som löstes smidigt. Trevliga och duktiga hantverkare som kommunicerade och höll överenskomna tider. Bea koordinator! Har bett om offert på ett arbete till (utanför försäkringen) och hoppas att det kommer bli lika bra.

Svar från Axela AB

Hej Kerstin och tack för det fina omdömet! Det gläder oss att du är nöjd med både kontakten och arbetet. Allt gott //Axelagänget

Martin V
Wrote about Axela AB

Hade försäkringsärende för fuktskadat badrum som sköttas av Axela med Emil Olsson som projektledare. Projektet blev ganska långvarit pga utdragen torktid efter rivning men under hela tiden hade vi en mycket bra kontakt med Axela. Med några små justeringar i tidsplanen blev arbetet utfört som planerat och helt enligt våra önskemål. Kommunikationen med oss sköttes under hela perioden föredömligt. Samtliga hantverkare var ordningsamma, punktliga och lätta att kommunicera med. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Axela får...

Svar från Axela AB

Hej Martin, Stort tack för din fina och detaljerade återkoppling! Det gläder oss att höra att ni upplevt processen som välskött trots den utdragna torktiden, och att kommunikationen fungerat bra genom hela projektet. Emil och våra hantverkare kommer att bli väldigt glada över dina ord. Att ni dessutom valt att anlita oss igen betyder oerhört mycket – det är det bästa betyg vi kan få. Tack för ert förtroende och för att ni delar med er av er upplevelse. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med. Vänliga hälsningar, Axela AB

Claes-Göran J
Wrote about Axela AB

Pga en försäkringsskada fick jag kontakt med Axela AB. Bemötandet via telefon va trevligt o personligt. Sedan när det va dags för arbetet som va utvändig träfasad efter stormskada så möttes jag av personlig o trevlig personal. Vilka ingav ett förtroendegivande intryck med. Arbetet utfördes till stor belåtenhet av idog personal med en hög noggrannhet. Samarbetet mellan mig som kund samt representanterna för bolaget va mkt gott.

Svar från Axela AB

Hej Claes-Göran, Tackar ödmjukast för det fina omdömet. Ha det bäst! Allt gott //Axelagänget

Marcus Lars Bo V
Wrote about Axela AB

Axela återställde skadorna från en vattenskada i vår villa. Resultatet blev helt perfekt och samtliga hantverkare och projektledare som var involverade var både professionella och trevliga. Vi har anlitat hantverkare till diverse olika jobb tidigare men de från Axela var definitivt av en högre kaliber!

Tack fr ett fint omdöme :) Allt gott //Axelagänget

Jonas Y
Wrote about Axela AB

tillgängligt, trevligt och effektivt. Från start till mål. 5 av 5!

Svar från Axela AB

Tackar tackar :) Lycka till i framtiden! Välkomna att höra av er om det är något vi kan hjälpa till med framåt! Allt gott //Axelagänget

Hans G
Wrote about Axela AB

Seriösa, trevliga, noggranna. Topp.

Tack Hans, Ta hand om dig! Allt gott // Axelagänget

JOANNA D
Wrote about Axela AB

Axela AB är det bästa företaget jag haft att göra med (i samband med en stor vattenskada i huset)! Otroligt trevlig och professionell personal och utförande. Projektledaren Anders är väldigt trevlig och bra. Snabb och smidig återkoppling på både mail och telefon. Han håller dig alltid uppdaterad i varje skede under processen. Super ansvarsfull också! Philip som var vår snickare var väldigt trevlig han med. Väldigt punktlig och noggrann person. Han var extremt behjälplig med hög arbetsmoral och ingenting var omöjligt...

Svar från Axela AB

Hej Joanna, Tackar ödmjukast för det fina omdömet. Ha det bäst! Allt gott //Axelagänget

Fredrik B
Wrote about Axela AB

Arbetet blir riktigt bra utfört och Anders S skötte allt på ett mycket bra sätt. Lite lång tidsplan var det jag reagerade på annars kanon👍🏼

Tina H
Wrote about Axela AB

Vänliga, tillmötesgående, återkommer enligt ök. Flexibla och handlingskraftiga.

Gustaf L
Wrote about Axela AB

Bra kommunikation. Snabbt och effektivt arbete. Prisvärt!

Johan G
Wrote about Axela AB

Väldigt varierande ”upplevelse”. Det mesta flöt på OK men ett par rejäla missar/förseningar drar ned betyget, särskilt som de inte direkt ansträngde sig för att åtgärda dessa.

Svar från Axela AB

Hej Johan, Tack för att du delar med dig. Ibland blir det inte som man har planerat eller tänkt sig, det finns såklart en del utmaningar i byggprojekt och vi försöker ihop med er förutspå och kringgå dessa. Va det verkar som i din text så är missarna löst och projektet är avslutat. Hoppas ni är nöjda med slutresultatet trots att resan kantats med en del gupp. Skulle det vara något är det bara höra av dig. Vi önskar er en fin sommar! Allt gott //Axelagänget

Jan L
Wrote about Axela AB

Lätt att få kontakt, proffsiga hantverkare. Tidplanen kändes lång men hölls också. Kan verkligen rekommendera dem.

Helénekarin L
Wrote about Axela AB

Axela har återigen gjort ett bra jobb hemma hos oss. Resultatet blev över förväntan och planering och kommunikation var topp.

Tuva E
Wrote about Axela AB

Jag kom i kontakt med Axela och Anders pga vattenskada. Kan inte annat än säga att jag är supernöjd, både med samarbetet med Anders och arbetet som utfördes av Axelas hantverkare. Proffessionella, lyhörda och hjälpsamma. Är jag i behov av hjälp vid vattenskada i framtiden så kommmer jag absolut ta hjälp av Axela.

Jan Åke Stefan H

Väldigt bra råd och genomfört arbete med hög kvalitet! Vi rekommenderar gärna Jonas och Sebastian på Axela!

Lars Christer A
Wrote about Axela AB

Anders på Axela var en mycket bra projektledare. Snabbt agerande, ställde frågor om det var något som var oklart, informerade om vad som skulle hända och hur planerna såg ut framåt. Även snickare Håkan var mycket bra. Kort sagt snabbt och effektivt hanterande av en vattenskada.

Gunilla Kristina H

När jag kom i kontakt med Jonas Martinsson, projektledare på Axela, var i samband med en anmäld fuktskada på vårt parkettgolv. Jonas tog hand om skadan tillsammans med sina duktiga hantverkare på ett mycket professionellt sätt från början till slut. Allt gick mycket snabbt och Jonas höll mig hela tiden informerad. Jag är mycket nöjd med slutresultatet.

Hans F
Wrote about Axela AB

Jag kände mig mycket väl omhändertagen. Fick alltid snabba och rediga svar som man kunde lita på. Anders Skoglund är en stor tillgång för ett företag. Mycket hjälpsam, informativ och pedagogisk.

Jenny Maria R
Wrote about Axela AB

Vi fick hjälp av Axela med att återställa kök och källare efter en vattenskada, som en del av försäkringsärendet. Trots den tråkiga anledningen till samarbetet har allt fungerat över förväntan, och vi valde att anlita Axela direkt för ytterligare arbeten i huset efter att vattenskadan var åtgärdad. Vår projektledare på Axela, Anders Skoglund, liksom hantverkarna och övriga kontaktpersoner, har genomgående varit tillmötesgående, flexibla, kunniga och professionella och ev frågetecken har kunnat redas ut direkt via telefonsamtal.

Tommy F
Wrote about Axela AB

Har haft Axela i Sollentuna som ansvarig för renovering av villafasad, entré och el-arbeten. Ansvariga var Emil Olsson och hans trevliga och kompetenta medarbetare Håkan och Anton. Jag ger dem det bästa omdömet och kan varmt rekommendera Axela och detta team.

Erik H
Wrote about Axela AB

Trevligt, serviceinriktat, kompetent, inte minst från projektledningen.. Dock tog processen att reparera och återställa efter försäkringsskadan lång tid, något som borde kunna förbättras.

Anniqa Birgitta W

Vi är mycket nöjda med Axela. Vi hade kontakt med Anders, och planering och kommunikation fungerade mycket bra och tidsplanen hölls. Vi är förstås också nöjda med resultatet.

Åsa S
Wrote about Axela AB

Bra kommunikation inför arbetet. Snabbt och korrekt gjort.

Barbro E
Wrote about Axela AB

Hade ett mycket bra samarbete med Anders Skoglund på Axela. Han var alltid tillgänglig på telefon och vänlig och hjälpsam.

Amir S
Wrote about Axela AB

Egentligen ska betyget vara NOLL, men den möjligheten fanns inte. Fick vattenskada badrum (2x3 m). Under 5 månader duttade deras hantverkare fram o tillbaks, ibland var de ngra minuter på plats sedan kom ingen på hela dagen. Ett arbete som skulle tagit 3 dagar tog således upp 5 mån. Detta är inte ok, att slösa människors tid på detta sätt. Sen kan man ju fundera över varför deras timpris är mer än en läkares? Oftast har de ju pluggat fram till 15 års åldern. Det borde finnas regler för hantverkare oxå. Sånt skit ska man inte behöva stå ut med!

Svar från Axela AB

Hej Amir S, Tråkigt att du känner sådant missnöje att du behöver sprida dålig energi i detta forum. Lite svårt att bemöta kritiken då vi ej vet vem du är. Du är givetvis välkommen att höra av dig till info@axela.nu för att få kontakt med oss, hänvisa till skadenummer så kontaktar rätt person dig. Av din text att döma rör det sig om ett vattenskadat badrum vilket är ett riktigt jobbigt avbrott i vardagen, beklagar! Att ett arbete som beräknats pågå i tre dagar skulle tagit fem månader låter märkligt och tyvärr...

Hans Göte G
Wrote about Axela AB

Vi ville byta golvet på nedervåningen och fick tips om Axela av vår granne som hade fått hjälp av dem med en vattenskada. Sebastian Borgvall gav oss ett proffsigt och vänligt bemötande vid första träffen vilket övertygade oss om att använda Axela. Jobbet innebar för dem att också att flytta diverse större möbler, bl a ett stort piano. Hela jobbet blev klart snabbare än beräknat och utfördes på ett bra sätt med flera snygga lösningar som vi inte själva skulle ha kommit på. Vi är mycket nöjda med Axela och kan varmt rekommendera dem.

Michael B
Wrote about Axela AB

Vi blev rekommenderade att anlita Axela AB av vårt försäkringsbolag Folksam för att åtgärda en vattenskada orsakat av ett läckande element. Skador i parkettgolv, väggar, innertak samt ytskikt i två plan. Allt arbete har verkligen gått som på räls och kvalitén på utfört arbete är perfekt utfört av samtliga inblandade yrkesgrupper. Ett särskilt tack till projektledare Christoffer som visat ett genuint engagemang och stort kunnande i hanteringen av vår skada. Vi är supernöjda Michael och Kattis

John R
Wrote about Axela AB

Ett renoveringsprojekt med många parter inblandade. Anders Skoglund skötte koordineringen så att vi fick ett utmärkt slutresultat.

Maria O
Wrote about Axela AB

Vi har haft hjälp av Axela via vårt försäkringsbolag avseende en vattenskada. Anders Skoglund har varit behjälplig i kontakt och planering av magasinering av lösöre, återställande av ytor, tapetsering samt golvslip. Det har fungerat påfallande smidigt och bra med alla aktörer, mycket tack vare att Anders själv varit så proaktiv och pådrivande. Tack!

Helena N
Wrote about Axela AB

Vill tacka för ett proffsigt jobb, Axela hjälpte mej med när ett getingbo hade bit igenom mitt innertaket och förstört, det arbetet som snickare och målaren gjorde var snabbt och nu syns det inget efter skadan fick också hjälp med att återställa taklampor. Mvh Helena Nyberg

Maximilla K
Wrote about Axela AB

Jag blev bemött av Axela AB på ett respektfullt samt vänlig sätt. Personal var vänlig, lyhörd och verkade genuint engagerad i att hjälpa mig med mitt ärende. De tog sig tid att lyssna och svarade tydligt på mina frågor och kommunikation gick väldigt bra. Arbetet utförs på ett proffesionnelt sätt och var nöjd med resultat. Detta företag kan jag varmt rekommenderas.

Ami H
Wrote about Axela AB

Jag var i kontakt med Axela för 15 år sedan då de gjorde en kanonbra badrumsrenovering. Den här gången var det ”bara” en duschvägg. Båda gångerna jättebra service. Tack för gott samarbete Anders och Håkan!

Daniel H
Wrote about Axela AB

Vi anlitade Axela i samband med en omfattande vattenläcka i vårt hem som påverkade vår vardag. Från första kontakt till slutfört arbete har dialogen och arbetet fortlöpt över förväntan. Stort tack till er Jesper och Sebastian för snabb och tidig guidning. Samt extra plus till Anders för trygg projektledning och framförallt Anton som utförde ett precisionsarbete och påvisade stor yrkeskunskap i vårt hem. Vi kan varmt rekommendera Axela.

Thomas K
Wrote about Axela AB

Utmärkt, men lite utdraget förlopp Väldigt trevlig projektledning och många sympatiska medarbetare

Tomas J
Wrote about Axela AB

Fick hjälp av Axela i ett försäkringsärende. Mkt strukturerade, proffsiga och duktiga. Bra kommunikation och korta ställtider genom hela processen, dessutom fint slutresultat! 5 av 5!

Henrik W
Wrote about Axela AB

Anders Skoglund på Axela gjorde hela processen väldigt smidig för mig. Nyckelöverlämning perfekt anpassad. Även väldigt stort + för information, uppföljning och återkoppling. Enbart positiva upplevelser genom hela processen!

Anders H
Wrote about Axela AB

Väldigt trevliga medarbetare som var måna om att saker skulle bli bra med vår badrumsrenovering. När slutresultatet inte blev helt i linje vad som var tänkt så var Axela behjälpliga och tillmötesgående för att säkerställa att vi skulle bli nöjda. Stor eloge till Sebastian som både hade riktigt bra designtips men som verkligen såg oss när vi inte var helt nöjda och tog oss i mål med renoveringen.

Sara M
Wrote about Axela AB

Vi hade precis blivit klara med vårt nybyggda hus när vi drabbades av en översvämning i källaren. Tyvärr har vi inte haft någon bra erfarenhet av byggbolag och var minst sagt skeptiska när Folksam tilldelade oss Axela. Men vi blev positivt överraskade! Av vår projektledare Nicklas Johansson fick vi en tidsplan som åskådliggjorde hela återställningsarbetet. Han var otroligt tillmötesgående och tillgänglig under hela resans gång. Samordningen sköttes helt och hållet av honom så vi kunde fokusera på vår nyfödda bebis (vilket...

Kerstin B
Wrote about Axela AB

Anders Skoglund på Axela har hjälpt med ett ärende som rört en vattenläcka hos en 92-åring. Anders har varit snabb, förstående och gjort stora ansträngningar för att se till att skadan åtgärdades utan fördröjning.

Ulf Å
Wrote about Axela AB

Trevligt bemötande och väl genomfört arbete av en försäkringsskada

Linus R
Wrote about Axela AB

Allting med axela har varit kanon!

Ibrahim S
Wrote about Axela AB

Mycket bra organiserat. Dom har levererat enligt tidsplan. Bra kvalitet på utfört arbete.

Elin Z
Wrote about Axela AB

Axela AB har varit tålmodiga och vänliga i sitt bemötande då vi drabbades av en vattenläcka i början på året. Andreas är en toppen projektledare, väldigt snabb på återkoppling och noggrann. Sebastian hade stort tålamod då vi bad om fler olika förslag på ritningar av badrummet och ändringar hit o dit. Det enda minuset som nu består är sprickorna som blev runt den nya spoten i taket och målaren har fortfarande inte varit förbi och återställt detta. Det har påtalats ex antal ggr både från oss men även Andreas och målaren...

Anneli J
Wrote about Axela AB

Ordning och reda, bra koll på allt av projektledare Anders Skoglund. Proffsigt bemötande och tillmötesgående för att lösa situationen som var pga vattenskada. På det mycket proffsig snickare Håkan som var så noggrann och även rörmokaren. Mycket bra som helhet och jag som kund är mycket nöjd med slutresultatet.

Lily H
Wrote about Axela AB

Bästa företaget!😊👍Jag är sååå väldigt nöjd med alla som jobbade i mitt hem!😊Snickare,rörmokare,målare 😊var så trevliga, noggranna och punktliga!😊Extra trevlig var projektledare och ansvarig Andreas Hultgren, han var alltid mycket intresserad av hur jobbet går vidare på bästa sätt och besökte ofta platsen!😊 Stort tack till Andreas för att jag fick ett så bra företag att fixa mitt hem. Så fint!😊 Lily.H.